Reseptejä painonpudottajalle by Matleena

Reseptejä ja kevyitä ruokia laihduttajalle | Painonpudotusohjelma

Reilu kuukauden kestävä laihdutus -ruokavalio, heille jotka etsivät painonpudotus -ohjelmaa tai painonpudotus -ruokavaliota (mm. laihduttajan reseptit).

54,90 €
Osta

Voiko painonpudottamisen ja hyvänmakuisen ruoan yhdistää? No todellakin voi - ota haltuun Matleena Pulkkisen reseptit ja vinkit herkulliseen painonpudotukseen!

Tässä valmennuksessa elämäntapamuutoksen tehnyt ja 30 kiloa karistanut Matleena Pulkkinen ohjeistaa sinua alkuun elämäntapamuutoksessa - herkullisten reseptien ja muiden ravintovinkkien avulla! Lue Matleenan muutostarina ja kokemuksia valmennuksesa täältä. 

Matleenalta on julkaistu myös toinen valmennus nimeltä Reseptejä, rasvanpolttoa ja rautaa, johon voit tutustua tästä.

Lisäksi Matleena on mukana Hyvinvoinnin Kutsu -valmennuksessa reseptimestarina. 

Reseptejä painonpudottajalle by Matleena lyhyesti:

 • Valmiit reseptit päivän pääaterioille (lounas ja päivällinen)
 • Ohjeet soveltamiseen ja omien reseptien laadintaan
 • Ateriavinkit myös aamupalalle, välipalalle ja iltapalalle
 • Valmis kauppalista joka viikolle
 • Viikottaiset teemavideot ja tsemppaussisällöt, joissa käsitellään mm. motivaatiota
 • Reseptit ovat helppoja ja sopivat kiireiseenkin arkeen
 • Mukana myös pari herkkureseptiä (extrat)
 • Ruokavalio suunniteltu ylipainoisille naisille n. 70-100kg
 • Mukana kalorien nosto- ja vähennysohjeet, joten sopii myös alle 70 kiloisille ja yli 100 kiloisille 
 • Joka viikko uusi video eri aiheesta elämäntapamuutosta koskien
 • Ammattilaisen laatimat makrot ja tarkastus
 • Mielekäs ruokavalio painonpudotukseen
 • Ruokaa riittävästi, tämä EI ole kitudieetti!
 • Mahdollisuus tulosten seurantaan (mm. paino ja vyötärönympärys)
 • Saat sähköpostilla yhteyden valmentajaasi

Lue lisää Matleenan omasta tarinasta alempaa!

Reseptejä painonpudottajalle by Matleena
Kesto 6 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 54,90 €


Äidit
aloittelija
Fitness & Wellbeing
Hyvän mielen valmennukset
Hyvinvointi
keskitaso
Naiset
painonpudotus ja laihdutus
Parhaiten arvioidut
Ravitsemus
Suosituimmat

54,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Pudota painoa pysyvästi maistuvien reseptien avulla!

Reseptejä painonpudottajalle by Matleena

Tämä valmennus vie sinut kohti kevyempää oloa mielekkäällä ruokavaliollaan ilman, että tuntisit jääväsi jostain paitsi!

Onko sinulla tunne, että kaikki painonpudottajan ravinto-ohjelmat sisältävät vain tylsää ja mautonta ruokaa? Vai kummittelevatko liian tiukat kalori- ja grammamäärät mielessäsi aamusta iltaan ja herkut kieltämällä niitä tekee entistä enemmän mieli? Onko motivaatiosi tyssännyt siihen, ettet keksi tarpeeksi vaihtelevia terveellisiä reseptejä? Oletko kokenut aiemmat dieetit sellaisiksi, joiden ylläpitämiseen et voi sitoutua loppuelämäksesi - joka on itseasiassa koko elämäntapamuutoksen idea?

Matleena Pulkkinen on nyt rakentanut laihduttajalle sopivan reseptivalmennuksen, jossa terveellinen ruokavalio istutetaan omaan arkeen uusien reseptien ja meal preppauksen avulla!

Matleena on itse tehnyt 30 kilon painonpudotusprojektin ja muuttanut elämäntapansa terveellisempään suuntaan - eikä todellakaan halua luopua näistä opituista tavoista enää! Nyt hän haluaakin auttaa juuri sinua, jos painit samojen ongelmien kanssa kuin hän aikoinaan. On täysin mahdollista löytää ruokavalio, joka on terveellinen, salliva ja myös mahdollinen noudattaa koko loppuelämän ajan.

