SOMEN ABC premium by Helkky

Tämä sosiaalisen median valmennus auttaa sinua kasvattamaan näkyvyyttäsi sekä henkilöbrändiäsi somessa. Nappaa vinkit somesi kaupallistamiseen sekä kiinnostavan sisällön tuottamiseen!

Haluatko tehdä somesta itsellesi tulonlähteen tai lisätulon? Tämän valmennus luo sinulle tarvittavat työkalut perusteisiin, joilla kasvatat omia kanaviasi ja alat tienaamaan somella!

69,90 €
Osta
SOMEN ABC premium by Helkky
SOMEN ABC premium by Helkky
SOMEN ABC premium by Helkky

Somen ABC premium by Helkky

Oletko varmasti hyödyntänyt koko potentiaalisi vaikuttajamarkkinoinnin maailmassa? Voisiko some jonain päivänä olla toimeentulosi? Tai haluaisitko tuplata tulosi somessa? Tiedätkö miten maksimaalinen näkyvyys saavutetaan?

Valmennus starttaa joka maanantai!

Valmennuksen tavoite:

Ota Helkyn ohjeet käyttöön, nappaa valmennus ostoskoriin ja somesi ei takuulla ole enää entisellään. Oppien avulla tulet maksimoimaan näkyvyytesi. Tämän valmennuksen tavoitteena on saada sinut uskomaan itseesi, oivaltamaan asiat jotka oikeasti vievät sinut eteenpäin.

Jokainen meistä ansaitsee samat mahdollisuudet ja eväät sosiaalisen median upeiden uramahdollisuuksien hyödyntämiseen.

Tästä valmennuksesta saat konkreettisten vinkkien ja työvälineiden lisäksi myös roppakaupalla itseluottamusta ja intoa tehdä juuri sitä mitä haluat. Unelmiesi someura ei odota enää. NYT on sun aika - yhdessä Helkyn tuen ja oppien + SOMEN ABC-porukan kanssa tuut takuulla menestymään!

Valmennuksessa perehdytään myös vaikuttajan ergonomiaan sekä kehonhuoltoon!

Somen ABC premium -verkkovalmennus lyhyesti:

 • Kesto: 3 viikkoa

 • Valmennus sisältää jokaiselle päivälle oman 10-25min koulutusvideon, jossa puhutaan päivän aiheesta. Valmennuksen voit suorittaa täysin omaan tahtiin. Kuuntele koulutusvideo lenkillä, siivotessa tai vaikka treenatessa - missä vain, milloin vain!

 • Materiaaleihin voit palata myöhemmin milloin tahansa! Materiaalit on saatavilla 2kk valmennuksen päättymisen jälkeen, joten kiire suorittamiselle ei ole!

 • Ennennäkemätön PREMIUM VIP SOMEN ABC -valmennus, jossa mennään pintaa syvemmälle

 • Mikäli olet käynyt somen ABC valmennuksia ennen tätä valmennusta, tämä valmennus syventää tietotaitoasi ja pitää sisällään vinkkejä ja tietoa, jota et saa perusvalmennuksesta.

 • Valmennuksessa käydään läpi sosiaalisen median hyödyntämistä alustana alusta loppuun saakka. 

 • Valmennuksessa käydään läpi niin henkilöbrändäyksen perusteet, kuin kestävän henkilöbrändin rakentamisen edellytykset.

 •  Sosiaalisen median alustojen hyödyntäminen henkilöbrändin markkinoinnissa

 • Kuinka tuotat uskottavaa ja henkilöbrändiisi sopivaa sisältöä?

 • kuinka luot uskottavan ja visuaalisesti kauniin tilin ja feedin - miksi tämä on niin tärkeää?

 • kuinka maksimoit sen, että sinut löydetään somesta? Kuinka pystyt hyödyntämään kaiken ilmaisen näkyvyyden ja vahvistamaan tällä työskentelyllä henkilöbrändiäsi?

 • Kuinka olla ammattimainen sisällöntuottaja - mitä kaikkea tähän oikeasti kuuluu?

 • Valmennus antaa vastaukset kysymyksiin: Kuinka asetat omia tavoitteita somen tekemiseen? Miksi tavoitteita kannattaa asettaa? Kuinka käsittelet mahdollista negatiivista palautetta tai ennakkoluuloja? Kuinka pääset irti pelosta ja jännityksestä tehdä juuri sinunlaista somea?

