Haluatko päästä kesän jälkeen takaisin omiin rutiineihin ja jopa löytää uusia tapoja voida hyvin? Ota freesi startti syksyyn Pinja Toiviaisen Strong Mind & Body -valmennuksella! | SYKE verkkovalmennus

Strong Mind & Body by Pinja Toiviainen

Haluatko päästä kesän jälkeen takaisin omiin rutiineihin ja jopa löytää uusia tapoja voida hyvin? Ota freesi startti syksyyn Pinja Toiviaisen Strong Mind & Body -valmennuksella!

8 viikon tehokas ja motivoiva valmennuskokonaisuus kuntosalille naisille. Valmennuksen aikana saat esiin kauniit muodot ja poltat rasvaa, kehität mielenterveyttäsi sekä peruskuntoasi! Valmennus ei ole dietti! Toteutetaan treenit ja ruokailut fiksusti terveys edellä.

89,90 €
Lisää ostoskoriin
Strong Mind & Body by Pinja Toiviainen
Strong Mind & Body by Pinja Toiviainen
Strong Mind & Body by Pinja Toiviainen
Strong Mind & Body by Pinja Toiviainen

STRONG MIND & BODY BY PINJA TOIVIAINEN

Freesi startti arkeen! Uudet rutiinit, uusi arki.

Haluatko pakaraan muotoa sekä kauniin yläkropan? Haluatko oppia elämään balanssissa? Etsitkö motivaatiota syksyyn? Haluatko saada pysyviä muutoksia ja voida hyvin sisäisesti että ulkoisesti? Onko sinun haasteesi, että et oikein tiedä miten treenata jotta saisit näkyviä tuloksia?

Ei hätää, meillä on vastaus ongelmiisi! Pinja Toiviaisen Strong Mind & Body -valmennuksella voit löytää uuden tavan elää - terveemmin, tasapainoisemmin ja täynnä energiaa. Tämä ei ole vain kuntosaliohjelma. Kyseessä on kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus, joka huomioi niin fyysiset harjoitukset, ruokavalion, mielen hyvinvoinnin kuin elämäntapamuutoksenkin.

Valmennus on suunniteltu tukemaan sinua jokaisella askeleella, tuottamaan tuloksia ja auttamaan sinua saavuttamaan kauniit naiselliset muodot, mutta ennen kaikkea kehittämään vahvan ja tasapainoisen mielen. Opit kuinka suunnitellaan tehokas, mutta kestävä treeniohjelma. Opit kuinka syödään terveellisesti ilman, että elämä muuttuu dieetiksi. Ja mikä tärkeintä, opit kuinka löytää balanssin arjessa - kuinka yhdistää terveelliset elämäntavat ja omaan hyvinvointiin panostaminen arjen keskellä.

Eikä siinä vielä kaikki. Pinja Toiviaisen Strong Mind & Body -valmennus ei ole vain 8 viikon projekti, vaan se antaa sinulle työkalut ja opit, jotka voit ottaa mukaasi koko loppuelämäksi. Se on investointi itseesi, omaan hyvinvointiisi ja tulevaisuuteesi.

Älä odota enää, tee päätös nyt. Tule mukaan ja aloita matkasi kohti terveempää ja tasapainoisempaa elämää. Liity Strong Mind & Body -valmennukseen ja aloita muutos kohti parempaa sinua - ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Strong Mind & Body lyhyesti:

 • Kesto: 8 viikkoa 
 • Treenien määrä: Viisi/neljä treeniä viikossa valintasi mukaan sisältäen ohjeet lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn
 • Treenien kesto: n. 1h
 • Ohjeet: Treenit kuvina ja videoina Syke-applikaatiossa (myös PDF).
 • Ravinto-ohjelma: Laaja ja monipuolinen ruoka-ohjelma, valintasi mukaan joko lihasmassan kasvatukseen tai rasvanpolttoon (vegaaniset ruokavaliot sekä allergiat huomioitu).
 • Bonuksena: Uusia oppeja arkirutiineihin, balanssin opettelua, reseptejä, ohjeet kotitreeneihin sekä viikkohaasteita!
 • Chat-tuki: Valmentaja läsnä 24/7

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

HYVINVOINTIA, BALANSSIA JA KAUNIITA MUOTOJA ILMAN STRESSIÄ

Strong Mind & Body -valmennus muuttaa käsityksesi treenien, ravinnon ja tasapainoisen elämäntyylin yhdistämisestä. Tämä on kahdeksan viikon kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus naiselle, joka haluaa pysyä kunnossa, saavuttaa kauniit muodot ja oppia elämään balanssissa, terveys edellä, ilman paineita!