Matleenalle suurin haaste painonpudotuksessa on ollut annoskokojen hahmottaminen sekä säännöllinen ateriarytmi. Lisäksi hän joutui opettelemaan eroon jatkuvasta herkuttelusta ja napostelusta. Herkkuja hän alkoi korvata hedelmillä ja smoothieilla. Matleena onnistui olemaan kärsivällinen elämäntapamuutoksensa aikana välitavoitteiden avulla - kärsivällisyys ja motivaatio ovatkin ne tekijät, joita tarvitaan kaikista eniten. Lisäksi Matleenaa auttoi se, että arkiruoka ja terveellisempi ruokavalio ei tuntunut dieetiltä, koska ruoka oli keveydestään huolimatta maistuvaa. Muutoksen tekeminen on siis mahdollista siis fiksujen valintojen avulla, ei pelkkää tylsää dieettiruokaa närppien! Tässä valmennuksessa tuletkin saamaan ne reseptit, joiden avulla Matleena teki 30 kilon painonpudotuksen ja haluaa noudattaa näitä reseptejä ja ruokailutottumuksia edelleen. 

Reseptejä painonpudottajalle -valmennuksessa et koe olevasi millään kitudieetillä vaan ruokavalioosi ja ruokailutottumuksiisi tehdään kestävä muutos, joiden avulla terveellisistä resepteistä saadaan rakennettua mielekäs ruokavalio osaksi elämääsi! Valmennus sopii myös kiireisille ihmisille, sillä valmennuksessa valmistetaan ruokaa useammaksi päiväksi kerrallaan, joten keittiössä ei tarvitse kokkailla kaikkea vapaa-aikaa. Lisäksi saat viikottain valmiit kauppalistat, joiden avulla hoidat kauppareissut näppärästi. 

Valmennusta on ollut mukana rakentamassa painonpudotusvalmentamiseen erikoistunut sekä tuhansia ihmisiä auttanut SYKE Triben toimitusjohtaja Terhi Immonen, jolla on myös itsellä historiaa lähes 20kg painonpudotuksesta. 

Tervetuloa mukaan lähtemään kohti kevyempää oloa reseptien avulla!

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 
 • Painat 70-100kg
 • Haluat laihtua
 • Et halua turhaa stressiä ruokavaliosta
 • Reseptien suunnittelu ja maukkaan terveellisen ruoan tekeminen tuottaa päänvaivaa
 • Haluat lähteä kohti terveellisempiä elämäntapoja
 • Haluat saada vertaistukea matkallasi
 • Haluat valmentajan jolla on aitoa kokemusta painonpudotuksesta
 • Haluat monipuolisuutta ruokiin
 • Haluat selkeät ohjeet ruokavalioon ja valmiit reseptit
 • Haluat päästä eroon mahdollisista ylipainon aiheuttamista terveysongelmista
 • Haluat voida paremmin ja olla energisempi
 • Et halua kitudieettiä vaan mieelekästä ruokaa riittävästi
 • Haluat tehdä muutoksen, mutta et tiedä mistä aloittaa

Valmennuksen esittely

Kuuden viikon valmennuksen aikana tulet saamaan lounaalle sekä päivälliselle valmiit reseptit, joiden avulla kokkaat terveellistä ruokaa useammaksi päiväksi kerrallaan. Lisäksi aamupalan, iltapalan sekä välipalojen osalta saat selkeät ohjeet, miten koostaa sopivia aterioita niiden osalta.

Saat viikottain kauppalistan, joka helpottaa ostosten tekemistä ja mielitekojen nitistämistä jo kaupassa. Herkulliset reseptit takaavat sen, että et tunne edes olevasi millään dieetillä, mutta silti painosi lähtee hiljalleen tippumaan keventyneen ruokavalion myötä. Saat reseptit mm. texmex-risottoon, kana-feta-pestopastaan sekä terveelliseen persikkarahkapiirakkaan. 

Ruokavalio on suunniteltu 70-100 kiloisille naisille. Painoa pystyt pudottamaan tämän valmennuksen avulla 0,5-1kg/viikko. Valmennuksessa yhtenä optiona mm. 200kcal ateriasuunnitelma. Valmennus sopii hyvin myös normaalipainoiselle, sillä valmennus antaa sinulle varmasti uusia näkökulmia terveellisempään syömiseen ja ennenkaikkea terveellisiä, mutta herkullisia reseptejä! Myös yli 100 kiloiset voivat liittyä valmennukseen, sillä valmennus sisältää ohjeet myös kalorien nostamiseen ja vähentämiseen. 

