Yrittäjä - hallitse aikasi

Ajanhallinnan koulutus yrittäjille

Ajanhallintaa käsittelevä valmennus yrittäjille. Mirka Helander paljastaa sinulle keinot, kuinka voit parantaa omaa ajanhallintaasi ja saada enemmän aikaan!

59,00 €
Osta
Yrittäjä - hallitse aikasi
Yrittäjä - hallitse aikasi
Yrittäjä - hallitse aikasi

Onko haasteenasi ajanhallinta?

Venyvätkö työpäiväsi liian pitkiksi ja vapaa-aika harrastusten ja perheen kanssa jää vähälle?

Tuntuuko, että hallinnan tunteen sijasta sammutat vain tulipaloja yksi kerrallaan sen sijasta, että työsi olisi mielekästä ja kehittäisit omaa liiketoimintaasi?

Tämä verkkovalmennus antaa sinulle konkreettisia ohjeita, kuinka omaa ajanhallintaa lähdetään parantamaan. Tule siis mukaan!

Yrittäjä - hallitse aikasi -verkkovalmennus käsittelee

 • Arvojen, tavoitteiden ja oman toiminnan WHY:n kirkastamista

 • Aikavarkaita ja priorisointia

 • Ajanhallintaa ja sen työkaluja

 • Keskittymisen menetelmiä

 • Palautumista ja stressin ehkäisyä

 • Tehokkuuden ja aikaansaamisen saloja

MAKSA LASKULLA?

Et voi tehdä ostoa SYKE valmentajatilillä, vaan sinun täytyy rekisteröityä valmennettavaksi tai käyttää jo aikaisemmin luomaasi kuluttajatiliä.  Jos haluat ostaa valmennuksen yrityksesi laskutustiedoilla, täytä tämä lomake.

Yrittäjä - hallitse aikasi
Kesto 6 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 59,00 €


Arla Protein kampanja Business Koulutukset Lifestyle & Business
59,00 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Ajanhallinnan avulla lisää aikaa kaikelle mukavalle!

Yrittäjä - hallitse aikasi by Mirka Helander

Ajankäytön hallintaa tehokkailla vinkeillä!

Kuulostaako "ei minulla kuitenkaan ole aikaa"-ajattelumalli tutulta?

Koetko ajattelevasi töiden tekemistä jatkuvasti?

Pelkäätkö, että omaa toimintaa ei voi muuttaa?

Yrittäjä - Hallitse aikasi -verkkovalmennus keskittyy stressin ja kiireen vähentämiseen, ajanhallintataitojen kehittämiseen, omannäköisen elämän löytämiseen, arjen ja työn mielekkyyteen sekä arjenhallintaan.

Miksi omaa ajankäyttöä kannattaa opetella hallitsemaan?

Valmennuksen tavoitteena on hallita oma ajankäyttö paremmin, jotta kiireen tuntu vähenee. Samalla aikaa sekä jaksamista jää työpäivän ulkopuolellekin. Kuulostaa varmasti saavuttamisen arvoiselta tavoitteelta, eikö?

"Halusin luoda valmennuksen, joka auttaa yrittäjiä hallitsemaan oman aikansa paremmin, jotta heille jäisi töiden lisäksi aikaa myös perheelle ja tärkeille harrastuksille. Yrittäjät kamppailevat liiketoiminnan kehittämisen kanssa ja työpäivät venyvät jopa yli 12 tuntisiksi. Oma ajanhallinta ja etenkin ajankäytön priorisointi on yrittäjällä avain asemassa. Verkkovalmennus antaa avun yrittäjän ajanhallinnan ongelmiin ja auttaa häntä kokonaisuuden hallinnassa. Kun ihminen kokee, että ohjakset ovat hänen omissa käsissään, hän kokee tyytyväisyyttä ja suurempaa onnellisuutta elämästään unohtamatta stressin ja kiireen tunteen laskua!"

- Mirka Helander

Ota oma aika haltuusi! Mitä sinä tekisit lisääntyneellä vapaa-ajalla? Lähde mukaan nyt ja ota selvää!

