Nopeampi, vahvempi & ketterämpi - junnufutarin fysiikkatreenit

Lapsen ja nuoren fysiikkaharjoittelu | Jalkapallo

Ilkka Santahuhdan valmennus tarjoaa tehokkaat jalkapalloharrastusta tukevat fysiikkaharjoitukset juniori-ikäisille nuorille ja lapsille.

149,00 €
Osta

Haluatko kehittyä jalkapalloilijana? Haluatko olla nopeampi ja vahvempi ja ketterämpi kentällä?

Nyt sinulla on kaikkien aikojen mahdollisuus kehittää itsestäsi uusi ja parempi versio futaajana! Valmennus sopii erityisesti 9-14-vuotiaille junnufutareille. 

Nopeampi, vahvempi & ketterämpi -verkkovalmennus sisältää mm. seuraavia treenejä:

 • Dynaamiset alkulämmittelyt
 • Voima
 • Kehonhallinta
 • Liikkuvuus
 • Nopeus
 • Tasapaino
Nopeampi, vahvempi & ketterämpi - junnufutarin fysiikkatreenit
Kesto 8 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 149,00 €


aloittelija
keskitaso
Kotitreeni
Lihaskuntoharjoittelu
Miehet
Naiset
Oheisharjoittelu
Sport & Hobbies
Urheilu

149,00 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Vahvista lihaksia, luustoa ja niveliä fysiikkaharjoittelun avulla.

Nopeampi, vahvempi & ketterämpi - junnufutarin fysiikkatreenit

Jalkapallo vaatii nopeutta, voimaa ja kehonhallintaa. Saavuttaaksesi nämä ominaisuudet, niitä pitää harjoitella säännöllisesti. Tämän valmennuksen avulla pystyt tekemään treenit riittävän useasti, jotta kehitystä alkaa tapahtua.

Fysiikkaharjoittelu on usein epäselvää, sitä tehdään liian harvoin eivätkä liikkeet aina vastaa lajianalyysia. Siksi myöskään tulokset eivät ole niin hyviä ja pelaajan kehitys alkaa junnata paikoillaan. Tähän kompaktiin valmennukseen on luotu selkeät ohjeet fysiikkaharjoittelun toteuttamiseen. Nuorella pelaajalla, jolla on fyysisten ominaisuuksien herkkyyskaudet päällä, oikein ohjelmoitu treeni tuottaa takuulla tuloksia 8 viikossa.

Lisäksi fysiikkaharjoittelussa tehdään useasti vähän kaikkea ja silloin mikään ei välttämättä kehity. Erilaisia treenejä nopeuteen ja voimaan on netti pullollaan ja niistä on vaikea valita, mikä olisi itselle juuri se paras. Olet ehkä saanut seurastasi kasan videoita vuosien varrella, mitä olisi hyvä tehdä. Osa videoista on YouTubessa, osa Whatsapissa ja osa sähköpostin liitteessä. Välillä saattaa tuntua, että niihin on vaikea tarttua. Tähän valmennukseen on valittu parhaat ja tehokkaimmat liikkeet, jotka kehittävät nopeutta, kehonhallintaa ja voimaa.

Valmennuksessa tehdään fyysistä harjoittelua 4 kertaa viikossa, joka takaa sen, että kehitys tulee olemaan huomattavaa! Jokainen harjoitus kestää noin 40-60 minuuttia. Pystyt tekemään harjoitteet oman kehon painolla. Saat myös ohjeet harjoitteisiin, jotka pystyt tekemään yksinkertaisilla kotitreenivälineillä.

Tämän valmennuksen jälkeen fyysinen harjoittelu tulee olemaan selkeää: tiedät mitä ja miten sinun tulee treenata omalla ajallasi varmistaaksesi kehityksen. Opit kymmenittäin uusia liikkeitä ja liikemalleja, jotka kehittävät sinua paremmaksi futariksi!

Älä tuhlaa enää aikaasi, vaan aloita tehokas treeni jo tänään!

