Jatko-osa suositulle valmennukselle!

Kestävä keho II

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin pureutuva kuuden viikon verkkovalmennus, jossa treenit, terveellinen ruokavalio ja mentaalitehtävät parantavat hyvinvointiasi.

74,90 €
Osta

SEURAAVA STARTTI 7. joulukuuta!

"Tämä valmennus on NIIN paljon muutakin, kuin pelkkä treeniohjelma. Tässä valmennuksessa keskitymme treenin, puhtaan ravinnon ja hyvinvointia tukevien rutiinien lisäksi arvostamaan itseämme! Kokemaan onnellisuutta ja kiitollisuutta tässä ja nyt, ei sitten kun. Opettelemme kuuntelemaan, mitä sinä haluat, ei mitä sinun pitäisi."

- valmentajasi Anna

Kestävä keho II
Kesto 6 viikkoa
Alkaa 07.12.2020
Hinta 74,90 €


Äidit
aloittelija
Hyvinvointi
kehonpainoharjoittelu
keskitaso
kiinteytys
Kotitreeni
Lifestyle naiset
Naiset
painonpudotus

74,90 €
Osta

Valmennuksen alkuun


Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Kestävä keho 2 -verkkovalmennus lyhyesti:

 • Kuuden viikon treeniohjelma: kolme lihaskuntoharjoittelua viikossa, 1 aerobinen, kehonhuoltoa ja valinnainen NOPEA, ohjattu hiit-treeni
 • Puhdas, rento ruokavalio, jossa syömme koko perheelle sopivaa kotiruokaa, ilman punnituksia ja stressiä!
 • Monta reseptivinkkiä viikossa
 • Parempia vaihtoehtoja herkutteluun
 • Viikottain vaihtuvat viikkohaasteet, joiden avulla muutamme rutiinejasi hyvinvointia tukevaksi
 • Viikottaiset mentaaliharjoitteet, joiden avulla opit arvostamaa itseäsi, elämään enemmän omannäköistä arkea, ymmärtämään mitä sinä elämältä haluat ja mikä tekee juuri sinut onnelliseksi
 • Valmentajan tsemppaavat videot läpi valmennuksen
 • Bonusmateriaalia

Ensimmäisen Kestävä keho-valmennuksen keskiarvo on 8,7 asteikolla 1-10! 

Kestävä Keho 2 by Anna Oinonen

Haluaisitko jatkaa siitä, mihin Kestävä Keho-valmennus päättyi? Toiveesi on nyt kuultu, sillä Kestävä Keho 2 on nyt myynnissä! Meiltä toivottiin LISÄÄ viikkohaasteita, kotona tehtäviä treenejä ja mentaaliharjoitteita, joissa voi keskittyä omaan onnellisuuteensa - nyt niitä on saatavilla lisää!

Tämän valmennuksen päätavoite on tehdä sinusta sporttinen, energinen, itsensä tunteva, onnellisia sekä itseäsi arvostava. Hyvinvoiva sinä <3 Valmennuksen avulla saatkin otettua vastuuta omasta hyvinvoinnistasi aivan uudella tavalla. Tässä valmennuksessa nimittäin laitamme rutiinit kuntoon, treenit osaksi arkea, ruokavalion ravitsevaksi ja keskitymme siihen, että onnellinen voi olla tässä ja nyt! Opit arvostamaan itseäsi ja elämään omaannäköistä elämää.

Onko sinulla esimerkiksi seuraavanlaisia haasteita?

 • On hankala saada treenejä säännölliseksi osaksi arkea
 • Ruokavalio on ehkä retuperällä ja sokeria menee liikaa
 • Olo on väsähtänyt eikä itsensä arvostaminen ole oikealla tasolla
 • Tiedät, että hyvinvoinnista tulisi pitää huolta, mutta et tiedä mistä aloittaa

Muun muassa näihin asioihin saat uusia näkökulmia ja toimintamalleja Kestävä keho -valmennuksen avulla! Oletko valmis lähtemään Annan matkaan? Huom! Sinulla ei tarvitse olla pohjalla ensimmäistä Kestävä keho-valmennusta, jotta voit osallistua tähän valmennukseen. 

Olisiko nyt sinun aikasi ottaa vastuu omasta hyvinvoinnistasi? Haluatko takaisin sen ihanan fiiliksen, mikä Kestävästä Kehosta sinulle jäi? Tule mun mukaan tälle kuuden viikon hyvinvointimatkalle ja tehdään sinun elämästäsi energistä, onnellista ja hyvinvoivaa. Kestävä Keho kuuluu meille kaikille!

Osta nyt!

SOPIIKO VALMENNUS MINULLE?

