Meidän vuosi by Rosanna

30 päivän voimaantumishaaste naisille, jotka haluavat saada arkeensa enemmän iloa ja energiaa!

It's FINALLY here! Tehdään kimpassa arjesta innostavampaa ja panostetaan itseemme huolimatta maailman tilasta! Rosanna Kuljun meidän vuosi tempaa mukaansa!  Haaste starttaa 29.3 ja kestää 30 päivää <3

34,90 €
Osta

30 päivää itseensä panostamista!

Rosanna Kulju haastaa sinut elämään elämää, josta et tarvitse lomaa!

Oletko halukas kokeilemaan jotain ihan uutta?

Jos sä kaipaat piristysruisketta jokapäiväiseen puurtamiseen ja haluat ottaa askeleen kohti itsesi näköistä elämää niin haastamme sinut lähtemään mukaan tähän täysin uudenlaiseen konseptiin, johon Rosanna myös itse osallistuu yhdessä osallistujien kanssa! 

Voit maksaa tämän haasteen myös liikuntaeduilla!

HAASTE ALKAA 29.3.2021!

Meidän vuosi by Rosanna Kulju
Kesto 5 viikkoa
Alkoi 29.03.2021
Hinta 34,90 €


aloittelija
Edistyneet
Hyvän mielen valmennukset
keskitaso
Lifestyle
Naiset
Palautuminen
Stressi ja arjen kuormitus

34,90 €
Osta

Halusimme tehdä jotain ihan uutta ja erilaista <3

Tämä haaste sopii kaikille!

Meidän Vuosi on kuukauden pituinen haaste jossa tavoitteena on innostua omasta
arjesta ja muovata omasta elämästä juuri sinun näköistä. Ei poppakonsteja eikä turhia
lupauksia - sopivassa määrässä tavoitteita ja suklaata.

30 päivän aikana on tarkoitus innostua, motivoitua ja saada ideoita. Haaste toimii kevätauringon tavoin energianlähteenä, mikä on erityisen kaivattua nyt, kun maailma ympärillä on haastavassa tilassa ja esimerkiksi matkustamaan ei noin vain pääsekään. Pienten ja arkisten päivittäisten tehtävien kautta jokainen osallistuja pääsee käsiksi oman elämäntyylin rakentamiseen helpolla, hauskalla ja houkuttelevalla tavalla välillä ulkoista ja välillä sisäistä maailmaa tutkien. 

Rosanna Kuljun Meidän vuosi on erityinen myös siksi, että hän kulkee haasteen läpi yhdessä osallistujien kanssa.

30 päivää ja 30 erilaista tehtävää

Me haluttiin tehdä ja kokeilla jotain IHAN UUTTA!

Me haluttiin lähteä tekemään kokonaisuus, jonka avulla haastetaan kokeilemaan uusia juttuja YHDESSÄ ja saadaan se tylsä arki tuntumaan mielenkiintoisemmalta!

Meidän vuosi tulee tarjoamaan sinulle erilaisia päivittäisiä haasteita, joiden sisältö voi olla ihan mitä tahansa taivaan ja maan väliltä! 

Luvassa mm.

 • Kauneutta
 • Treeniä
 • Hyvinvointia
 • Elämän pohtimista
 • Ihmissuhteisiin panostamista
 • Elämään negatiivisesti vaikuttavien asioiden arviointia
 • Uusien asioiden oivaltamista
 • Tavoitteiden luomista
 • Itsensä haastamista
 • Uusien asioiden kokeilemista
 • Tarinoita 
 • Hyvän tekemistä ilmastolle 

Tämä on haaste, jonka avulla pääset tutkimaan omaa arkea uusista näkökulmista suositun mediapersoonan ja somevaikuttajan Rosanna Kuljun opastuksella. Haasteessa yhdistyy aivan uudella tavalla erilaiset mediasisällöt kuten audiot (podcast), teksti (blogi), videot (tube ja insta), modernit verkkovalmennussisällöt (klikattavat ja interaktiiviset sisällöt, mikro-oppiminen sekä tehtävät), applikaation hyödyt ja paljon muuta.

Nyt on luvassa lifestyleä isolla ällällä! Jokainen päivä on ja voi olla erilainen sekä täynnä ihania yllätyksiä!