Reseptit ovat helppoja ja ne on mahdollista toteuttaa myös kiireisessä arjessa. Tässä valmennuksessa sinun ei myöskään tarvitse pohtia saatko ruokavaliostasi riittävästi rasvaa, hiilihydraatteja ja proteiineja, sillä ne kaikki on laskettu sinulle valmiiksi! Valmennus sisältää myös ravinto-ohjelman, joten pelkkien reseptien varaan valmennus ei perustu. Ravinto-ohjelma on toteutettu yhteistyössä valmentaja Terhi Immosen kanssa, jolla on pitkän linjan kokemus painonpudottajien ravinto-ohjelmien tekemisestä. 

Kyseessä ei ole kitudieetti eikä pikalaihdutuskurssi vaan kyse on elämäntapamuutoksesta ja terveellisten ruokailutottumusten omaksumisesta elämään. Samalla opit, että terveellinen ruoka on paljon muutakin kuin rahkaa ja raejuustoa - mahtuupa Matleenan resepteihin myös muutama herkkuresepti, sillä herkut eivät todellakaan kaada kokonaiskuvaa terveellisestä ja tasapainosesta ruokavaliosta!

Matleena on koko valmennuksen ajan chat-yhteyden päässä ja häneltä saat tarvittaessa vertaistukea, sillä todennäköisesti hän on miettinyt ja kokenut samanlaisia asioita painonpudotuksen osalta kuin sinäkin. Hän tietää ne sudenkuopat, jotka voivat tulla eteen matkallasi.

Älä siis epäröi lähteä mukaan - nämä reseptit ja ruokavalio-ohjeistukset jäävät takuulla osaksi arkeasi ja ovat ensiaskel matkalla kohti elämäntapamuutosta ja painonpudotusta!

Haluan kokeilla!

KOKEMUKSIA

 • Ruoat tehdään muutamalle päivälle etukäteen, niin ei tarvitse stressata, että joka päivä pitäisi olla paljon aikaa tehdä ruokaa. Säännöllinen ruokarytmi on myös selkeästi vähentänyt herkkujen ostelua sekä herkutteluhalua! En ole varma, onko painoa tippunut vielä kovinkaan merkittävästi, koska en omista vaakaa. Valmennuksen aikana olen lisäksi huomannut, että en edes kasvissyöjänä syö tarpeeksi kasviksia ja vihanneksia, eli selkeästi ruokavalio on nykyään paljon terveellisempi!

 • Tästä on tehty niin helppoa. Kauppalista ja valmiit MAISTUVAT reseptit! Motivaatio pysyy hyvin yllä kun ei mee liian vaikeeks!

 • Juuri näitä ruokaohjeita olen edellisillä painonpudotuskerroilla odottanut.

 • Yksinkertaiset ja helpot ohjeet noudattaa. Valmennus tuottaa tuloksia ja on jo nyt maksanut itsensä takaisin! Olen saanut hyvät raamit elämäntapamuutokseen. Reseptit ovat maukkaita ja voin jo nyt niin paljon kevyemmin, energisemmin ja raikkaaammin.

 • Parasta on ollut ruokien teon helppous. Kauppalista aivan paras. Sekä ruokien vaihtelevaisuus ja että ne ovat herkullisia. Nälkää ei ole tarvinnut nähdä ollenkaan. Parhain ruoka valmennus mitä on ollut.

 • Hyvät reseptit! Tekemmällä oppiminen on itselle helpointa ja tämä on tärkein itselle, että on ollut selkeitä reseptejä ja määriä - niistä oppii ja osaa jatkossakin tehdä itsenäisesti.

 • Selkeät ohjeet ruokavalion rakentamiseen, hyvät reseptit ja kauppalistat viikolle.

 • Positiivisesti yllättäneet, hyvät reseptit. Lupaus siitä, ettei tunne olevansa dieetillä on pitänyt paikkaansa. Paras ruokavaliovalmennus missä tähän asti olen ollut.