Osta nyt!

SOPIIKO VALMENNUS MINULLE?

 • Haluat vähentää stressiä ja kiirettä

 • Haluat enemmän vapaa-aikaa

 • Haluat saavuttaa "sitten joskus tulevaisuudessa”-tavoitteesi

 • Etsit työkaluja ajanhallintasi parantamiseen

 • Opit arvostamaan aikaasi

YRITTÄJÄ - HALLITSE AIKASI ESITTELY

Ajanhallinta osaksi yrittäjän arkeasi

Yrittäjä - hallitse aikasi -verkkovalmennus kestää kuusi viikkoa.

Ensimmäisellä viikolla keskitytään omien arvojen, tavoitteiden ja oman toiminnan WHY:n kirkastamiseen, toisella viikolla paneudutaan aikavarkaisiin ja priorisointiin, kolmannella viikolla opetellaan yksi ajanhallinnan tärkeimmistä työkaluista sekä valjastetaan kalenterista virtuaaliassistentti, neljännellä viikolla syvennytään keskittymiseen ja kokeillaan keskittymisen menetelmiä, viikolla viisi keskiössä on palautuminen ja stressin ehkäisy ja kuudennella viikolla tunnistetaan oma viivyttelijäpersoona sekä opitaan tehokkuuden ja aikaansaamisen salat.

Valmennus ei vaadi lähiopetusta eikä livenä valmennuksen seuraamista, joten se sopii täydellisesti "kiireisen" yrittäjän tai johtajan arkeen.

Mitä tämä valmennus antaa sinulle?

 • Opit hallitsemaan ajankäyttöäsi
 • Opit priorisoimaan tehtäviäsi
 • Sinulle jää enemmän vapaa-aikaa harrastuksiin, perheen kanssa olemiseen sekä palautumiseen
 • Voit kokonaisvaltaisesti paremmin
 • Hoidat työsi jatkossa laadukkaammin
 • Nautit työstäsi ja arjestasi jatkossa enemmän
Haluan kokeilla!

"Parasta on ollut, että valmennus on pakottanut pysähtymään ja miettimään että mitä haluan elämältä. Tästä tuli syvällisempi matka kuin mitä alussa ajattelin"

- Valmennuksen osallistuja

Valmentajasi

MIRKA HELANDER

Mirka Helander on työhyvinvointivalmentaja ja arjen inspiroija, jonka sydän sykkii arjen- ja ajanhallinnan kehittämiselle sekä yrittäjien työhyvinvoinnin parantamiselle. Hän haluaa kannustaa ja opettaa ympärillään olevia ihmisiä omasta arjesta nauttimiseen sekä oman elämän ohjaksien ottamiseen omiin käsiin! Hyvinvointi ei ole rakettitiedettä ja se on mahdollista meille kaikille oikealla arjen- ja ajanhallinnalla. Mirka on ammatiltaan personal trainer, elintapaohjaaja ja digital wellbeing coach sekä opiskelee parhaillaan Wellness tradenomiksi erikoistuen työhyvinvointiin ja johtamiseen.

Mirka on ymmärtäväinen ja empaattinen valmentaja, joka kannustaa lempeällä, mutta sopivan tiukalla otteella ja puhuu tosiasioista niiden oikeilla nimillä. Hän on positiivinen ja energinen alansa ammattilainen, joka tekee työnsä suurella sydämellä ja asiakkaan lähtökohtia kuunnellen.

Mirka valmentaa, koska haluaa tuoda osaamisensa ihmisten keskuuteen ja auttaa oman osaamisensa puitteissa erilaisten ongelmien kanssa painivia asiakkaita. Valmennustyyliltään Mirka on positiivinen ja lempeä, mutta tarpeen tullen tiukka ja jämäkkä. Verkostojaan hyväksi käyttäen hän ohjaa asiakkaan eri ammattilaisen piiriin, mikäli asiakas tarvitsee spesifimpää apua, kuin mitä Mirka pystyy hänelle itse tarjoamaan! Mirka valmentaakin asiakkaan lähtökohdista hänen elämäntilannettaan mukaillen ja kuunnellen!

