Kivuton selkä - Ryhti kuntoon ja selkäkivuista eroon

Eroon selkäkivuista vahvistamalla selkää

Tinon ja Kiran valmennuksesta saat apua selkäkipuihin. Parannat keskivartalon hallintaa ja opit huoltamaan selkääsi itse. Sopii usein selkäkivuista kärsiville.

74,90 €
Osta

Hoida selkäkipusi pois helposti ja nopeasti - tämä ainutlaatuinen verkkovalmennus vapauttaa selkäsi!

Kärsitkö selkäkivuista? Onko keskivartalon hallinta ja palautuminen sinulle haastavaa? Selkäsi on jäykkä ja kipeä töiden jälkeen? Vai onko selkä treenaamisesi heikoin lenkki? Et uskalla aloittaa liikuntaa kunnolla, koska pelkäät selän kipeytyvän lisää?

Tämä verkkovalmennus on suunniteltu selkäkivun hoitoon ja ehkäisyyn.

Kivuton selkä -verkkovalmennuksen avulla

 • Opit huoltamaan itse keskivartaloasi
 • Poistat arjen rasitteita hoitamalla selän hyvinvointia
 • Pääset eroon selän alueen kivuista ja jäykkyydestä
 • Parannat keskivartalon hallintaa
 • Tehostat lihaskuntoharjoittelua
Kivuton selkä - Ryhti kuntoon ja selkäkivuista eroon
Kesto 4 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 74,90 €


aloittelija
Edistyneet
Fitness & Wellbeing
Hyvinvointi
kehonpainoharjoittelu
keskitaso
Kipujen poisto
Kotitreeni
kuntoutus
Lihaskuntoharjoittelu
Liikkuvuus ja venyttely
Miehet
Naiset
Terveys

74,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Huolla itseäsi - selän hyvinvointi on tärkeää kaikissa elämänvaiheissa.

KIVUTON SELKÄ - Ryhti kuntoon ja selkäkivuista eroon

Tämän valmennuksen avulla opit huolehtimaan selkäsi hyvinvoinnista.

Usein selän hyvinvointia ja sen merkitystä arjessa ei huomaa ennen kuin jokin on vialla ja selkään sattuu. Selkävaivoja on mahdollista ehkäistä yksinkertaisilla lihaskuntoharjoitteilla, jotka vahvistavat keskivartalon tukilihaksia. Tämä valmennus poistaa selkäkivun ja jäykkyyden sekä aktivoi keskivartalosi lihaksistoa tehokkaasti. Samalla opit, kuinka hoitaa selkää ilman lääkkeitä: usko tai älä, mutta useimmiten liike on paras lääke selkäkipuihin! Jos treenaat paljon, tämä valmennus antaa valmiudet myös siihen, että osaat huolehtia keskivartalon alueen palautumisesta sekä kehittymisestä.

Kivuton selkä -verkkovalmennus poistaa kivut ja vahvistaa keskivartaloasi. Voit siis jatkossa nauttia elämästä ilman pelkoa selän pettämisestä. Valmennusten harjoitteiden avulla myös esimerkiksi ryhtisi paranee ja liikkuminen ei ehkä tunnu enää niin vastenmieliseltä, sillä selkä ei enää vihoittelekaan. Harjoitteet ovat nopeita tehdä ja säännöllisesti tehtyinä niillä on suuri vaikutus selän hyvinvointiin.

Kivuton selkä -verkkovalmennus sopii kaikentasoisille liikkujille tai liikkumisesta haaveileville. Eri tasoisilla harjoitteilla pääsee alkuun aloittelija tai jo edistyneempikin treenaaja. Lihaskuntotreenien lisäksi saat valmennuksessa paljon tietoa selkäkivusta ja sen itsehoidosta, jotta kivun iskiessä osaat toimia oikein. Valmennuksen selkeä ohjaus opastaa myös kehittyneempiä liikkujia löytämään lihaksiston potentiaalin uudella tavalla. Valmennus ei edellytä kuntosalijäsenyyttä, joten harjoittelu on helppoa esimerkiksi kotona omassa rauhassa.

Miksi tämä valmennus kehitettiin?

Kivuton selkä -verkkovalmennus on luotu ratkaisuksi vastaamaan suomalaisten yhtä yleisintä vaivaa - selän kipuja. Vähintään 2/3 suomalaisista kärsii selkäkivuista jossain vaiheessa elämäänsä. Kivut voivat syntyä kovasta treenaamisesta tai nimenomaan treenaamattomuudesta. Kivuton selkä -verkkovalmennus keskittyy hoitamaan kipua ja lisäämään keskivartalon tukea isommista lihaksista aina pienimpiin. Myös lepo ja henkinen palautuminen on otettu huomioon valmennuksessa. Selän hyvinvointi on kokonaisuus ja siksi tämä valmennus on ainutlaatuinen ja toimiva.