 • Haluat treenata kotona säännöllisesti, nopeita, tehokkaita treenejä
 • Haluat syödä rennosti, mutta terveellisesti
 • Haluat rutiinit hyvinvointia palvelevaksi
 • Haluat kehittää mieltäsi, ajatteluasi ja itseäsi niin, että olisit onnellisempi, arvostaisit itseäsi enemmän ja uskaltaisit elää enemmän omannäköistä arkeasi
 • Haluat valmentajan motivoivan sinua läpi valmennuksen
 • Haluat voida hyvinvoivasti ja onnellisesti
 • Haluat nopeita, helppoja ja terveellisiä reseptivinkkejä
 • Haluat kehonhollon osaksi viikkoasi
 • Sinulla voi olla taustalla käytynä ensimmäinen Kestävä keho-valmennus, mutta se ei ole pakollista

VALMENNUKSEN ESITTELY

Kestävä keho 2 -verkkovalmennus on kuuden viikon hyvinvointivalmennus, jossa ensimmäiset 2 viikkoa treenataan kehonpainolla, viikosta 3 alkaen voit valita kehonpainotreenien sijaan kuminauhatreenit ja viikosta 4 alkaen kahvakuulatreenit. Kaikki treeniohjelmat saat sekä kuvina että videoina.

Valmennus sisältää myös paljon muutakin kuin kotitreeniohjelmat. Saat lähes päivittäin videomateriaalina jaettavia vinkkejä, tehtäviä, harjoitteita... Mukana valmennuksessa on myös tekstimuotoinen ruokavalio sekä reseptiohjeita (3 kpl viikossa, yhteensä 18 kpl). Saat viikoittain bonusmateriaalia, yhden ohjatun HIIT-harjoitteen sekä motivaatiovideoita. Pystyt chat-toiminnon avulla olemaan yhteydessä omaan valmentajaasi läpi koko valmennuksen.

Tästä kuudesta viikosta saat hyvän ensikokemuksen tai muistutuksen sille, miltä tuntuu, kun koko pakka on kasassa. Treenit kulkevat, ruokavalio on ravitseva, osaat arvostaa itseäsi ja kuunnella omia tarpeitasi. Rutiinit palvelevat hyvinvointia ja mielellä on valtava voima. Saat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osaksi jokapäiväistä elämää.

Haluan kokeilla!

PALAUTTEITA ENSIMMÄISESTÄ KESTÄVÄSTÄ KEHOSTA

 • Hyvinvointi käsittää monta eri osaa. Uni, mieli, ruoka... Mielestäni tässä valmennuksessa ne tuli hienosti esille! Anna on todella pirteä ja häntä on ilo seurata. Oli todella mahtava valmennus!
 • Sain liikunnan ja ulkoilut osaksi arkea, enää en osaisi kuvitella viikkoja ilman treenejä tai päiviä ilman ulkoilua. Myös ajattelumalleihin tuli uusia näkökulmia.
 • Olen saavuttanut tavoitteeni ja vartaloni on kiinteytynyt. Olen seurannut untani ja ruokailurytmini on rutinoitunut. Koen saavuttaneeni balanssia ja hyvinvointia.
 • Tykkäsin valmennuksen rentoudesta ja siitä kuinka siitä sai paljon apuja jokapäiväiseen elämään. Tässä piti itse pohtia asioita ja saada tuntemuksia ”mikä sopii juuri minulle”, sain monta ahaa-elämämystä vaikka terveellisest elämäntavat jo omaankin. :)
 • Annan asenne oli ihanan tsemppaava ja lämmin, valmennuksessa oli kiva olla mukana! Pidin myös treenien kehittymisestä ja monipuolisuudesta, sekä helposta toteutustavasta kotona kohtuullisilla välineillä.
 • Matalan kynnyksen treeniohjelma lyhyiden treenien säännöllisellä viikkorytmillä sekä selkeillä ohjeilla. Videot ovat loistavia! Myös treenien sisältö on ollut mieleinen. Samoin ruokavalio on toimiva ja parantanut tottumuksiani jo huomattavasti. Lisäksi 2 vk sokerittomuus treenin alussa oli todella toimiva tapa aloittaa parempi syöminen :)
 • Matala kynnys lähteä mukaan. Treenit on kivoja ja vaihtelevia. Ei tarvitse pelleillä keittiövaa'an kanssa ja punnita jokaista ruoka-ainetta. Kokonaisuudessaan todella helppo ja kiva tapa aloittaa liikunta vuosien tauon jälkeen, myös panostus kehonhuoltoon on iso hyvä!
 • Parasta valmennuksessa on ollut kehonhuolto ja tunne, että tätä tehdään yhdessä! Esim Annakin on mukana!
 • Valmennus oli hyvä, sovellus toimiva. Valmentaja huippu, antoi itsestään ja oli läsnä. Ruokavalio hyvä kun sai koota tarpeeksi henkilökohtaisesti. Treenit toimivia ja monipuolisia kun loppua kohti vaihtuivat.
 • Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen kun ostin valmennuksen. Sykkeen kautta valmennusta oli helppo suorittaa ja itselle paras tapa on merkata ylös tehdyt treenit ym. Itse valmennus oli riittävän soveltava eli sopi mielestäni hyvin huonokuntoisemmillekin mutta mahdollisuuksien mukaan helppo liikkeisiin oli ottaa myös esim omat painot. Ja treenien monipuolisuudesta ja vaihtuvuudesta suuri plussa. Hyvä että valmennusta voi hyödyntää vielä 2kk loppumisen jälkeenkin sillä jouduin itse viimeiset viikot sairastelujen vuoksi himmailemaan ja minulle tuli useamman viikon tauko treeneihin. Nyt aloin treenit ohjeiden mukaan alusta ja ihanaa että ehdin tehdä vielä kuuden viikon paketin vaikka uudestaan.
 • Annan valmennus oli oikea hyvän mielen valmennus! <3 Pidin siitä, miten kokonaisvaltaisesti siinä lähestyttiin hyvinvointia.
 • Annan asenne oli ihanan tsemppaava ja lämmin, valmennuksessa oli kiva olla mukana! Pidin myös treenien kehittymisestä ja monipuolisuudesta sekä helposta toteutustavasta kotona kohtuullisilla välineillä.
 • Kokonaiskuva hinta-laatusuhteesta valmennuksessa oli todella hyvä!
 • Tosi tyytyväinen valmennukseen! Oli ensimmäinen kokonaan suorittamani nettivalmennus ja ei varmasti viimeinen.
 • Tämä valmennus muutti ajatustapaani omaa kehoa kohtaan ja sai vähentämään herkuttelua.