Voit tutustua Mirkaan esimerkiksi Instagramissa @mirkahelander.

Tämä verkkovalmennus lyhyesti:

 • Kesto: 6 viikkoa

 • Päätavoite: Ajanhallinta ja ajankäyttö

 • Lupaus: Enemmän aikaa ja energiaa ajankäytön hallinnan myötä

 • Kuvia, videoita ja PDF-tiedostoja

 • Pohdiskelutehtäviä

 • Viikottaiset teemat

 • Voit suorittaa valmennusta missä ja milloin vain

MAKSA LASKULLA?

Et voi tehdä ostoa SYKE valmentajatilillä, vaan sinun täytyy rekisteröityä valmennettavaksi tai käyttää jo aikaisemmin luomaasi kuluttajatiliä.  Jos haluat ostaa valmennuksen yrityksesi laskutustiedoilla, täytä tämä lomake.

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Liitetiedostoja
 • Tavoitteita

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

OHJEET JA TEKNISIÄ TIETOJA

MITEN VALMENNUS TAPAHTUU?

1. Osta valmennus.

2. Saat ostamisen jälkeen linkin mistä pääset lataamaan SYKE sovelluksen sekä vahvistuksen ja kuitin onnistuneesta ostosta sähköpostiisi.

3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä, jolloin sisällöt tulevat näkymään SYKE-sovellukseen sekä SYKE Triben selainversioon, jolla voit osallistua tietokoneen kautta.

Pääasiallisesti kaikki tehtävät ja sisällöt on kalenteroitettu sinulle valmiiksi ja syklitetty aukeamaan asteittain.

4. Kun valmennus alkaa ja niin materiaalit tulevat saataville. Lähtökohtaisesti kaikki materiaali on ennakkoon kuvattua eli sinä saat valita mihin aikaan teet mitäkin. 

5. Voit myös tulostaa tulostettavat materiaalit Sykkeen verkkoportaalista.

6. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2kk valmennuksen päätyttyä ja kun valmennus on päättynyt niin pääset arvioimaan valmennuksen.

7. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen koska kuten me tiedämme niin matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat.

KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA

 • Kiitos Mirka ihan mielettömästä avusta erittäin kiireisen multitaskaajan (äiti, kokopäiväinen opiskelija, yrittäjä) arkeen <3 Olen saanut itseni takaisin, ja mieskin kiittää, on kuulemma nalkuttava vaimo vaihtunut takaisin tyttöystävään :) Jaksan myös useimmat päivät, tämmöisenä hankalana aikana, aamusta iltaan tytön leikeissä mukana hyvillä mielin, etäkoulu- ja etätyökiireistä huolimatta. Kiitos <3
 • Valmennus ollut hyödyksi, oppinut taas muistamaan että olemme kokonaisuus. Edellisen päivän huono ruokailurytmi vaikuttaa jaksamiseen/tehokkuuteen/ajatteluun. Erilaiset kyselyt/tehtävät saavat ajatusrattaat pyörimään myöhemminkin kuin kyseisenä päivänä. Suosittelen <3
 • Olen tykännyt valmennuksesta todella paljon. Tehtäviä on ollut sopiva määrä ja tietoa on tullut uusista asioista ja tavoista. Myös on käyty läpi sellaista jotka jo tietää/tiedostaa, mutta valmennuksen kautta on taas osannut ottaa ne huomioon omassa arjessa. Silti vaikka asia olisikin tuttu, niin kun sen lukee tai sen kertoo joku muu, tulee taas aivan eri tavalla ajateltua asiaa. Palaan ehdottomasti valmennuksen tehtäviin tasaisin väliajoin. Olen myös jo saanut mukavia rutiineja tämän kautta. Suosittelen valmennusta lämpimästi! <3
Hyppää mukaan!


@syketribe