Positiivinen mieli

Sami Petteri Asikainen auttaa sinua | Löydä positiivisuus ja omat arvosi

Sami-Petterin mentaalivalmennuksessa pohditaan elätkö arvojesi mukaista elämää. Valmennus sopii sinulle, jos haluat hahmottaa mitä oikeasti haluat elämältäsi.

39,90 €
Osta

Elätkö sellaista elämää kuin haluaisit?

Teetkö arvojesi mukaisia asioita?

Hahmotatko, mitkä ovat juuri sinun arvosi?

Positiivinen mieli -verkkovalmennus ei ole pikalääke onnelliseen ja täydelliseen elämään. Valmennus antaa kuitenkin avaimia, jolla voit itse vaikuttaa paremmin siihen, millaisiin asioihin käytät aikaasi. Valmennuksen tavoitteena onkin, että elät itsellesi merkityksellistä elämää.

Positiivinen mieli -verkkovalmennus sopii sinulle, jos:

 • Haluat tehdä arjessasi sellaisia asioita, jotka koet tärkeäksi itsellesi
 • Olet valmis hiljentymään ja pohtimaan elämääsi ja arvojasi
 • Haluat kehittää itseäsi
 • Haluat osallistua valmennukseen, jossa valmentaja on läsnä koko prosessissa

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Arvojen mukainen elämä on merkityksellisen tuntuista elämää.

Positiivinen mieli

Opi elämään arvojesi mukaista elämää.

Etkö oikein osaa sanoa mitkä asiat koet elämässäsi tärkeäksi? Et ole varma, mitä haluat elämältä saavuttaa? Haluaisit kuitenkin tehdä enemmän asioita, joilla on merkitystä juuri sinulle?

Nykyään sosiaalinen media, lehdet sekä tv-sarjat syöttävät meille ajatuksia siitä, millaista meidän elämämme tulisi olla. Helposti unohtuu ajatus siitä, millaista elämää haluaisimme oikeasti elää ja tekisimme asioita, joita todellisuudessa haluaisimme tehdä. Arvojen kirkastaminen auttaa elämään sellaista elämää, jonka koemme merkitykselliseksi.

Tämän valmennuksen avulla opit tunnistamaan ja kirkastamaan ne asiat, jotka ovat meille tärkeitä. Se voi olla omasta hyvinvoinnista huolehtimista, itsensä kouluttamiseen panostamista, perhe-elämään panostamista tai vaikkapa oppia nauttimaan elämän pienistä asioista.

Positiivinen mieli -verkkovalmennus on arvotyöskentelyyn pohjautuva valmennus. Valmennuksessa keskitytään jokaisen yksilöllisiin arvoihin ja niiden vaikutukseen jokapäiväisessä elämässä. Valmennus ei lupaa kuuta taivaalta, mutta se on tärkeä askel polulle, joka johdattaa sinut arvojesi mukaiseen elämäntyyliin. Arvojen mukainen elämä on merkityksellisen tuntuista elämää.

Miksi tämä valmennus kehitettiin?

"Halusin luoda valmennuksen, jonka keskiössä on minulle itselle tärkeä aihe, koska koen että arvojen mukainen elämä on hyvinvoinnin kannalta merkittävää. Arvojen mukaista elämää voidaan kuvata kompassilla suunnistamiseen. Jos arvosi johdattaa itään, mutta kävelet länteen, elätkö arvojesi mukaista elämää? Kompassi edustaa sekä arvojasi että tavoitteitasi, joita olet asettanut itsellesi. Arvot kertovat siitä, miten haluat olla suhteessa itseesi, muihin ihmisiin ja ympäristöön. Jos tunnistat, millainen ystävä, isä/äiti tai sisko/veli haluat olla, niin tunnistat arvojasi. Jos sinulla on selvillä se, miten haluat toimia työpaikalla, kyse on arvoistasi, tai jos tiedät, miten haluat kohdella itseäsi ja kehoasi, niin olet yhtä lailla arvojesi jäljillä.