Innostutaan arjesta yhdessä!

Osta nyt!

Lähde mukaan kokeilemaan JOS mikään alla olevista kolahtaa juuri sinuun:

 • Olet aavistuksen kyllästynyt omaan arkeesi ja kaipaat taukoa
 • Haluat elää itsesi näköistä elämää
 • Etsit rohkaisua ja energiaa
 • Kaipaat piristystä arkeen 
 • Olet halukas kokeilemaan uusia juttuja
 • Haluat poiketa rutiineista kivalla tavalla
 • Et laittaisi pahitteeksi innostumiselle
 • Sinua kiinnostaa olla osa ihan uudenlaista haastetta
 • Sinua ei kiinnosta tavalliset valmennukset, vaan haluat jotain uutta ja erilaista

Innostutaan arjesta yhdessä!

Mikäli olet kiinnostunut itsensä kehittämisestä, kauneudesta, ihmissuhteista, hyvinvoinnista ja muodista, niin nyt voit tuoda lisää näitä kaikkia ihania asioita elämääsi yhdessä Rosanna Kuljun kanssa!

30 päivän haaste tuo päiviisi energiaa ja uusia näkökulmia.

Opitaan yhdessä innostumaan arjesta ja elämästä!

LUNASTA GOODIEBAGILLINEN VERSIO (hinta 44,90€) TÄSTÄ! - SOLD OUT 

Rajattu määrä! 

Haluan kokeilla!

"Me tullaan tekemään ihan kaikenlaista! Me tullaan mm. jumppaamaan, tarkastelemaan omaa arkea, ihmisiä ympärillämme sekä itseämme. Kuka mä olen? Millaista elämää mä haluan elää? Karsitaan myös turhat tavarat pois ja opitaan uusia DIY-vinkkejä. Haasteesta löytyy myös lisätehtäviä, jotka on bonareita joita saa tehdä oman jaksamisen mukaan. Tulen jakamaan myös paljon ajatuksia, lemppari-quoteja, äänikirjasuosituksia sekä paljon muuta,” Rosanna kuvailee.

Haaste, jossa jokainen päivä on erilainen! 

Meidän vuosi on haaste, joka kokoaa yhteen innovatiivisella tavalla audioiden, videoiden, kuvien, tehtävien ja tuotteiden avulla ihanan kokonaisuuden, joka katkaisee arjen ja tulee yllättämään sinut päivittäin!

Tämä EI ole mikään tavallinen valmennus.

Tämä haaste on luotu siten, että se ei noudata klassista verkkokurssin tai valmennuksen kaavaa.

Se ei ole jo tylsäksi käynyt tai tutuksi tullut treenijuttu, ruokavaliovalmennus tai uniopas. Tämä on on jotain ihan uutta mitä halusimme lähteä kokeilemaan! Uskomme että ihastut <3 

Tässä yhdistyy innovatiivisella tavalla hyvin moni erilainen elementti: Itse haasteen toteutus on applikaatiomuodossa ja sisällöissä on hyödynnetty audiota, videoita, tekstejä, innostavia quote-kuvia sekä erilaisia tehtäviä. Päivät ovat aina erilaisia. Tämä kaavasta poikkeaminen takaa sen, että kokonaisuus ei ole itseään toistava, vaan siinä korostuu nykyaikaisella tavalla erilaisten medioiden parhaat puolet.

Rohkea medioiden yhdistely tekee Meidän vuosi -haasteesta erityisen innostavan ja se pitää osallistujan otteessaan alusta loppuun!

Miksi tulla mukaan?

 • Jokainen päivä on erilainen ja sisältää kivoja pieniä yllätyksiä arkeen
 • Saat itse vaikuttaa kuinka paljon teet päivittäin
 • Saat paljon hyviä vinkkejä esimerkiksi kauneuteen, liikkumiseen ja ihmissuhteisiin
 • Pääset pohtimaan, mikä on sinulle elämässä tärkeää ja miten sitä saisi lisää?
 • Haaste antaa energiaa, eikä ota sitä pois!
 • Saat olla ensimmäisten joukossa testaamassa ihan uudenlaista digitaalista konseptia

MIKSI LOIT TÄMÄN HAASTEEN ROSANNA? 