 • Kaipaatko kovia ja kehittäviä treenejä kuntosalille?

 • Haluatko muotoa pakaroihin?

 • Oletko joskus kokenut valmennuksesi olevan liian ankara ja tiukka?

 • Kaipaatko monipuolisuutta treeneihin?

 • Haluatko oppia elämään balanssissa?

 • Haluatko treenata ilman stressiä?

 • Haluatko oppia mitä on oikeasti monipuolinen ruokailu?

 • Haluaisitko päästä eroon nesteisyydestä?

Mikäli vastasit mihin tahansa yllä olevista kyllä, niin tämä valmennus sopii sinulle! 

TERVE MIELI SEKÄ VAHVA JA MUODOKAS KEHO!

MIKSI KANNATTAA LÄHTEÄ MUKAAN?

Etsitkö uutta tapaa kohentaa hyvinvointiasi, kehittää fyysistä kuntoasi ja saavuttaa mielen tasapaino? Pinja Toiviaisen Strong Mind & Body -valmennus on suunniteltu juuri sinulle, modernille naiselle, joka haluaa tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen.

 • Kokonaisvaltainen lähestymistapa: Yhdistämme fyysisen kunnon, ravinnon ja mielen hyvinvoinnin yhteen kokonaisuuteen.
 • Räätälöity ohjelma: Saat yksilöllisen, juuri sinun tarpeisiisi suunnitellun ohjelman.
 • Tuki ja opastus: Pinja Toiviaisen asiantunteva tuki on käytettävissäsi koko valmennuksen ajan.
 • Pysyvät muutokset: Opit uusia, terveellisiä tapoja, jotka jäävät elämääsi valmennuksen jälkeenkin.
 • Sijoitus itseen: Tee investointi omaan hyvinvointiisi ja tulevaisuuteesi.

ALOITA MATKASI KOHTI PAREMPAA ELÄMÄÄ

Pinja Toiviaisen Strong Mind & Body -valmennus on paljon enemmän kuin pelkkä treeniohjelma. Se on tie kohti terveellisempää, tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää. Se on investointi omaan hyvinvointiisi, josta saat varmasti hyvän mielen ja paremman olon.

Nyt on oikea hetki aloittaa matkasi kohti parempaa elämää. Liity mukaan Strong Mind & Body -valmennukseen ja tee pysyvä muutos kohti terveellisempää ja tasapainoista elämää jo tänään!

OSTA TÄSTÄ

“Loin tämän valmennuksen, jotta voit omaksua uusia tapoja kehittävään treenaamiseen ja syömiseen. Kun tämä kaikki toteutetaan balanssissa, on myös lopputulos taattua. Haluan ihmisten unohtavan kitudietit ja ymmärtävän, että terveeseen ja hyvinvoivaan kehoon ei semmoisia tarvita. Tämän valmennuksen avulla saat freesin startin arkeen kesän jälkeen ilman paineita. Kehosi kiinteytyy ja saat lihaserottuvuutta. Haluan nuorten naisten oppivan uusia tapoja treenata kovaa ja kehittävästi ilman kikkailua ja jojoilua.”

– Pinja, valmentajasi, tsemppaajasi, ystäväsi

VALMENNUKSEN PÄÄTAVOITE

Valmennuksen päätavoitteena on opettaa sinulle kestäviä, hyvinvointiasi kohentavia tapoja, joiden avulla saavutat terveen ja kiinteän vartalon sekä tasapainoisen mielen.

FYYSISEN HYVINVOINNIN KEHITTÄMINEN

Strong Mind & Body -valmennuksen tärkeimpiä tavoitteita on auttaa sinua kiinteytymään ja saavuttamaan selkeät lihasmuodot. Valmennus tarjoaa sinulle yksilöllisesti räätälöidyt, tehokkaat, mutta samalla miellyttävät treenit, jotka vievät sinut askel askeleelta kohti tavoitettasi. Kehosi muuttuu, voimistuu ja sen muodot tulevat esiin kauniilla tavalla, luoden itsevarmuutta ja parantaen itsetuntoasi.

