Fitness Basics by Caroliina Kinnarinen

Fitness ruokavalio ja Fitness treeniohjelmat

Fitnesstuomari - ja Fitnesskilpailija Caroliina Kinnarisen Fitness-painotteiset treeniohjelmat ja ruokavalio Fitness -elämäntyylistä kiinnostuneille.

79,00 €
Osta

Oletko aloittelija fitness-maailmassa? Junnaako kehitys paikallaan? Onko sinulla ollut viime aikoina taukoa treeneistä? Tuntuuko, että haluaisit täysin "uuden alun"? Haluatko treeniohjeet, jotka on tehty järkevästi ja terveys edellä? Oletko pettynyt aikaisempien valmennuksien lyhyisiin tuloksiin?

Fitness Basics -verkkovalmennus lyhyesti:

 • Viikoittaiset tehtävät, jotka auttavat muuttamaan päivittäiset tapasi pysyvästi
 • Tuhansilla asiakkailla hyväksi todetut treenityylit ja metodit kotiin ja salille
 • Kehonhuolto-, lämmittely-, ja venyttelyohjeet
 • Opit löytämään itsellesi optimaalisen ravinto- ohjelman, jossa otetaan huomioon sinun kokonaiselämäntilanne
 • Helppoja ja herkullisia reseptejä
 • Valmentajan tuki ja vastauspalvelu chatin kautta
Fitness Basics by Caroliina Kinnarinen
Kesto 8 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 79,00 €


aloittelija
Fitness
Fitness & Wellbeing
Kehonrakennus
keskitaso
kiinteytyminen
Kotitreeni
kuntosali
Lihaskuntoharjoittelu
Naiset
painonpudotus ja laihdutus

79,00 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Pysyviä muutoksia, tuloksia ja itsevarmuutta!

Fitness Basics by Caroliina Kinnarinen

Löydä oma tavoitteesi ja keinot siihen pääsemiseen!

Oletko joskus pettynyt erilaisten valmennuksien tuloksiin tai siihen, että sinun on vaikea pysyä motivoituneena muutamaa viikkoa pidempään? Haluaisitko saada pysyviä muutoksia, fitneksestä helpon elämäntavan ja enemmän energiaa arkeen? Tuntuuko, että muut saavat helposti tuloksia ja itse aina palaat vahoihin tottumuksiin? Haluaisitko vihdoin olla tyytyväinen peilikuvaasi ja saada keinot jatkuvaan kehittymiseen?

Fitness basics-verkkovalmennuksen aikana opit kirkastamaan oman tavoitteesi ja opit terveellisemmät elämäntavat, jotka pysyvät osana elämääsi jatkossakin. Samalla opit ymmärtämään miksi aikaisemmat yritykset eivät ole tuottaneet tulosta ja saat täysin uuden suunnan tekemiselle. Saat motivaatiota ja muutoksia omiin vahvuuksiin, voimavaroihin ja hyvinvointiin keskittyen. Tavoitteet ja motivaatio luovat pohjan jatkuvalle kehittymiselle.

Valmennus sisältää 4-jakoiset treeniohjelmat sekä kotiin että kuntosalille. Saat vinkkejä siihen, kuinka muodostaa sellainen ruokavalio, joka sopii juuri sinulle. Lisäksi valmennuksessa on erilaisia pohdintatehtäviä, joiden avulla kartoitetaan tavoitteitasi. Valmennus opastaa sinut kohti fitness-elämäntapaa, joka on parasta ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa! Tutustut Caroliinan valmennustyyliin ja treenifilosofiaan, oli tavoitteenasi sitten jatkaa kuntoilua tai edetä jopa fitness-kilpalavoille asti!

Lue, miksi Caroliina Kinnarinen rakensi tämän valmennuksen:

“Uskon, että olen oman lähes 20-vuotisen valmennusurani aikana löytänyt vastauksen siihen, kuinka jokainen voi motivoitua treenaamaan ja oppia itselleen sopivan fitness-elämäntavan. Kaikki lähtee omien tavoitteiden asettelusta. Liian monesti olen huomannut, kuinka valmennuksissa keskitytään epäolennaisiin yksityiskohtiin, perusasioiden ollessa täysin pielessä. Halutaan nopeasti tuloksia ja muutaman viikon kuluttua palataan taas vanhoihin huonoihin tottumuksiin. Keskeistä on löytää oma syy ja tavoite: kun tietää mitä kohti on itse menossa niin motivoituminen on helpompaa. Tavoitteena on pysyvä muutos eikä hetken kuuri. Asiakas oppii itse ja ymmärtää omat tarpeensa, osaa keventää stressiä, keskittyy paremmin, parantaa omaa itseluottamusta ja oppii positiivista itsepuhelua. Sen jälkeen uusia alkuja ei enää tarvita ikinä!"