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 
 • Olet tai sinulla on kotona nuori futari, erityisesti 10-14-vuotias
 • Haaveilet ammattilaispelaajan urasta
 • Haluat vain nauttia futiksen pelaamisesta
 • Haluat olla nopeampi, vahvempi ja ketterämpi
 • Haluat saada näkyviä tuloksia 8 viikon aikana

Valmennuksen esittely

Nopeampi, vahvempi & ketterämpi -verkkovalmennus sisältää 8 viikon ohjelman, jonka aikana fysiikkasi takuulla nousee uudella tasolle!

Valmennus sisältää selkeät kuva ja video-ohjeet, jotta suoritustekniikat tulee varmasti tehtyä oikein. Varsinaisten treenien lisäksi tulet saamaan myös bonuksena futarille suunnitellut treenit jättipallolla sekä sekä tehokkaat ja turvalliset ohjeet siihen, miten lähteä harjoittelemaan vapailla painoilla. Tähän on suunniteltu käsipainoilla tehtävä koko kehon treeniohjelma.

Kaikki harjoitteet on suunniteltu puhtaasti jalkapallon lajianalyysin pohjalta eli jokainen liike, jonka toteutat tulee auttamaan sinua jalkapallokentällä. Valmennuksen päätyttyä tulet olemaan vahvempi, nopeampi ja ketterämpi pelaaja. Sinulla on myös selkeä näkemys siitä, mitä ja millaisella jaksotuksella tulisi treenata. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä suoraan Ilkalle koska tahansa, mikäli tarvitset apua tai konsultointia 8 viikon valmennuksen aikana!

Selkeän viikko-ohjelman ja sopivan vaativien treenien ansioista harjoittelu on mielekästä. Huomatessasi tuloksia, saat siitä entisestään motivaatiota. Älä tuhlaa enää yhtään viikkoa, kuukautta tai vuotta toimimattomaan fysiikkatreeniin vaan ota haltuun selkeä ja toimiva konsepti omaan treeniisi!

Haluan kokeilla!

OSTA VALMENNUS JOUKKUEELLESI

Oletko seuran valmentaja tai päättäjä? Osta valmennus kaikille joukkueen tai seuran junnuille edullisempaan hintaan!

Ota yhteyttä suoraan Ilkka Santahuhtaan sähköpostitse info@isc.fi

Valmentajan esittely

Ilkka Santahuhta on entinen jalkapalloammattilainen. Hän on pelannut reilu 300 ottelua Suomen korkeimmilla sarjatasoilla. Hän onkin paketoinut tähän valmennukseen kaiken tietämyksensä jalkapallon fyysisestä harjoittelusta yli 30 vuoden kokemuksella! Ilkka toimii fyysisenä valmentajana muun muassa Suomen Palloliiton ja UEFA:n huippuerotuomareille. Hän on myös suunnitellut ja toteuttanut fyysisen harjoittelun kokonaisuuksia junioripelaajille jo yli 13 vuoden ajan. Lisäksi Ilkka toimii myös useiden lupaavien junnufutareiden personal trainerina.

Entisenä ammattipelaajana Ilkka tietää, mitä huipulle pääseminen vaatii. Hänellä on todella iso intohimo jakaa parhaat vinkkinsä juuri sinulle, jotta pystyt saavuttamaan omat unelmasi jalkapalloilijana.

Ilkan vahvuudet pelaajana olivat nopeus, liikkuvuus ja kehonhallinta. Yli 13 vuoden valmennuskokemus yhdistettynä hänen omaan peliuraansa takaa, että valmennus todella toimii!

Ilkan koulutus:

 • Liikunnanohjaaja
 • Personal trainer
 • NLP Practitioner

VALMENNUS LYHYESTI

 
 • 8 viikkoa kestävä verkkovalmennus
 • Lajianalyysin pohjalta kehitetty fysiikkavalmennus
 • Selkeät kuva- ja video-ohjeet treeniohjelmissa
 • Bonusmateriaalia nuoren futaajan fysiikkaharjoitteluun
 • Treenit kätevästi mobiilisovelluksessa
 • Voit soittaa tai laittaa viestiä suoraan Ilkalle koska tahansa, mikäli tarvitset apua tai konsultointia 8 viikon valmennuksen aikana!

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!
@syketribe