 • Hyvät reseptit ja selkeä toteutus! Ilman selkeitä määrällisiä ohjeita en olisi tajunnut, miten iltapainotteisesti ja isoja annoskokoja söin ennen. Eroaa kaikista aiemmista kevennysyrityksistäni täysin ja tuntuu, että olen todella tehnyt muutoksen loppuelämäksi. Paino on lähtenyt pieneen laskuun, mutta tärkeintä on uusi energinen, hyvä olo. Tämä on ollut silmiä avaavaa. Olen melkein itkenyt ilosta, kun refluksitaudin oireet ja aamuinen huono olo on loistanut poissaolollaan, ja olen pystynyt syömään myös aamupalaa täysin ohjelman mukaan. Kiitos Terhi, Matleena ja koko Syke-tiimi! <3

 • Ei tunnu dieetiltä, reseptit ovat olleet helppoja ja erittäin maistuvia. On ihanaa kun ei ole tarvinnut miettiä mitä ruokaa tekisi ja mitä kaupasta ostaisin kun kaikki tulee valmiina listattuna.

 • Hyvä pohja vaikka koko loppuelämäksi! Ihan paras valmennus, enkä arvannut sen olevan näin mullistava.

 • Painoa lähti ylimääräinen 3-4 kg ja tuntuu, että olen taas normaali oma itseni. Tärkeinpänä saavutuksena on kuitenkin hyvinvoiva ja pirteä olo. Nyt vasta tiedän, mitä tein aiemmin väärin ja kuinka jatkaa syömistä monipuolisesti.

 • Painoa putosi kuuden viikon aikana enemmän kuin alussa uskalsin tavoitteeksi laittaa. Vatsaongelmat loppuivat kuin seinään, kun annoskoot olivat sopivia ja syöminen säännöllistä. Tärkeimpänä oppina tuli se, että painoa voi pudottaa tehokkaastikin syömällä myös pastaa, leipää ym. Sain todella hyvät opit elämäntapamuutokseen.

 • Valmennus oli rakennettu sovellukseen niin, että se oli läsnä elämässä joka päivä ja tuntui hauskalta tehtävien suorittamiselta. Rakastan tehdä tehtävälistoja itselleni arjessa, joten se sopi minulle.

 • Opin löytämään ruokarytmin sekä syömään paremmin. Tämän johdosta myös paino lähti hiljalleen putoamaan ja muutamia senttejä sieltä täältä kehosta lähti. Jaksan paljon paremmin töissä ja olen löytänyt uudelleen liikunnan innon, johon päätin tämän valmennuksen ajan omatoimisesti panostaa.

Valmentajan esittely ja oma tarina

Ylen Aupairit Miamissa -sarjasta monelle tutuksi tullut Matleena Pulkkinen teki elämäntapamuutoksen pudottaen 30 kiloa painoa sekä jakamalla sosiaalisessa mediassa omaa painonpudotusmatkaansa rehellisellä ja aidolla otteella. Matleena on toiminut viimeisen vuoden ajan suurena motivaationlähteenä ja innoittajana painonpudotukseen jo tuhansille naisille. Hän toimii monille myös suurena vertaistukena, sillä pyrkii olemaan avuksi omien kokemuksiensa kautta. Matleena kokee että painonpudotus koetaan usein haastavaksi ja suuri osa haasteista liittyy usein tavalla tai toisella ruokavalioon. Matleena itse koki suurimmaksi haasteeksi painonpudotuksessa oikeanlaiset annoskoot.

“Suurin haaste painonpudotuksessa oli löytää oikeanlaiset annoskoot ja opetella säännöllinen ateriarytmi. Olin tottunut syömään päivässä vain pari todella raskasta ateriaa, jonka lisäksi herkuttelin aina iltaisin ja välillä myös napostelin päivän mittaan.” 

Lopullinen motivaatio painonpudotukseen löytyi terveydellisistä syistä

Lopullisen motivaation painonpudotukseen Pulkkinen sai omasta terveydentilastaan.

 “Ylipaino alkoi pikkuhiljaa näkyä arjessani, esimerkiksi erilaisina kipuina, joista halusin päästä eroon. Kärsin mm. jatkuvista alaselän kivuista, sekä jalkojen ja jalkapohjien kivusta. Viimeisen vuoden aikana minulla alkoi ilmetä myös liikahikoilua. Motivaatiota lisäsivät jo nopeasti olotilassa tapahtuneet muutokset”.

