30 päivän työhyvinvointihaaste by Mirka Helander

Eroon niska-hartiaseudun jumeista ja parempi työergonomia!

Kaipaatko lisää energiaa kotitoimistolle? Tämä haaste on sinulle, jos kaipaat lisää energiaa arkeesi mutta et halua lisätä kuntosali- tai lenkkikertoja saatika aloittaa uutta harrastusta. Valmennus sisältää yksinkertaisia keinoja, jotka on helppo toteuttaa päivittäin. Ota vastaan energisyys ja panosta työhyvinvointiisi!

34,90 €
Osta
30 päivän työhyvinvointihaaste by Mirka Helander
30 päivän työhyvinvointihaaste by Mirka Helander
30 päivän työhyvinvointihaaste by Mirka Helander

POHDITUTTAAKO OMA TYÖERGONOMIA?

Tämän haasteen jälkeen osaat keinot kuinka karkottaa väsymyksen ja tiedät kuinka helpottaa niska-hartia-seudun jumeja ITSE ilman kalliita hierojakäyntejä. Opit pitämään huolta työergonomiastasi ilman hintavia sähköpöytiä tai satulatuoleja!

30 päivän työhyvinvointihaaste lyhyesti

 • Kesto: 30 päivää

 • Päätavoite: Helpottaa niska-hartiaseudun jumeja, antaa lisäenergiaa työpäivääsi sekä tarjota helpot ja selkeät ohjeet työ-ergonomian parantamiseen!

 • Lupaus: Haasteen jälkeen saat keinot, joilla karkoitat väsymyksen ja tiedät kuinka helpottaa niska-hartia-seudun jumeja ITSE!

 • Haasteen sisältö lyhyesti: Uudet vinkit videoina, teksteinä sekä kuvina joka arkipäivä, inspiroivat viikkohaasteet, selkeät ohjeet ergonomisen seisoma- ja istuma-asennon ylläpitoon sekä vinkit seisomatyöskentelyn mahdollistamiseen ilman satojen eurojen sähköpöytiä ja vaihtoehtoiset vaihtoehdot kalliiden satulatuolien sijaan istuma-asennon tukemiseksi!

MAKSA LASKULLA?

Et voi tehdä ostoa SYKE valmentajatilillä, vaan sinun täytyy rekisteröityä valmennettavaksi tai käyttää jo aikaisemmin luomaasi kuluttajatiliä.  Jos haluat ostaa valmennuksen yrityksesi laskutustiedoilla, täytä tämä lomake. 

MAKSA LIIKUNTAEDULLA?

Jos haluat maksaa valmennuksen liikuntaedulla, klikkaa TÄSTÄ

30 päivän työhyvinvointihaaste by Mirka Helander
Kesto 5 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 34,90 €


Arla Protein kampanja Business Hyvinvointi Lifestyle & Business Miehet Naiset Terveys
34,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

EROON NISKA-HARTIAJUMEISTA JA 
ENERGINEN OLO KOKO TYÖPÄIVÄN AJAN

30 päivän työhyvinvointihaaste by Mirka Helander

Ota selvää työhyvinvoinnistasi ja tee muutos! 

Oletko kyllästynyt kokemaan kipuiluja eri puolilla kroppaasi työpäivän aikana? Päätä särkee, keskittyminen on heikkoa ja hartiat huutaa hoosiannaa. Et todellakaan ole yksin! Mitä jos kertoisin sinulle, että sinun ei tarvitse käydä viikottain hierojalla, jotta jumit oikenisivat?

Eroon niska-hartiajumeista ja työergonomia kuntoon!

30 päivän työhyvinvointihaaste antaa sinulle helpot ohjeet kuinka helpottaa niska-hartiajumeja itse, kuinka saada lisää energiaa työpäivään ja miten parantaa työergonomiaa!

Osta nyt!