 • kirjallisen sisällön tuottaminen - kuinka oppia kirjoittamaan kiinnostavia postauksia somessa?
  - millaisia aiheita sinun kannattaa nostaa sosiaalisessa mediassa esiin ja miksi?

 • kiinnostavan videosisällön tuottamisen ABC - kuinka tuotat mielenkiintoista videosisältöä nykypäivän somessa?

 • Sosiaalisen median kuumimmat trendit syksyllä 2022

 • kaupalliset yhteistyöt - mitä ne ovat ja miten ne toimivat? kuinka haet niitä ?mistä löydät tiedot tarvittavista merkinnöistä? Kuinka kaupallisia yhteistöitä saa? Kuinka saat juuri haluamasi yhteistyöt?

 • Kuinka mahdutat somen tekemisen kiireiseen ja hektiseen arkeesi? Tästä valmennuksesta löydät eväitä myös ajankäytön hallintaan.

 • Mediakortin teko - kuinka luot ammattimaisen ja hyvän mediakortin? Miksi tämä täytyy olla jokaisella vaikuttajalla?

 • Miksi seuraajiesi sitoutuneisuus on tärkeää? Kuinka aktivoit omia seuraajiasi ja pidät heidät mukana somekanavillasi - tästä puhutaan valmennuksessa!

 • Osaatko hinnoitella oman työsi vaikuttajana oikein? Valmennuksesta tulet saamaan eväät myös oman henkilöbrändisi ja somealustasi hinnoitteluun mainoskäytössä!

 • Valmennukseen kuuluu myös mahdollisuus liittyä osaksi suosittua "Somen abc" -yhteisöä.

 • Valmennuksessa on oma whatsapp-ryhmä valmennettaville, jossa Helkky on vastailemassa kysymyksiin. Ryhmässä pääset myös verkostoitumaan muiden vaikuttajien kanssa ja esittämään mieltä askarruttavia kysymyksiä. Yhdessä ollaan enemmän!

MAKSA LASKULLA?

Et voi tehdä ostoa SYKE valmentajatilillä, vaan sinun täytyy rekisteröityä valmennettavaksi tai käyttää jo aikaisemmin luomaasi kuluttajatiliä.  Jos haluat ostaa valmennuksen yrityksesi laskutustiedoilla, täytä tämä lomake.

SOMEN ABC premium by Helkky
Kesto 3 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 69,90 €


aloittelija Business Edistyneet Hyvän mielen valmennukset Koulutukset Lifestyle Lifestyle & Business Miehet Naiset SYKE Premium
69,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Tämän valmennuksen jälkeen somesi ei ole entisellään!

Somen ABC premium by Helkky

Nyt on aika ottaa somegeimi haltuun!

Oletko varmasti hyödyntänyt koko potentiaalisi vaikuttajamarkkinoinnin maailmassa? Voisiko some jonain päivänä olla toimeentulosi? Tai haluaisitko tuplata tulosi somessa? Tiedätkö miten maksimaalinen näkyvyys saavutetaan? Kiinnostaisiko sinua kuulla, kuinka voisit vahvistaa henkilöbrändiäsi yleisösi silmissä?

Kaipaatko inspiraatiota ja uutta intoa somen tekemiseen?

Miksi tämä valmennus on luotu?

Helkky on itse elävä esimerkki valmennuksen oppien toimivuudesta - hän tekee tätä nykyä sosiaalista mediaa päätyönään. Kolme vuotta sitten hän aloitti parista tuhannesta seuraajasta ja tätä nykyä hänellä on miljoonia näyttökertoja kuukaudessa. Helkky on toiminut vuosia myyntikouluttajana ennen someuraansa, joten hän tietää miten sinut saa kuulolle - tämä ei ole tylsä tai paperinmakuinen valmennus. Tämä on inspiroiva kolmen viikon setti, jonka jälkeen someurasi ei ole entisellään!

"Halusin luoda tämän valmennuksen, koska sosiaalinen media on iso mahdollisuus jokaiselle joka sitä haluaa tehdä. Haluan auttaa ihmisiä uskomaan itseensä ja unelmiinsa, ei ole olemassa mahdottomia unelmia somen suhteen- on vain steppejä, joita tarvitsee ottaa päästäkseen sinne minne haluaa.

