Lihasmassa & rasvanpoltto by Aku Virtanen

Treeniohjelma salille lihasmassan kasvattamiseen & rasvaa polttava ruokavalio

Tavoitteellista, mutta rentoa treenaamista 3-jakoisella salitreeniohjelmalla. Helposti sovellettava joustava ruokavalio  sekä Akun yksilölliset ohjeet oikeisiin liiketekniikoihin ja valmennuksen tehokkaaseen toteuttamiseen!

63,00 €
Osta
Lihasmassa & rasvanpoltto by Aku Virtanen
Lihasmassa & rasvanpoltto by Aku Virtanen
Lihasmassa & rasvanpoltto by Aku Virtanen
Lihasmassa & rasvanpoltto by Aku Virtanen

Lihasmassan kasvatus treeniohjelma & rasvaa polttava ruokavalio - Polta rasvaa ja kasvata lihasmassaa!

Kuudessa viikossa huomattavasti lisää lihasmassaa tai tehokasta rasvanpolttoa? Tällä verkkovalmennuksella sekä Akun yksilöllisillä ohjeilla se on mahdollista, tietenkään rentoa asennetta unohtamatta! Tämä kehoa muokkaava kuuden viikon verkkovalmennus kasvattaa lihasmassaa, kiinteyttää kroppaasi sekä polttaa rasvaa 3-jakoisen salitreeniohjelman ja yksilöllisesti sinulle valikoidun joustavan ruokavalion avulla!

HUOM. Valmennuksen seuraava yhteistartti toteutetaan loppuvuodesta 2021 (Käynnissä oleva valmennus on alkanut 23.08)

Lihasmassa & rasvanpoltto -verkkovalmennus lyhyesti:

 • 6 -viikon verkkovalmennus, jossa opit miten kasvattaa näkyvästi lisää lihasmassaa 6-viikon aikana tai miten polttaa rasvaa tehokkaasti salitreenien avulla!
 • Kiinteämpi ja urheilullisempi kroppa nopeasti ja rennolla asenteella!
 • 3 - 5 treeniä viikossa kuntosalilla
 • Valmentajan ohjeistus koko verkkovalmennuksen ajan  yhteisen Whatsapp -ryhmän kautta
 • Valmentajan yksilöllisesti valitsema ruokavalio 1700 kcal - 3200 kcal ruokavalion väliltä juuri sinun tavoitteita tukevaksi!
 • Kevyet & proteiinipitoiset reseptit parhaiden tulosten saavuttamiseksi!
 • 3-jakoinen tehokas treeniohjelma salille sekä yksilöllisiä ohjeita suoritustekniikoihin halutessasi!
Haluatko maksaa valmennuksen liikuntaeduilla?

Klikkaa TÄSTÄ

Lihasmassa & rasvanpoltto by Aku Virtanen
Kesto 6 viikkoa
Alkoi 23.08.2021
Hinta 63,00 €


Tämä tuote on loppuunmyyty.

Edistyneet Fitness Jälleenmyynti Kehonrakennus keskitaso kiinteytyminen kuntosali Lihaskuntoharjoittelu Miehet Naiset Ravitsemus
63,00 €
Osta

LIHASMASSAN KASVATUS OHJELMA & RASVANPOLTTO RUOKAVALIO

Lihasmassa & rasvanpoltto by Aku Virtanen

3-jakoinen treeniohjelma salille, lihasmassaa kasvattava tai kroppaa kiinteyttävä rasvanpoltto ruokavalio sekä paljon lisätietoa treenaamisesta ja treeniä tukevasta ravitsemuksesta!

Haluaisitko saavuttaa sporttisen kehonkoostumuksen, lisää lihasmassaa tai kiinteän kropan? Haluaisitko toteuttaa tavoitteellista saliharjoittelua rennolla asenteella? Haluaisitko oppia treenaamista tukevasta ravitsemuksesta ja tämän toteuttamisesta ilman turhaa stressiä jokaisesta mikrosta ja makrosta?

Miltä kuulostaisi aloittaa joka aamusi syöden herkullisia köyhiä ritareita, samalla kun rasva tirisee kehostasi? Tai nauttia päivälliseksi itse tehty Bic Mac -hampurilainen, samalla noudattaen täysin ohjeistettua ruokavaliota ja saavuttamalla kehonmuokkaukseen liittyvät tavoitteesi?