TYÖHYVINVOINTIHAASTE ON SINULLE, JOS:

 • Kaipaat vinkkejä miten olla virkeämpi töissä

 • Haluat oppia miten päästä eroon niska-hartiaseudun jumeista helposti

 • Sinua vaivaa työpäivän jälkeen kipu lonkissa tai alaselässä

 • Haluat saada konkreettisia keinoja siihen, kuinka parantaa työergonomiaa ja hyvinvointiasi töissä

 • Sinulla särkee päätä useasti töissä ja haluat keinoja miten parantaa työhyvinvointia

"30 päivän työhyvinvointihaaste" ESITTELY

Eroon niska-hartiaseudun jumeista, väsymyksestä ja muista kropan kivuista 

30 päivän työhyvinvointihaaste on haaste, jonka päätavoitteena on saada sinut kiinnittämään huomiota omaan hyvinvointiisi työpäivän aikana sekä opettaa sinut tekemään parempia valintoja sen eteen! Et tarvitse kalliita sähköpöytiä, satulatuoleja tai hierontoja voidaksesi hyvin työtä tehdessäsi, vähempikin riittää!

Tässä haasteessa opit nämä stepit, kuinka parannat työhyvinvointiasi pienin ja yksinkertaisin askelin, joita toistamalla huomaat jaksamisesi kohentuvan ja hyvän fiiliksen tarttuvan myös muihin ympärilläsi oleviin ihmisiin! Tämän haasteen avulla opit vähentämään istumisesta aiheutuvia kiputiloja mukaansatempaavilla taukojumppavideoilla sekä saat helpot ohjeet kuinka parantaa työergonomiaa! Työhyvinvoinnin ei tarvitse olla rakettitiedettä, tässä haasteessa pääset oppimaan joka arkipäivä jotakin uutta sekä saat inspiroivia viikkohaasteita, jotka kohentavat hyvinvointiasi!

Älä enää kärsi kipeistä lonkista ja alaselästä, särkevästä päästä ja väsymyksestä työpäivän aikana. Valmennuksen avulla saat uusia, konkreettisia vinkkejä ja neuvoja miten parantaa työhyvinvointiasi. 

Valmennus kestää 30 päivää. Jokaiselle viikolle ja päivällä on luvassa erilaisia harjoitteita, jotka tukevat työhyvinvointiasi. Hyppää mukaan valmennukseen ja nappaa takataskuusi vinkit seisomatyöhön ja kotitoimistolle!

Tämän valmennus sisältää mm.

 • Kuvia & videoita
 • Viikkohaasteita
 • Selkeitä ohjeita ja vinkkejä
 • Inspiraatiota ja motivaatiota
Haluan kokeilla!

     PANOSTA KOTITOIMISTON TYÖHYVINVOINTIIN

Valmentajasi

MIRKA HELANDER

Mirka Helander työhyvinvointivalmentaja sekä arjen inspiroija, jonka missiona on istumisen haittavaikutuksien ennaltaehkäisy sekä sinun inspiroiminen aktiivisempaan arkeen.

Mirka uskoo siihen, ettei hyvinvoinnin tarvitse olla rakettitiedettä eikä sinun tarvitse hikoilla kuntosalilla tai lenkkipolulla joka päivä. Suuremman muutoksen saat aikaan pienemmillä arjen valinnoilla, jotka toistuvat arjessasi useammin kuin kuntosalilla tehty treeni.

Mirkan valmennustyyli on erittäin inspiroiva, lämminhenkinen sekä asiakasta ymmärtävä. Mirka on itse kokenut toimistotyön tuomat kivut hiirikäden, välilevyn pullistuman ja emännänkyhmyn myötä, joten hän tietää mistä puhuu, kun hän kertoo kuinka istumisen tuomia kipuiluja vähennetään! Lähde mukaan ja koe itse Mirkan innostava ja asiantunteva valmennusote!

Mirka on käynyt mm. seuraavat koulutukset

 • Personal trainer, Trainer4You

 • Elintapaohjaaja, UKK-instituutti

 • Psyykkisen valmennuksen perusteet, XAMK

 • Työikäisten aivoterveyden edistäminen, XAMK

 • Liikunta ja ravitsemus osana mielenterveyttä, Savonia

 • Tietoisen läsnäolon hyvinvointivaikutukset, XAMK

 • Digital wellbeing coach, Syke Tribe

Tällä hetkellä Mirka opiskelee Savoniassa Wellness Tradenomiksi, erikoistuen työhyvinvointiin ja johtamiseen.

