Vegaanisen ruokavalion aloittaminen
Kohti kasvisruokailua

Tutustu vegaaniseen ruokavalioon! Helpot vegereseptit arkeen, vegaaninen elämäntapa tutuksi ja eettinen näkökulma ruokailuun. Innostu vegaaniudesta!

29,90 €
Osta

Haluatko löytää terveellisen, ekologisen ja eettisen ruokavalion?

Haluatko oppia tekemään maistuvaa vegaaniruokaa?

Haluatko lisätä vegaanista kasvisruokailua, etkä tiedä miten lähtisit liikkeelle?

Haluatko voida paremmin ja tukea omaa terveyttä?

 

Jori Kota-ahon Kohti kasvisruokailua -verkkovalmennus lyhyesti:

 • Tietoa terveellisen ruokailutottumusten rakentamisesta
 • Laajasti tietoa vegaanisesta ruokavaliosta ja sen koostamisesta sekä sudenkuoppien välttämisestä
 • Tietoa ruoan terveysvaikutuksista
 • Yli 30 monipuolista, herkullista ja terveellistä vegaanista ja gluteenitonta reseptiä sekä ohjeet tuttujen reseptien muuttamiseksi vegaanisiksi
 • Tietoa ruokavalion kaikista eri vaikutuksista
 • Monipuolisia vinkkejä kotiin ja jatkolukemista
Kohti kasvisruokailua
Kesto 5 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 29,90 €


aloittelija
Edistyneet
erityisruokavaliot
Hyvinvointi
keskitaso
Lifestyle miehet
Lifestyle naiset
Miehet
Naiset
Ravitsemus

29,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

 

Ekologinen ja eettinen ruokavalio odottaa sinua!

 

Kohti kasvisruokailua

Tämän verkkovalmennuksen avulla pääset kasvisruokien makuun helposti ja nopeasti, välttäen yleisimmät sudenkuopat.

 

Haluatko panostaa omaan terveyteen ja jaksamiseen?

Haluatko välttää elintapasairaudet tai parantaa mahdollisuuksiasi parantua niistä?

Haluatko osaltasi vaikuttaa, että tulevilla sukupolvilla on turvallinen paikka elää?

Onko sinua mietityttänyt eläinten käyttö ruoaksi?

 

Jori Kota-ahon Kohti kasvisruokailua -verkkovalmennus tarjoaa sinulle kattavan infopaketin vegaaniruokavalion aloittamisesta, noudattamisesta sekä hyödyistä.

Valmennuksessa keskitytään ravintopuolen lisäksi kasvisruokavalion eettisiin ja ekologisiin puoliin. Pääpaino on kuitenkin ravinnossa ja Jorin loihtimissa herkullisissa vegaaniresepteissä!

 

Miksi tällainen “vegeilyvalmennus” sitten kehitettiin?

Loimme tämän valmennuksen, koska haluamme saada vegaanisen kasvisruokailun lisäämisestä ja vegaanisen ruokavalion toteuttamisesta omassa arjessa mahdollisimman helppoa. Tavoitteena myös, että vältettäisiin kaikki sudenkuopat ja rakennettaisiin vegaaninen ruokavalio järkevästi. Olemme keränneet valtavan määrän tietoa, ja haluamme jakaa sen tiiviissä paketissa kaikille vegaanisesta ruokailusta kiinnostuneille. Tämän valmennuksen avulla valmennettava pääsee tavoiteeseensa helpommin ja nopeammin. Haluamme olla myös herättämässä ihmisten ajatuksia itseä suuremmista asioista, kuten ilmastonmuutoksesta ja eläinten oloista. Nämä kaikki asiat ovat erittäin lähellä meidän sydäntä ja valmennus on tehty todellakin asia edellä, ei rahanteko. Tärkeintä olisi saada tieto kaikille sitä janoaville!

Me voimme antaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon ja motivaation vegaanisen kasvisruokailun lisäämisestä, että sinun tehtäväksesi jää innostua tästä kaikesta ja nauttia uusista makuelämyksistä. Tässä valmennuksessa spesiaalia onkin sen ajankohtaisuus aiheena sekä laaja ja mittava tieto, jota se tarjoaa. Valmennuksessa on otettu huomioon laajasti kaikki eri näkökulmat vegaanisen ruokavalion noudattamisesta ja yksi valmennus tarjoaa sinulle kaiken sen. Ainutlaatuista on myös se, että tämä verkkovalmennus on täysin kasviperäinen eli vegaaninen valmennus, sillä useimmat muut valmennukset ovat ”vegejä”.

Valmennus antaa sinulle kaikki avaimet tehdä muutoksia omiin ruokailutottumuksiin. Kyseessä ei ole haaste, vaan valmennuksessa pyritään pysyviin muutoksiin.

- Jori & Rita Kota-aho

 

Valmennuksesta saat kaiken tarvittavan tiedon aloittaaksesi vegaanisen kasvisruokailun tai kasvisruokien lisäämisen arkeesi. Valmennus auttaa sinua pääsemään kasvisruokien makuun nopeammin sekä välttämään mahdolliset sudenkuopat. Saat myös maistuvia reseptejä ja löydät uusia makuelämyksiä! Sinun tehtäväksesi jää nauttia uusista makuelämyksistä ja matkasta kohti kasvisruokailua. Tämän jälkeen voit nauttia paremmasta jaksamisesta ja kevyemmästä olosta.

 

Paranna itseäsi, ympäristöä ja eläinten oloja sekä hyppää mukaan kohti tulevaisuuden ruokavaliota - be the change you want to see!