Tämän verkkovalmennuksen avulla kaikki tämä mahdollista!

Miten kasvattaa lihasmassaa ja polttaa rasvaa tehokkaasti salitreeneillä?

Tämä verkkovalmennus ja Akun yksilölliset ohjeet valmennuksen yhteisen Whatsapp -ryhmän avulla opettaa sinulle miten kasvattaa lihasmassaa ja polttaa rasvaa tehokkaasti saavuttaen atleettisemman kropan ja paremman suorituskyvyn! Valmennuksen avulla opit oikeat suoritustekniikat treeniohjelman liikkeistä, saat kiinteän ja urheilullisen tai selkeästi lihaksikkaamman kropan sekä opit toteuttamaan syntisen herkulliset ja terveelliset reseptit, jotka polttaa rasvaa ja kasvattaa lihasmassaa!

Osta nyt!

SOPIIKO VALMENNUS MINULLE?

 • Haluat oppia miten kasvattaa lihasmassaa tehokkaasti tai haluat oppia miten polttaa rasvaa salitreeneillä
 • Haluat lihaksikkaamman tai kiinteämmän ja urheilullisen kropan
 • Haluat tehokkaan treeniohjelman salille
 • Haluat, että treenejäsi tukisi selkeä ja helposti toteutettava kiinteyttävä ruokavalio, rasvanpoltto ruokavalio tai lihasmassan kasvatus ruokavalio
 • Haluat terveelliset reseptit tukemaan treenaamista
 • Haluat treenata tavoitteellisesti, mutta et kuitenkaan halua ottaa asioita liian tosissaan
 • Haluat yksilöllistä valmennusta liiketekniikoihin ja valmennuksen toteuttamiseen

Lihasmassa & rasvanpoltto  -verkkovalmennuksen esittely

Kiinteä ja lihaksikas kroppa kuudessa viikossa!

3 -jakoinen treeniohjelma lihasmassan kasvatukseen

Voit toteuttaa valmennuksessa 3 - 5 treeniä omien tavoitteidesi ja palautumisen mukaan salilla! Treeniohjelma on suunniteltu tehokkaaseen lihasmassan kehittämiseen sekä kropan kiinteyttämiseen. Treenit koostuvat isoista perusliikkeistä, joihin saat on luotuna laadukkaat liikevideot sekä saat myös tarvittaessa yksilöllistä ohjeistusta tehokkaampien suoritustekniikoiden saavuttamiseen suoraan Akulta!

Yksilöllisesti valittu ravinto-ohjelma (rasvanpoltto ruokavalio, lihasmassan kasvatus ruokavalio tai kiinteyttävä ruokavalio)

Verkkovalmennuksen ravinto-ohjelmat on suunniteltu niin, että halutessaan ruokavalio mukautuu kiireiseenkin arkeen ja erilaisiin ruoka-aine yliherkkyyksiin. Ruokavaliosta saa muokattua itselleen mm. gluteenittoman ja maidottoman. Valmentajan avulla sinulle valitaan juuri oikea ravinto-ohjelma omien tavoitteidesi ja aktiivisuutesi mukaan. Verkkovalmennuksen avulla tulet myös oppimaan täysin uutta oppia treenaamista tukevasta ravitsemuksesta ja tämän toteuttamisesta ilman turhaa stressiä jokaisesta mikrosta ja makrosta!

Proteiinipitoiset ja herkulliset reseptit

Tämän verkkovalmennuksen avulla opit kuinka noudattaa terveellistä ruokavaliota ilman liiallista kieltäytymistä tai herkuttelua unohtamatta. Proteiinipitoisilla ja herkullisilla viikkoresepteillä saat halutessasi päivittäisen ruokavaliosi jokaisen ateriasi maistumaan kielletyltä ja syntiseltä herkuttelulta, kuitenkaan sitä olematta! Miltä kuulostaisi aloittaa aamusi esimerkiksi proteiinipannukakuilla tai köyhillä ritareilla? Kaikki tämä on toteutettavissa Akun ohjeilla!