Tämä verkkovalmennus lyhyesti:

 • Kesto: 30 päivää

 • Päätavoite: Helpottaa niska-hartiaseudun jumeja, antaa lisäenergiaa työpäivääsi sekä tarjota helpot ja selkeät ohjeet työ-ergonomian parantamiseen!

 • Lupaus: Haasteen jälkeen saat keinot, joilla karkoitat väsymyksen ja tiedät kuinka helpottaa niska-hartia-seudun jumeja ITSE!

 • Haasteen sisältö lyhyesti: Uudet vinkit videoina, teksteinä sekä kuvina joka arkipäivä, inspiroivat viikkohaasteet, selkeät ohjeet ergonomisen seisoma- ja istuma-asennon ylläpitoon sekä vinkit seisomatyöskentelyn mahdollistamiseen ilman satojen eurojen sähköpöytiä ja vaihtoehtoiset vaihtoehdot kalliiden satulatuolien sijaan istuma-asennon parantamiseen!

Eroon nuutuneesta olosta kotitoimistolla tai työpaikalla, sekä hyvästit iltapäivän aivosumulle!

Haasteen avulla olet valmis tuleviin työrupeamiin, koska tiedät mitä oma kroppasi ja mielesi tarvitsee työpäivän aikana! Osaat ennaltaehkäistä pitkäaikaisesta istumisesta aiheutuvia kiputiloja sekä tiedät kuinka vähentää aivosumua ja keskittymisvaikeuksia työpäivien iltapäiviltä!

Haasteen innostavat viikkohaasteet sekä selkeät ohjeet motivoivat sinua sekä saavat aikaan jumien helpottumisen! Haaste sisältää alkutilanteesi kartoituksen, jonka myötä tiedostat missä tilanteessa olet tällä hetkellä ja pääset näkemään oman kehityksesi haasteen etenemisen myötä! Mikä motivoisi sen paremmin kuin selkeät tulokset!

Haasteen myötä olet oppinut kuinka parantaa helposti työergonomiaa niin kotitoimistolla kuin työpaikallakin. Opit kuinka helpottaa niska-hartiajumeja ja muita kropan kipuja ja jumeja kotihoidolla sekä pystyt vähentämään kahvin juontia, kun energiaa virtaa jo omasta takaa!

Kiitos kohentuneen jaksamisen, kykenet keskittymään paremmin, muistisi toimii huomattavasti ketterämmin, olet luovempi, työskentelet tehokkaammin sekä laadukkaammin ja voit kokonaisvaltaisesti paremmin!

MAKSA LASKULLA?

Et voi tehdä ostoa SYKE valmentajatilillä, vaan sinun täytyy rekisteröityä valmennettavaksi tai käyttää jo aikaisemmin luomaasi kuluttajatiliä.  Jos haluat ostaa valmennuksen yrityksesi laskutustiedoilla, täytä tämä lomake.

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Liitetiedostoja

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

MAKSA LASKULLA?

Jos haluat ostaa valmennuksen yrityksesi laskutustiedoilla, täytä tämä lomake.

OHJEET JA TEKNISIÄ TIETOJA

MITEN VALMENNUS TAPAHTUU?

1. Osta valmennus.

2. Saat ostamisen jälkeen linkin mistä pääset lataamaan SYKE sovelluksen sekä vahvistuksen ja kuitin onnistuneesta ostosta sähköpostiisi.

3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä, jolloin sisällöt tulevat näkymään SYKE-sovellukseen sekä SYKE Triben selainversioon, jolla voit osallistua tietokoneen kautta.

Pääasiallisesti kaikki tehtävät ja sisällöt on kalenteroitettu sinulle valmiiksi ja syklitetty aukeamaan asteittain.

4. Kun valmennus alkaa ja niin materiaalit tulevat saataville. Lähtökohtaisesti kaikki materiaali on ennakkoon kuvattua eli sinä saat valita mihin aikaan teet mitäkin. 

5. Voit myös tulostaa tulostettavat materiaalit Sykkeen verkkoportaalista.

6. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2kk valmennuksen päätyttyä ja kun valmennus on päättynyt niin pääset arvioimaan valmennuksen.

7. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen koska kuten me tiedämme niin matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat.

Hyppää mukaan!


@syketribe