VALMENTAJAN ESITTELY

Anna Oinonen on hyvinvointivalmentaja ja hyvinvointivaikuttaja. Hän on myös pienen pojan äiti. Koulutukseltaan Anna on sairaanhoitaja, personal trainer sekä Life Coach. Annan intohimona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hän ajatteleekin, että fyysisen hyvinvoinnin ja terveellisen ravitsemuksen lisäksi mielellä on valtava voima ja mielen hyvinvointi on yhtä tärkeä osa tätä suurta kokonaisuutta. Anna uskoo vahvasti, että hyvinvointi lähtee meistä itsestämme ja meistä jokainen voi saada elämänsä hyvinvoivaksi ja pystyy elämään omaannäköistä, hyvinvoivaa arkea, jos on valmis ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistaan.

Anna on uuden ajan personal trainer, jolle ihminen on muutakin kuin fyysinen koneisto. Meidän mielemme hyvinvointi on supertärkeää, jotta jaksamme panostaa treeniin ja ruokavalioon. Annalta löytyy tähän koulutusta ja  hän uskookin, että nimenomaan tämä ihmisen kokonaisvaltainen huomioiminen on hänen valmennuksiensa suosion salaisuus. Kestävä Keho tarkoittaa niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointia, itsearvostusta ja onnellisuutta. Uskallusta olla se, kuka on ja voida hyvin jokapäiväisessä elämässä.

MITEN VALMENNUS EROAA ENSIMMÄISESTÄ KESTÄVÄSTÄ KEHOSTA?

Kestävä Keho II on Kestävä Keho-valmennuksen jatkovalmennus. Kestävä Keho II:ssa viedään hyvinvointi ja mielen harjoitteet hieman ykköstä pidemmälle ja keskitymme rutiinien lisäksi löytämään juuri sinun unelmaelämäsi. Tutkimme millainen juuri sinä olet parhaimillasi ja kuinka voisit siihen päästä.

Runko valmennuksessa on sama kuin ensimmäisessäkin osassa eli treenataan 6 viikkoa sekä kehonpainolla, kuminauhalla että kahvakuulalla ja syödään puhdasta ja ravitsevaa kotiruokaa, ilman stressiä. Kuitenkin kaikki treenit ovat uudet ja paljon tulee myös uusia liikkeitä. Kestävä Keho II:sen reseptit ovat myös uudet ja niitä on enemmän kuin ensimmäisessä Kestävässä Kehossa.

Bonuksena valmennuksessa on myös viikottainen ohjattu, nopea hiit-treeni, jossa pääset treenaamaan yhdessä Annan kanssa. Kestävä Keho II:sen viikkohaasteet ja mentaaliharjoitteet ovat uudet ja nimenomaan mentaalipuolella viedään ykkösvalmennuksessa käytyjä perusasioita pidemmälle. 

VALMENNUS LYHYESTI

 • Kuuden viikon treeniohjelma: kolme lihaskuntoharjoittelua viikossa, 1 aerobinen, kehonhuoltoa ja valinnainen NOPEA, ohjattu hiit-treeni

 • Puhdas, rento ruokavalio, jossa syömme koko perheelle sopivaa kotiruokaa, ilman punnituksia ja stressiä!

 • Monta reseptivinkkiä viikossa
 • Parempia vaihtoehtoja herkutteluun
 • Viikottain vaihtuvat viikkohaasteet, joiden avulla muutamme rutiinejasi hyvinvointia tukevaksi
 • Viikottaiset mentaaliharjoitteet, joiden avulla opit arvostamaa itseäsi, elämään enemmän omannäköistä arkea, ymmärtämään mitä sinä elämältä haluat ja mikä tekee juuri sinut onnelliseksi
 • Valmentajan tsemppaavat videot läpi valmennuksen
 • Bonusmateriaalia

Valmennuksessa käytettävät SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Ravinto-ohjelmia
 • Tulosten seuraamista
 • Unen seuraamista
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Hyppää mukaan!


@syketribe