Yksilöllinen ohjeistus

Koko kuuden viikon verkkovalmennuksen ajan, mukanasi kulkee valmentajana fysioterapeutti & personal trainer Aku Virtanen, joka huolehtii halutessasi mm. yksilöllisesti oikeista suoritustekniikoista sinulle! Valmennuksen aikana sinulla on mahdollisuus lähettää videoita suorittamistasi liiketekniikoista Akulle, joka sitten auttaa tekniikoiden optimoimisessa Whatsappin välityksellä!

Haluan kokeilla!

Rasvanpoltto ruokavalio, joka kasvattaa lihasmassaa!

Miltä kuulostaisi sellainen rasvanpoltto ruokavalio, että voit nauttia monipuolisesti herkullisista ruokavaihtoehdoista, ilman että ruuan pitää olla tylsää ja kuivaa kanaa ja parsakaalia? 

Tai miltä kuulostaisi tehokkaasti lihasmassaa kasvattava ruokavalio, jonka toteuttamiseksi sinun ei tarvitse kokoajan olla maha täynnä ruokaa ja tuntea itseäsi väsyneeksi? 

Tässä verkkovalmennuksessa tämä on mahdollista. Ruokavaliot valikoidaan yksilöllisesti Akun toimesta antamisesi esitietojen avulla. Tavoitteesi mukaisesti ruokavalio auttaa sinua saavuttamaan kiinteän ja rasvattoman fysiikan tai selkeästi lihaksikkaamman ja sporttisemman kropan! Verkkovalmennus sisältää myös herkullisia viikkoreseptejä, jolloin pääset nauttimaan hyvillä mielin myös herkuttelusta vaikka joka päivä!

Lisää lihasmassaa ja kiinteämpi kroppa nopeasti!

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Ravinto-ohjelmia
 • Tulosten seuraamista
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

Maksa liikuntaeduilla

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Nuoresta iästään huolimatta Aku on auttanut satoja ihmisiä kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia yksilöllisen valmentamisen, fysioterapian sekä liikkuvuusharjoittelun keinoin! Aku on valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2016, jonka jälkeen hän jatkokouluttautui fysioterapeutiksi ja syventyi Functional range conditioning -liikkuvuusharjoittelun maailmaan.

Pitkän urheilutaustan ja -kokemuksen lisäksi Akulla on voimavalmennuksen ammattiosaaminen. Akulla on myös mielenkiintoinen historia sen puolesta että hän on tehnyt merkittävän elämäntapamuutoksen itse. Akun ollessa nuori hänen elämänsä pyöri Playstationin ja herkkujen ympärillä kunnes se elämä sai riittää ja Aku hurahti nyrkkeilyyn, jonka jälkeen loppu onkin historiaa.

Nyrkkeilyuran päätyttyä Aku on viihtynyt aktiivisesti kuntosalitreenien parissa, jonka lisäksi Aku on syventänyt osaamistaan myös verkkovalmentamisen maailmaan Syke Tribella!

OHJEET JA TEKNISIÄ TIETOJA

1. Osta valmennus.

2. Saat ostamisen jälkeen linkin mistä pääset lataamaan SYKE sovelluksen sekä vahvistuksen ja kuitin onnistuneesta ostosta sähköpostiisi.

3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä, jolloin sisällöt tulevat näkymään SYKE-sovellukseen sekä SYKE Triben selainversioon, jolla voit osallistua tietokoneen kautta.

Pääasiallisesti kaikki tehtävät ja sisällöt on kalenteroitettu sinulle valmiiksi ja syklitetty aukeamaan asteittain.

4. Kun valmennus alkaa ja niin materiaalit tulevat saataville. Lähtökohtaisesti kaikki materiaali on ennakkoon kuvattua eli sinä saat valita mihin aikaan teet mitäkin. 

5. Voit myös tulostaa tulostettavat materiaalit Sykkeen verkkoportaalista.

6. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2kk valmennuksen päätyttyä ja kun valmennus on päättynyt niin pääset arvioimaan valmennuksen.

7. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen koska kuten me tiedämme niin matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat.

Hyppää mukaan!

Hyppää mukaan!


@syketribe