Selän valmennuksella halutaan madaltaa kynnystä liikkua kun selkään sattuu ja auttaa ennaltaehkäisemään vaivoja. Moni voi kokea kipulääkkeet helpommaksi tavaksi ratkaista selkäkivut, koska kipua hoitavat liikuntaohjeet ovat monesti epämääräisessä muodossa annettu paperilappu ja selkeää ohjeistusta ei liikkeiden suorittamiseen ole. Kivuton selkä -verkkovalmennus on selkeä valmennuskokonaisuus, joka etenee kipua poistaen ja selkää vahvistaen.

Kivuton selkä -verkkovalmennus koostuu videon mukana tehtävistä harjoitteista, jotka kestävät vain 15-20 minuuttia. Tämän lisäksi voi selkää harjoittaa lisäharjoitteilla, jotka täydentävät harjoitteita esimerkiksi henkilöillä, joiden yleiskunto on hyvä, mutta palautuminen treenistä ja töistä kuormittaa selkää.

- Tino Jalonen & Kira Tiivola

Jos haluat kivutonta arkea - olet lähempänä kuin koskaan. Jos haluat enemmän irti keskivartalosi potentiaalista, olet myös hyvin, hyvin lähellä.

Seuraava askel on vain aloittaa - et tarvitse apuvälineitä, joten tule mukaan kivuttomampaan arkeen!

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 
 • Sinulla on selkäongelmia ja haluat hoitaa selkäkipua
 • Haluat vahvistaa keskivartalon lihaksia
 • Haluat oppia huoltamaan kehoasi ja palautumaan paremmin
 • Kaipaat treeniä tukevia keskivartalon harjoitteita
 • Haluaisit aloittaa liikunnan, mutta keskivartalon lihaksisto on huonossa kunnossa

Valmennuksen esittely

Kivuton selkä -verkkovalmennuksen avulla pääset eroon piinaavista selkäkivuista ja vahvistat keskivartalon tärkeitä tukilihaksia. Verkkovalmennuksessa pääset suorittamaan lihaskuntoharjoitteita helposti videoiden avulla seuraa mukana-tyylisesti. Videot ovat rauhallisia ja selkeitä, joten valmennus sopii myös sinulle, jolla ei välttämättä ole juurikaan liikuntataustaa. Mukana on eri tasoisia liikkeitä, joten voit olla aloittelija tai edistynyt, selkäkipujen kanssa pahasti kamppaileva tai lähinnä selän kuntoa ylläpitävä.

Neljän viikon valmennuksessa keskitytään aluksi kivun poistoon ja keskivartalon aktivointiin kevyillä harjoituksilla. Valmennuksen edetessä aletaan harjoitella rangan hallintaa ja liikkuvuutta. Keskivartalon lihakset vahvistuvat säännöllisesti tehtyjen harjoitusten myötä, joka vähentää selkäkipujen syntymisen riskiä. Harjoitukset kestävät 15-20 minuuttia, jonka lisäksi saat lisäharjoitteita, jotka voit tehdä varsinaisen harjoitteen lisäksi. Saat tietoa yleisimmistä selkäkivun aiheuttajista ja opit selän oikeat lepoasennot, joiden avulla voit helpottaa nopeasti äkillisesti iskenyttä selkäkipua.  

Valmennus sisältää lihaskuntoharjoitteiden lisäksi palautumisvinkkejä. Saat monipuolista tietoa esimerkiksi unesta ja sen merkityksestä. Lisäksi pääset tekemään rentoutumisharjoituksia viikonloppuisin. Et tarvitse harjoitusten suorittamiseen kuntosalikorttia tai apuvälineitä - kaikki harjoitteet onnistuvat esimerkiksi omassa olohuoneessasi. 

Valmennuksen päätyttyä olet onnistunut poistamaan selkäkipujasi ja saanut vinkkejä, kuinka saat myös pidettyä kivut poissa. Kivuton selkä -verkkovalmennuksen lihaskuntoharjoitteilla tehostat keskivartalon ja rangan hallintaa, joka takaa sinulle jatkossa entistä tehokkaamman harjoittelun. Ennen kaikkea valmennuksen jälkeen luotat selkäsi kestävän arkea. Jos olet jo kokeneempi liikkuja, voit luottaa selkäsi kestävän myös kovempaa treeniä - jos taas olet aloittelija, olet ehkä valmis aloittamaan liikkumisen, kun selkäkipu ei enää vaivaa!

Haluan kokeilla!

KOKEMUKSIA

 • Nautin kovasti liikkeistä, jotka jollain tavalla venyttivät selkää tai yläkroppaa, että ehkä se hiukan taas motivoi venyttelemään useammin, ja tekemään liikkeitä mitkä ovat selälle hyviä.