Dieettiruokavaliosta loppuelämän ruokavalioksi

Terveellinen ruokavalio on tärkeä osa painonpudotusta. Fiksun painonpudotuksen kannalta yhtä tärkeää on myös se, että dieettiruokavalio on sellainen, jota haluaa noudattaa koko loppuelämänsä. Tämä onkin avainsana siihen, että painonpudotus on pysyvää. Herkutteluun taipuvainen Matleena alkoi korvata sokeripitoisia herkkuja terveellisimmällä vaihtoehdoilla ja muutos olossa oli todella positiivinen.

"Olin ollut koukussa jatkuvaan iltaisin tapahtuvaan herkutteluun ja karkin syöntiin, joten halusin heti alkuun saada sille stopin. Sokerin sijaan aloin valmistamaan herkkuja vähän terveellisemmällä kaavalla ja saatoin esimerkiksi syödä kulhollisen tuoreita marjoja, hedelmäsmoothieta tai banaanilettuja. Sokerin vähentäminen näkyi myös olossa: oloni oli todella hyvä ja raikas näiden kevyempien herkkujen jälkeen, toisin kuin syötyäni kulhollisen karkkia.”

Painonpudotus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikesta pitäisi luopua tai että tavallisella arkiruoalla painonpudotus ei onnistuisi - myös “tavallista” ruokaa on mahdollista valmistaa kevyemmin ja niin, että se on silti maistuvaa.

“Dieetistä huolimatta halusin yhä pitää arjessani mukana erilaiset kastikkeet ja mm. ruokakerman, joten aloin kehittelemään kevyempiä versioita tuiki tavallisesta kotiruoasta. Jotta painonpudotus olisi pysyvää, täytyy omaksua uudet ruokailutottumukset - koinkin näiden tavallisten ja kevyempien arkiruokien olevan sellaista mitä haluan ja aion syödä myös tulevaisuudessa painonpudotuksen jälkeen.”

Miten säilyttää kärsivällisyys, kun tietää matkan olevan pitkä?

Painonpudotusprojektiin tarvitaan myös paljon kärsivällisyyttä, sillä järkevä painonpudotus ei tapahdu viikoissa. 

“Jaksoin olla kärsivällinen painonpudotuksessa, sillä asetin itselleni aina eteenpäin vieviä välitavoitteita joiden saavuttaminen toi lisää puhtia. Lisäksi edistymisen näkeminen ja tunteminen myös tsemppasi kovasti. Maistuvat arkiset reseptit tekivät myös painonpudotuksesta paljon helpompaa, sillä en tuntenut olevani millään dieetillä.”

Halu lähteä auttamaan myös muita

Nyt hyvässä kunnossa oleva Matleena haluaa auttaa muita samojen ongelmien kanssa painivia naisia ja kannustaa heitä elämäntapamuutokseen omalla esimerkillään. Hän on rakentanut painonpudottajille suunnatun verkkovalmennuksen, jossa keskitytään herkullisiin ja painonpudottajalle sopiviin resepteihin. 

Nämä reseptit ovat juuri niitä, joiden avulla hän itse onnistui. 

Matleenan oman matkan varrella hän huomasi, että moni nainen kaipasi apua maistuviin ja monipuolisiin resepteihin, jotta motivaatio pysyisi yllä ja painonpudotus olisi mukavampaa. Tämä toimi aktivaattorina sille miksi Matleena loi tämän valmennuksen. 

"Halusin sen myötä luoda tämän valmennuksen, sillä tällaisena herkkusuuna hyvä ruoka on lähellä sydäntäni ja haluan myös aidosti auttaa muita naisia saavuttamaan tavoitteensa!"

Matleena kokee olevansa oiva valmentaja juuri tähän valmennukseen, sillä hän voi mahdollisesti inspiroida sinua oman muutoksensa kautta ja olla vertaistukenasi läpi tämän valmennuksen. Matleena on myös aina ollut hyvän ruoan ystävä, joten uskaltaa taata, että nämä reseptit eivät jätä sinua kylmäksi, eivätkä varsinkaan tee tästä painonpudotusmatkasta tylsää!

Voit tutustua Matleenaan esimerkiksi Instagramissa @matleenaemiliaa.

VALMENNUS LYHYESTI

 
 • Kuvia aterioista
 • Videoita
 • Kauppalistat (viikoittain)
 • Paljon reseptejä
 • Bonuksena herkkureseptejä
 • Kalorien nosto/vähennys ohjeet
 • Kyselyitä

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Ravinto-ohjelmia
 • Tavoitteita
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!
@syketribe