MENTOROINTI KOHTI TERVEELLISEMPIÄ ELÄMÄNTAPOJA

 • Opettele treenaamaan fiksusti: Saat käyttöösi testattuja ja hyväksi todettuja treenitekniikoita, jotka auttavat sinua kehittämään kehoasi tehokkaasti ja turvallisesti. Tämä valmennus opettaa sinulle, kuinka voit treenata kehoasi fiksusti, parantaen samalla kehosi suorituskykyä ja kestävyyttä.
 • Luo terveelliset ruokailutavat: Opit, miten voit syödä terveellisesti ja nautinnollisesti ilman tarpeetonta stressiä. Tämä valmennus näyttää, että terveellinen ruokavalio ei tarkoita nautinnoista luopumista. Opit valmistamaan herkullisia ja ravitsevia aterioita, jotka tukevat treenejäsi ja edistävät hyvinvointiasi.
 • Kehitä tasapainoinen mieli: Saat käyttöösi työkaluja ja oppeja, joilla voit hallita stressiä, löytää mielenrauhan ja kehittää positiivista ajattelua. Valmennus auttaa sinua ymmärtämään, kuinka tärkeää on pitää huolta myös mielen hyvinvoinnista, sillä tasapainoinen mieli on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tavoitteenamme on auttaa sinua saavuttamaan terve, energinen keho ja rauhallinen mieli, samalla kun nautit elämästäsi ja kehität itseäsi kohti parempaa.

Älä odota hetkeäkään pidempää! Aloita matkasi kohti parempaa hyvinvointia, terveellisempää kehoa ja tasapainoisempaa mieltä. Liity mukaan Strong Mind & Body -valmennukseen jo tänään!

OSTA NYT

Opit mitä on kehittyminen ja tavoitteen saavutus ilman stressiä. Saavutat terveen kropan ja ajattelun, tunnet olosi energiseksi. Kiinteydyt ja saat lihaserottuvuutta.

- Pinja

Valmentajasi

Pinja Toiviainen

Olen Pinja Toiviainen. Minulla itselläni on pitkä urheilu-ura joka jatkuu edelleen bikini fitneksen parissa. Erotan kuitenkin kehityskauden ja kisakauden toisistaan selkeästi. Oma osaamiseni on laaja. Olen empaattinen, intohimoni on auttaa, sekä sopivasti vaativa valmentaja ripauksella huumorintajua. Opetan aina ensimmäisenä valmennettavilleni, kuinka kaikki lähtee sinusta itsestäsi sisältä päin. Balanssi on oma tapani elää. Koen vahvasti, että silloin kun mieli voi hyvin, saavutat varmasti ulkoisen tavoitteesi. Mikään ei tule väkisin itkua tiristäen. Urheilu ja hyvinvointi on iso osa minua ihmisenä.

Koulutuksesi

APT 09/2023
Kuntosalivalmentaja
Ylioppilas
Psykologian laaja oppimäärä

Tutustu Pinjaan Instagramissa @pinjatoiviainen

Valmennukseen kannattaa lähteä mukaan, koska tämän avulla opit soveltamaan treenejä ja ruokia arkeesi ja sisäistät uusia ajatusmalleja. Opit tapoja, jotka sopivat sinulle itsellesi!

KENELLE VALMENNUS SOPII?

 • Haluat kiinteytyä ja samaan aikaan saada lihaserottuvuutta
 • Haluat oppia kehittävien treenien "salat"
 • Treenaaminen on sinulle terapiaa, rakastat urheilua, tai kenties kaipaat uutta PYSYVÄÄ motivaatiota
 • Haluat syödä ja treenata fiksusti balanssissa, se ei hallitse elämää
 • Haluat voida hyvin sisäisesti ja ulkoisesti
 • Toivot pysyviä tuloksia ilman paineita ja stressiä

Muita tuotteita tältä valmentajalta


Feel Fresh by Pinja Toiviainen
Feel Fresh by Pinja Toiviainen

Pinjan Feel Fresh -valmennuksen avulla sisäistät paljon uusia ajatusmalleja ja toimintatapoja liittyen treeneihin ja ravintoon

Kesto 6 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Pinja Toiviainen
Käy Smartum / ePassi / Edenred


49,00 €

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Ravinto-ohjelmia
 • Chat valmentajan kanssa

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet
OSTA


@syketribe