Haluan auttaa ihmisiä tekemään asiat kerralla oikein, jottei heidän tarvitse käydä samoja kompastuskiviä mitä itse kävin urani alkuaikoina. Tiedän siis mitä kannattaa tehdä ja mikä taas kannattaa jättää väliin

Intohimonani on auttaa muita tekemään se sama perässä minkä itse tein - tein somesta päätoimisen toimeentuloni. Tämä on mahdollistanut minulle niin paljon upeita tilaisuuksia, verkostoja ja tutustuttanut minut uusiin ihmisiin, tuonut minut upeisiin tilanteisiin ja tapahtumiin, joissa en koskaan uskonut olevani."

- Valmentajasi Helkky

Osta nyt!

SOPIIKO VALMENNUS MINULLE?

 • Haluatko viedä sosiaalisen median tekemisen seuraavalle tasolle?
 • Kiinnostaako sinua ura vaikuttajamarkkinoinnin parissa?
 • Haluaisitko tehdä kaupallisia yhteistöitä tai tienata somella?
 • Oletko valmis tekemään töitä unelmiesi eteen?
 • Haluatko oppia lisää henkilöbrändäyksestä?
 • Mietitkö liikaa mitä muut ajattelee?
 • Oletko joskus pettynyt ostamiisi somevalmennuksiin, koska niissä ei ole ollut mitään uutta ja inspiroivaa sinulle?
 • Oletko huono opiskelemaan asioita paperilta, teksteistä ja kirjoista? 

Somen ABC premium by Helkky

Kuinka menestyä somessa?

Somen ABC premium by Helkky valmennuksen avulla saat somellesi selvän suunnan ja selkeät tavoitteet ja tavat, joiden avulla menestyt. Tämän lisäksi saat rutkasti inspiraatiota ja vinkkejä, joita et tylsistä tai paperinmakuisista valmennuksista saa. Tässä valmennuksessa asioista puhutaan paljon esimerkkien avulla ja konkreettisilla tasolla.

Tämän valmennuksen aikana saat vinkkejä mm. näihin aiheisiin:

 • Henkilöbrändäyksen perusteet
 • Sosiaalisen median alustojen hyödyntäminen itse itsensä markkinoinnissa
 • Kuinka tuotat uskottavaa ja henkilöbrändiisi sopivaa sisältöä
 • Kuinka pystyt hyödyntämään kaiken ilmaisen näkyvyyden ja vahvistamaan tällä työskentelyllä henkilöbrändiäsi?
 • Kirjallisen sisällön tuottaminen - kuinka oppia kirjoittamaan kiinnostavia postauksia somessa?
 • Millaisia aiheita sinun kannattaa nostaa sosiaalisessa mediassa esiin ja miksi?
 • Millainen sisältö seuraajiasi kiinnostaa sekä kuinka aktivoida omia seuraajia?
 • Sosiaalisen median kaupallistaminen ja tienaaminen - kuinka siinä voi onnistua yllättävän nopeasti?
Haluan kokeilla!

Moni Helkyn asiakas on tehnyt somesta itselleen jopa päätoimeentulon vuosien varrella. Oletko sinä seuraava?

VALMENTAJASI HELKKY

Helkky on aito ja räväkkä Pohjois-Karjalan pakkaus ja unelmien toteuttaja. Päälle päin ei uskoisi, mitä kaikkea hän on joutunutkaan elämänsä aikana kokemaan ja kuinka paljon epäilijöitä on ollut tämän naisen matkan varrella. Somen ABC on koulutuskonsepti, jonka perustaja toimii somevaikuttaja- ja motivaatiovalmentaja @heljatuulia.

"Mitä someen tulee, olen luonut itse itselleni niin kattavan somevaikuttajan uran, kun menestyvän koulutuskonsepti-kokonaisuuden, johon on tähän mennessä osallistunut tuhansia vaikuttajia ja yrittäjiä. Jokaiseen valmennukseen kuuluu myös mahdollisuus osallistua tykättyyn SOMEN ABC-yhteisöön, jossa pääset tapaamaan muita oman tiensä kulkijoita ja yrittäjiä.