Fitness basics-verkkovalmennus on helppo ja turvallinen tapa astua fitnessurheilun maailmaan - olipa tavoitteenasi vain omaksi iloksi kuntoileminen tai tavoitteellinen treenaaminen. Valmennus antaa sinulle hyvät eväät pysyvään muutokseen ja terveelliseen elämäntapaan, jota voit noudattaa koko loppuelämäsi. Tämän valmennuksen avulla tulet löytämään parhaan version itsestäsi!

Sinun uskomaton muutostarinasi alkaa tänään, oletko valmis?

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 • Olet aloittelija fitness-maailmassa ja kuntosalilla
 • Et ole varma miten liikkeet tulisi tehdä
 • Kehitys on pysähtynyt
 • Sinulla on ollut viime aikoina taukoa treeneistä
 • Haluat treenata salilla tai kotona
 • Haluaisit "uuden alun"
 • Haluat järkevät treeniohjeet, jotka on tehty terveys edellä
 • Olet pettynyt aikaisempien valmennuksien lyhyisiin tuloksiin

Valmennuksen esittely

Fitness Basics -verkkovalmennus kestää 8 viikkoa. Valmennus sisältää 4-jakoisen treeniohjelman sekä kotiin että salille. Lisäksi saat erilliset ohjelmat lämmittelyyn, kehonhuoltoon sekä venyttelyyn. Jokaisella viikolla on myös oma pohdintatehtävä.

Valmennus ei sisällä valmista ravinto-ohjelmaa, mutta saat kuitenkin maistuvia ja terveellisiä reseptejä ja ohjeita oman ruokavaliosi koostamiseen sekä FODMAP-ruokavalioon.

Valmennuksen aikana voit olla chat-yhteydessä valmentajaasi jos jotain kysyttävää ilmenee.

Fitness Basics- valmennuksen avulla teet muutoksen, joka pysyy. Terveelliset elämäntavat tulevat pysyväksi osaksi arkeasi. Opit kuuntelemaan itseäsi ja tekemään valintoja omaan hyvinvointiisi perustuen. Itsevarmuutesi paranee ja samalla ulkoinen olemuksesi muuttuu kuin itsestään. Tervetuloa mukaan!

Haluan kokeilla!

Valmentajan esittely

Tässä valmennuksessa valmentajanasi toimii Caroliina Kinnarinen. Hän on aloittanut valmentamisen yleisurheilijoiden ja kuntoilijoiden parissa lähes 20 vuotta sitten. Valmentaminen on hänelle intohimo ja hän rakastaa työskennellä ihmisten parissa. Caroliina on valmentanut näiden vuosien aikana yli 1000 asiakasta henkilökohtaisesti pääsemään tavoitteisiinsa. Nykyään hän pyörittää fitnesstiimiä, tekee fitnessvalmennusta, järjestää kilpailuja, leirejä ja seminaareja sekä välillä myös pienryhmävalmennuksia. Vuonna 2019 Caroliina aloitti tuomaritoiminnan Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailuissa.

Caroliina on käynyt personal trainerin, fitnessvalmentajan ja ravintovalmentajan koulutukset sekä useita lyhyempiä koulutuksia ja kursseja mm. avoimessa yliopistossa (liikuntalääketieteet ja liikuntapsykologia). Hän on kilpaillut lapsesta asti ensin yleisurheilussa SM-tasolla juniorisarjoissa ja myöhemmin bikini fitnessissä usean vuoden ajan. Jälkimmäisessä Caroliina saavutti mm. SM-kultaa (2016), hopeaa (2014) ja pronssia (2017), MM- kilpailuissa 5. sijan (2016), sekä useita mitalisijoja muissa kansainvälisissä kilpailuissa. Hän todella tietää henkilökohtaisesti, kuinka päästään vaikeuksien kautta voittoon, ja on aina halunnut kannustaa asiakkaitaan suuriin tavoitteisiin lähtötilanteesta huolimatta!

Voit tutustua Caroliinaan esimerkiksi Instagramissa @caroliinakinnarinen.

VALMENNUS LYHYESTI

 • Kaikista treeneistä selkeät ohjeet, tekstit, kuvat ja videot
 • Treenipäiväkirja SYKE-appissa
 • Viikkotervehdykset videoiden muodossa
 • Viikkotehtävät ja omaa pohdintaa
 • Viikkoraportit
 • Ravinto-ohjeita
 • Reseptejä
 • Mahdollisuus henkilökohtaiseen konsultaatioon ja jatkovalmennukseen

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!
@syketribe