 • Hoksasin ja tajusin säännöllisen harjoittelun todella auttavan selkäkipuihini ja sain nyt motivaation tehdä näitä jatkossakin. Tajusin todella, että liike on lääke ja nimenomaan täsmäliikkeet.

 • Koen että harjoitusten myötä selkäni on tullut vahvemmaksi ja olen tietoisempi asennostani eli ryhdistäni. Huomasin myös vyötäröni kaventuneen (housut mahtuu paremmin), mikä oli kiva valmennuksen oheisvaikutus.

 • Selkä tuntuu paremmalta. Tulen ehdottomasti jatkamaan liikkeiden tekemistä.

 • Nämä täsmäliikkeet ja tämä valmennus on oikeasti auttanut vahvistamaan selkääni, auttanut selän jumeihin, jäykkyyteen ja lisäksi on ollut ihanan mukavat sekä ammattitaitoiset valmentajat!

 • Oli mukava tehdä päivän harjoite aamurutiinien jälkeen ja jatkaa päivää siitä. Tästä sai hyviä ohjeita selän hyvinvointiin.

 • Helpot liikkeet joita oikeasti selkäkipuinen pystyi melkein tekemään. Rentoutusohjeet hyvät, auttoivat.

 • Harjoitteet oli laadittu hyvin, viikkojen myötä edettiin helpommista vaativimpiin. Molemmat valmentajat olivat ihanan positiivisia.

 • Oli tosi hyvä! Sopivan mittainen ja myös harjoitukset olivat sopivia, ei liian pitkiä.

 • Opin uusia kivoja harjoitteita, joita tuli myös tehtyä.

 • Yksi tärkeimmistä asioista videovalmennuksissa on, että selostus on riittävän selkeää, jotta liikkeitä pystyy tekemään katsomatta ruutua. Tämä on varsin hyvin hanskassa, joitakin yksittäisiä kohtia lukuunottamatta. Liikesarjat ovat toimivia, ja videoiden yleisvire on hyvä.

Valmentajien esittely

Tino Jalonen on urheiluhieroja ja ryhmäliikuntaohjaaja. Hän eli pitkään ajatuksessa, että liikunta on pakkopullaa eikä nauttinut siitä lainkaan. Kun hän sai inspiraation aloittaa liikunnan, hän löysi oman tavan liikkua ja nautti siitä. Tuo innostus kasvoi ja Tino alkoi ohjata ryhmäliikuntaa ja opiskeli urheiluhierojaksi. Näitä kahta alaa yhdistämällä hän on saanut auttaa ihmisiä hyvinvoinnin parissa. Tinon mielestä on palkitsevaa pystyä tarjoamaan apua ihmisille ja auttaa heitä voimaan paremmin arjessa sekä nauttimaan elämästä. Verkkovalmennusten kautta hänellä on mielestään mahdollisuus auttaa useita ihmisiä, joiden luokse hän ei normaalisti pääsisi. Hän toivoo, että verkkovalmennukset ovat miellyttävä tapa hoitaa kehoa ja harjoitteet eivät edes tunnu pakkoliikunnalta. Nautinnollisia hetkiä harjoitusten parissa!

Kira Tiivola on auktorisoitu personal trainer, LCF life coach, Mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä terveysvalmentaja. Lisäksi hän on opiskellut ravintokonsultaatiota ja toimiikin painonhallintaohjaajana. Valmentajana Kira on helposti lähestyttävä ja hänen erityisosaamistaan on hahmottaa asiakkaan hyvinvointi kokonaisuutena. Vuosien kokemuksella yksilö- ja ryhmävalmennuksista sekä vankalla koulutuspohjallaan hän pyrkii löytämään ratkaisukeskeisen valmennuksen kautta sinulle asiakkaanani sinun voimavarasi ja elämäsi realiteetit huomioivan valmennuskokonaisuuden. Valmennuksissa asetamme kanssasi sinulle konkreettiset hyvinvointitavoitteet sekä luomme toimintasuunnitelman tukemaan tavoitteidesi toteutumista.

VALMENNUS LYHYESTI

 
 • Harjoitukset helposti videoiden muodossa: tee mukana!
 • Eri tasoisia liikkeitä aloittelijoille ja kokeneemmille liikkujille
 • Ei vain lihaskuntoharjoituksia - saat myös palautumisvinkkejä liittyen esimerkiksi uneen
 • Lyhyet, 15-20 minuuttia kestävät harjoitukset
 • Et tarvitse kuntosalikorttia tai apuvälineitä
 • Poistat kipuja ja pidät ne poissa
 • Tehostat keskivartalon ja rangan hallintaa, joka takaa tehokkaamman harjoittelun
 • Valmennuksen jälkeen luotat selkäsi kestävän arkea ja liikkumista

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!
@syketribe