Miun intohimona on auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan. Olivat ne sitten pieniä tai suuria. Sosiaalinen media on on loistava alusta täynnä mahdollisuuksia. Miun tehtävä on auttaa siut eteenpäin.

Mistä tämän valmennuksen idea sitten lähti? Teidän toiveista. Kuten sanoin, olen täällä teitä varten. Mitä nopeammin liityt matkaani mukaan, sitä nopeammin menestyt. Trust me. Somen ABC-porukassa menestytään yhdessä. Ennen someuraani tein vuosia töitä myynnin ja markkinoinnin esimies, sekä koulutustehtävissä. Valmentaminen on siis ollut intohimoni koko työurani ajan.

Ja hei, mie uskon sinuun ja siun someuraan. Vaikkei kukaan muu uskois. Ja tiedän, et siusta on ihan mihin vaan halua!."

-Valmentajasi Helkky

Asiakaspalaute puhuu puolestaan ja valmennettavat menestyvät Helkyn opeilla kerta toisensa jälkeen. Oletko sinä seuraava?

Tutustu Helkkyyn lisää hänen Instagramissaan: @heljatuulia

Tämä verkkokurssi/verkkovalmennus lyhyesti:

 • Kesto: 3 viikkoa

 • Päätavoite: Löytää tai boostata punaista lankaa sometekemisessä ja nostaa omaa tasoaan jopa ammattilaiseksi asti.

 • Lupaus: Näiden kolmen viikon jälkeen sinulla on kaikki työkalut, kuinka toteutat oman henkilöbrändisi nousun!

 • Strategioita, jotka tulevat suoraan kentältä opitusta vuosien työskentelystä

 • Monipuolisia tehtäviä, videoita, inspiroivia tarinoita, kysymyksiä

 • Tietoa ja oivalluksia siitä, kuinka pääset askel kerrallaan lähemmäs tavoitettasi

 • Eväitä siihen, miten kasvattaa itsevarmuutta pala palalta sisältä päin, joka näkyy myös somen tekemisessä ja sen eteenpäin viennissä.

 • Rohkeutta, motivaatiota ja inspiraatiota arkeen ja sisällöntuottamiseen.

 • Valmennuksessa on oma Whatsapp-ryhmä valmennettaville, jossa Helkky on vastaamassa kysymyksiin. Ryhmässä pääset myös verkostoitumaan muiden vaikuttajien kanssa ja esittämään mieltä askarruttavia kysymyksiä. Yhdessä olemme enemmän!

MAKSA LASKULLA?

Et voi tehdä ostoa SYKE valmentajatilillä, vaan sinun täytyy rekisteröityä valmennettavaksi tai käyttää jo aikaisemmin luomaasi kuluttajatiliä.  Jos haluat ostaa valmennuksen yrityksesi laskutustiedoilla, täytä tämä lomake.

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita

Saatavilla App Storesta     Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

MAKSA LASKULLA?

Jos haluat ostaa valmennuksen yrityksesi laskutustiedoilla, täytä tämä lomake.

OHJEET JA TEKNISIÄ TIETOJA

MITEN VALMENNUS TAPAHTUU?

1. Osta valmennus.

2. Saat ostamisen jälkeen linkin mistä pääset lataamaan SYKE sovelluksen sekä vahvistuksen ja kuitin onnistuneesta ostosta sähköpostiisi.

3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä, jolloin sisällöt tulevat näkymään SYKE-sovellukseen sekä SYKE Triben selainversioon, jolla voit osallistua tietokoneen kautta.

Pääasiallisesti kaikki tehtävät ja sisällöt on kalenteroitettu sinulle valmiiksi ja syklitetty aukeamaan asteittain.

4. Kun valmennus alkaa ja niin materiaalit tulevat saataville. Lähtökohtaisesti kaikki materiaali on ennakkoon kuvattua eli sinä saat valita mihin aikaan teet mitäkin. 

5. Voit myös tulostaa tulostettavat materiaalit Sykkeen verkkoportaalista.

6. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2kk valmennuksen päätyttyä ja kun valmennus on päättynyt niin pääset arvioimaan valmennuksen.

7. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen koska kuten me tiedämme niin matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat.

Hyppää mukaan!


@syketribe