"Halusin luoda haasteen joka on helppo toteuttaa ja jolla kuitenkin voi luoda suuria muutoksia omaan arkeen. Uskon itse siihen, että elämää pitäisi elää niin ettei siitä tarvitse lomaa. Ei pitäisi elää viikonlopuille eikä lomille, vaan jokainen päivä ja hetki on arvokas itsessään. Tottakai tulee "kaikki on paskaa paitsi kusi" -päiviä, MUTTA aurinko nousee joka aamu uudestaan.

Haasteessa en toimi minään opettajana tai valmentajana, vaan omana itsenäni ja mä myös teen tämän haasteen sinun kanssa. Me tullaan tarkastelemaan sitä sun arkea, sun murheita ja haaveita, sun vaatekaappia ja vielä kaiken kukkuraksi meditoidaan. Myös minä menen tässä epämukavuusalueelle. Tämä haaste on siis todella laaja ja tehtäviin voi käyttää aikaa juuri sen verran kuin itse haluaa. Kaikista tärkeintä on innostua ja inspiroitua siitä omasta elämästä.

Haasteen aikana opit tarkastelemaan omaa elämää ja sun ympärillä olevaa elämää. Miettimään mikä on sulle tärkeää ja mikä ei, kuinka elämä ei ole kiinni rasvaprosentista ja kuinka onnellisuus on se kaikista kaunein piirre."

- Rosanna Kulju

"Ei pitäisi elää viikonlopuille eikä lomille, vaan jokainen päivä ja hetki on arvokas itsessään. Tottakai tulee "kaikki on paskaa paitsi kusi" -päiviä, MUTTA aurinko nousee joka aamu uudestaan."

- Rosanna

Valmennuksessa käytettävät SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta

Jokainen päivä on erilainen ja täynnä ihania yllätyksiä! Meidän pitää vain nähdä ne!

Oman naiseuden vahvistaminen ja merkityksellisen arjen eläminen ei välttämättä vaadi suuria muutoksia, vaan jo pienillä arkisilla teoilla voi olla valtava merkitys omaan elämään. Kun muutat rutiineja ja keskityt välillä eri tavalla esimerkiksi siivoamiseen, itsesi hemmotteluun tai kauneuteen, saa tylsäksi käynyt päivittäinen elämä kummasti piristystä.

Meidän vuosi -haaste on tarkoitettu sinulle, joka olet kyllästynyt samanlaisina toistuviin päiviin ja kaipaat jatkuvasti vapaa-ajalle. Joka päivä saat uuden innostavan tehtävän, joka liittyy lifestyleen eli elämäntapoihin joko ympäristösi tai sinun itsesi kautta. Haasteen aikana keskitytään siihen jokapäiväiseen elämään ihan uudella tavalla Rosanna Kuljun tyylillä. “Haluan elää elämää, josta ei tarvitse lomaa”, on Rosannan luottolause.

TUTUSTU ROSANNA KULJUUN:

Meillä SYKE Tribella on ollut ilo työskennellä yhdessä Rosannan kanssa! Tämä menestynyt supernainen on tehnyt kaikkea mahdollista. Hänet tunnetaan mm. instagram -vaikuttajana ja monelle hän on tuttu myös podcastien puolelta, joita hän on tehnyt menestyksekkäästi jo vuodesta 2018 asti. Näiden lisäksi Rosanna on myös menestynyt yrittäjä, joka pyörittää mm. henkilöstövuokrausta, hosting- ja  tapahtumapalveluita tuottavaa RK Promotions -yhtiötä, johtaa ja tuottaa tunnetut Miss Helsinki- kilpailut,  sekä vastaa Clean-juomien Suomen markkinoinnista. Todellinen moniosaaja ja valloittava persoona! 

Tutustu Rosannan medioihin ja tuotantoihin:

GOODIEBAGILLINEN VERSIO (hinta 44,90€) TÄSTÄ! SOLDOUT!

HUOM! Goodiebagillista versiota ei voi maksaa liikuntaeduilla

VOIT MAKSAA MYÖS LIIKUNTAEDUILLA

Maksa haaste Smartum

Maksa haaste ePassi

Maksa Eazybreak

Maksa Edenred

Hyppää mukaan!


@syketribe