Positiivinen mieli -valmennuksessa on tärkeää muistaa, että se on ensimmäinen askel pitkällä, koko elämän mittaisella polulla. Valmennus antaa kysymyksiä, mutta valmennettavana sinun tulee löytää vastaukset itsestäsi. Valmennus ei ole terapiaa vaan siinä keskitytään nykyhetkeen ja tulevaisuuteen ja niiden ongelmiin. Valmennuksen aikana ja sen jälkeen saatat ottaa askeleita väärään suuntaan polulla, mutta se ei ole vaarallista. Kun olet selkeyttänyt itsellesi ne asiat mitkä koet tärkeäksi ja merkitykselliseksi, voit aina palata oikealle polulle ja kulkemaan oikeaan suuntaan.

- Sami-Petteri

Lähde mukaan nyt ja elä arvojesi mukaista elämää!

 

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 
 • Haluat tehdä arjessasi sellaisia asioita, jotka koet tärkeäksi itsellesi
 • Olet valmis hiljentymään ja pohtimaan elämääsi ja arvojasi
 • Haluat kehittää itseäsi
 • Haluat osallistua valmennukseen, jossa valmentaja on läsnä koko prosessissa

Valmennuksen esittely

Positiivinen mieli -verkkovalmennus kestää neljä viikkoa. Ensimmäinen puolikas keskittyy arvoihin sekä tunteiden ja ajatusten havainnoimiseen. Toinen puolikas painottuu arvojen mukaisen elämän elämiseen. Valmennuksen sisältö koostuu pohdintaa vaativista harjoituksista, joiden avulla alat hahmottaa omia arvojasi ja kuinka elää itsellesi merkityksellistä elämää.

Arvot kertovat sen, mikä meille on oikeasti merkittävää ja tärkeää. Kun arvot tulevat meistä itsestämme ja toimimme niiden mukaan, tyytyväisyys omiin valintoihin lisääntyy. Silloin teemme myös helpommin itselle tärkeitä asioita ja omalle hyvinvoinnille tärkeitä valintoja.

Valmennuksessa pääset keskustelemaan halutessasi myös valmentajasi kanssa, mikäli kaipaat apua tehtävien tekemiseen tai muihin pohdintoihin. Viestintä tapahtuu chatin tai sähköpostin välityksellä.

Haluan kokeilla!

Valmentajan esittely

Sami-Petteri Asikainen on 30-vuotias nuorukainen Pohjois-Karjalasta. Hän työskentelee sairaanhoitajana terveysasemalla. Hän haluaa kehittää itseään jatkuvasti ja tulla työssään paremmaksi. Sairaanhoitajaopinnoissaan hän on syventynyt mielenterveys- ja päihdehoitotyöhön ja on myöskin opiskellut psyykkistä valmentamista. Lisäkoulutuksena Sami-Petterillä on Trainer4You:n hyvinvointivalmentajan ja kuntosalivalmentajan lisenssit takataskussaan.

Sami-Petteri on herkkä, lämminhenkinen ja aito. Omassa työssään sairaanhoitajana vuorovaikutustaidot ovat hänen ehdoton vahvuutensa ja hän käyttääkin samaa vahvuutta myös valmennuksessaan. Sami-Petteri kuuntelee ja ohjaa asiakasta. Hän uskaltaa tunnustaa, jos ei jotakin osaa ja on valmis etsimään vastauksia. Valmennuksen aihe on lähellä Sami-Petterin sydäntä ja samalla kun hän saa auttaa muita, hän kehittää myös itseään ihmisenä.

VALMENNUS LYHYESTI

 
 • 4 viikon nettivalmennus
 • Valmennus sisältää pohdintaa vaativia harjoituksia
 • Ensimmäisellä puoliskolla syvennytään kokonaisuudessa elämänarvoihin, mutta myös tunteisiin ja ajatuksiin
 • Valmennuksen kahdella viimeisellä viikolla painotus on arvojen mukaisen elämän noudattamisessa
 • Mahdollisuus keskustella valmentajan kanssa sähköpostitse tai chat-palvelua käyttäen

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!
@syketribe