 

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 
 • Olet kiinnostunut vegaanisesta ruokavaliosta, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle
 • Olet aloittanut vegaaniruokavalion ja haluat osata koostaa sen terveellisesti
 • Olet kiinnostunut lisäämään kasvikunnan tuotteita ruokavalioosi
 • Haluat tehdä ruokavalion muuttamisen mahdollisimman helposti ja välttää sudenkuopat
 • Haluat parantaa omaa terveyttäsi
 • Haluat syödä ympäristöystävällisemmin ja olla mukana ilmastonmuutoksen ehkäisyssä
 • Haluat löytää eettisesti kestävän ruokavalion
 • Haluat saada uusia makuelämyksiä ja laajasti vegaanisia ja gluteenittomia reseptejä

 

Valmennuksen esittely

 

Tämä valmennus sopii kenen vain elämäntilanteeseen ja voit edetä omaan tahtiin vegaanisten ruokien lisäyksen kanssa!

Valmennus kestää 5 viikkoa. Jokaisella viikolla saat uutta tietoa kasvisruokailusta, terveellisen vegaaniruokavalion/vegaanisten ruokien rakentamisesta, reseptejä, vinkkejä sekä eettistä pohdittavaa. Viimeisellä viikolla on näiden lisäksi valmennuksen yhteenvetoa.

Valmennus on tieteeseen perustuva, mutta käytännönläheisesti kirjoitettu. Lisäksi verkkovalmennuksessa on ammattimainen, innostava ja motivoiva ote.

Valmennuksen tehtävät ja tieto-osiot sisältävät videoita, havainnollistavia kuvia sekä laajasti helppolukuista tekstiä että tutkimuksia. Lisäksi mukaan on ujutettu monipuolisesti vinkkejä ja kymmenittäin herkullisia reseptejä!

 

 

Haluan kokeilla!

KOKEMUKSIA

 

 • Olen tyytyväinen Jorin intoon kertoa kasvisruokailusta ja vegaanisesta elämäntavasta. Hän oli myös ihanan rento ja pidin eritoten tavasta, että heti ei pitänyt heittäytyä 100%seksi vegaaniksi. Pidin erityisesti tavasta miten kasviksia lisättiin ja sitten kokeiltiin yhtä kokonaan vegaanista päivää. Valitut ruuat olivat helppoja ja nopeita toteuttaa ja saivat kyllä lisäämään kasviksia ruokailussa ja välttämään lihaa!

 • Nyt valmennuksen päätyttyä olen valmis näkemään vaivaa sen eteen mitä syön ja tekemään järkeviä valintoja. Ymmärsin myös sen, että kasvisruokailu ei ole vaativaa ja aikaa vievää kuin olen kuullut sen olevan. Pienellä vaivalla saa tehtyä hyvää ruokaa ja nopeasti.

Valmentajan esittely

 

Jori Kota-aho on mäntsäläläinen liikuntaneuvoja sekä koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer. Omina vahvuuksinaan Jori mainitsee kehonpaino- ja toiminnallisen harjoittelun, liikkuvuuden kehittämisen sekä vegaanisen ruokavalion noudattamisen. Oma urheilutausta, useat koulutukset ja monipuolinen käytännön kokemus varmistaa tasokkaan valmennuksen.

Jori rakastaa työtään valmentajana ja erityisesti sitä, kun hän pääsee parantamaan ihmisten elämänlaatua, auttaman valmennettavia tekemään oivalluksia itsestään sekä ylittämään itsensä. Hän on itse ollut vegaanina useamman vuoden ja kokeillut monenlaisia eri ruokavalioita. Jori on aina ollut kiinnostunut itsensä kehittämisestä ja terveyden optimoinnista, jonka myötä ravintoasiat ovat tulleet myös hänen omaksi intohimokseen. Häntä kiinnostaa tieteeseen perustuvat ruokavalioiden vaikutukset, mutta on hän nähnyt myös valmennettavillaan ruokavaliomuutosten positiivisia vaikutuksia.

Jori on tehnyt tämän valmennuksen yhdessä vaimonsa Rita Kota-ahon kanssa. Rita on koulutukseltaan psykologi ja lukenut sivuaineenaan myös ravitsemustieteitä. Jori itse on saanut pohjan ravitsemusopeilleen personal trainer-koulutuksista, mutta eniten he molemmat ovat oppineet intohimoisen tutkimisen ja opiskelun kautta. He ovat vuosien aikana lukeneet lukuisia tutkimuksia ja kirjoja sekä katsoneet dokumentteja ravitsemusaiheesta.

Voit tutustua Joriin esimerkiksi Instagramissa @jorikotis.

 

VALMENNUS LYHYESTI

 
 • Tietoa terveellisen ruokailutottumusten rakentamisesta
 • Laajasti tietoa vegaanisesta ruokavaliosta ja sen koostamisesta sekä sudenkuoppien välttämisestä
 • Tietoa ruoan terveysvaikutuksista
 • Yli 30 monipuolista, herkullista ja terveellistä vegaanista ja gluteenitonta reseptiä sekä ohjeet tuttujen reseptien muuttamiseksi vegaanisiksi
 • Tietoa ruokavalion kaikista eri vaikutuksista
 • Monipuolisia vinkkejä kotiin ja jatkolukemista

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

 

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Valmennuksessa käytettävät SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Ravinto-ohjelmia
 • Liitetiedostoja

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!Samankaltaisia tuotteita
Näytä kaikki valmennukset »@syketribe