SYKE Tribe | Coaching software | Online coaching | Coaching platform

Hei ystävä!

Pahoittelut! Kaupankäynti verkossa on toistaiseksi pois käytöstä. Ostamasi valmennukset ja ohjelmat ovat käytettävissäsi ainakin kesäkuun loppuun.

SYKE Tribe Marketplace

There’s no training program or coach that is perfect for everyone. In the constantly changing trends and fads, we want to help you find the way that suits YOU best.

Online coachings

Online coaching and nutrition and training programs from SYKE Marketplace. Finland's widest and most diverse selection of well-being and lifestyle coaching with different goals. Go to the Marketplace and find the right coaching for you.

Find your coach

With the SYKE Tribe personal trainer and coach search, you will find the right coach for you, whether your goal is weight loss, firming, improving performance or even improving mobility. You can find hundreds of top Finnish coaches.

Coach search

Hey coach!

Start using the SYKE coaching platform!


Read more


We help you to find your own path

We believe there is no coaching program that is a perfect fit for everyone. Syke Tribe brings clients and coaches together in a completely new way—find yourself a training or a personal coach and enjoy the journey towards a better health and well-being. In the constantly changing trends and fads, we want to help you find the coach or the training that suits YOU best.

Use our coach search or look for a suitable training in the SYKE Marketplace—your journey towards holistic well-being has just begun!

The SYKE Tribe online coaching platform works on both mobile and computer. You can also print a large portion of the media.

Versatile tracking tools add a new dimension to your coaching and provide plenty of extra motivation for your journey.

Clear to-do lists and micro-tasks make coaching simple and easy to understand.

Workout programs and nutrition programs in one place with clear monitoring and performance tool.

Chat allows for individual coaching and the best possible support to support the client’s journey.


Get the mobile app!

Coach —
join the team

SYKE helps coaches produce effective, high-quality and diverse coaching content, whether it is individual training programs or multidimensional online coaching. Read more about coaching


Create a free account

What our customers say

Olen tyytyväinen Sykkeeseen, helppokäyttöinen ja selkeä. Plussaa on myös se, etteivät ohjelmat koskaan unohdu kotiin, koska puhelin on aina mukana. Edistymisen näkee helposti. Suosittelen.

Tykkään todella kovasti. On suuresti apuna treenatessa, kun sovellusta voi käyttää treenatessa ja kello pyörii ja näkee järjestyksessä, mitä pitää tehdä. Huippu sovellus ja korvaa kaikki treenipäiväkirjat muutenkin.

Helppoa kun treeniohjelmat ovat aina mukanasi puhelimessasi eikä ohjelmia tarvitse kantaa printattuna mukana treenikassissa rypistymässä. Syke toimii myös treenipäiväkirjana, kun merkkaa painot ylös millä on treenannut.

Oikein hyvä järjestelmä! Liikkeisiin on saatavilla videot ja ohjeet välittömästi. Lisäksi Syke on joustava: voi lisätä sarjoja ja muistiinpanoja ym. Selkeä ja helppokäyttöinen. Ja mikä tärkeintä: kaikki ostamani valmennukset vuosienkin takaa ovat säilyneet tallessa Sykkeessä.

Tykkään Syke-järjestelmästä, koska se kulkee puhelimessa mukana ja se on helppokäyttöinen. Plussaa myös siitä, että monista liikkeistä on hyvät mallikuvat ja pt voi lisäksi kirjoittaa lisäohjeita. Sykkeeseen saa omat sarjat ja painot kätevästi merkittyä, jolloin ei tarvitse miettiä, millä painoilla tuli viimeksi tehtyä.

Erittäin hyvin toimiva systeemi, paperitulosteet mappiin ja aina ajantasainen treeniohjelma mukana salilla. Erityisplussat ”taukokellolle”, mutu-tuntumalla kun sarjatauot jää usein liian lyhyiksi. Plussaa myös yhteydenpitosysteemistä.

Helppokäyttöinen sovellus. Voi ennakkoon tutustua valmentajan tekemään uuteen ohjelmaan. Treeniohjelma helposti saatavilla esim. salilla puhelimesta. Valmentaja näkee tekemäni suoritukset ja kommentit. Kaikki omat liikuntasuoritukset voi kirjata samaan järjestelmään, myös halutessaan arkiliikunnan.

Tosi hyvä treeneissä. On paljon parempi, kun itse näkee kuvat ja videot ja myös PT näkee, että treenaan ja syön kuten kuuluu.

Loistava sovellus, jonka kaikkia ominaisuuksia en vielä edes osaa hyödyntää.

Kätevä ja helppo järjestelmä. Treeniohjeet aina mukana, eikä tarvitse papereita ja kynää kanniskella mukana. Helppo merkitä tulokset ja kommentit. Pidän myös ruokapäiväkirjasta, sillä helppo tsekata ja kontrolloida syömisiä ja että tulee syötyä riittävän usein.

Tosi loistava järjestelmä!! Puhelin aina mukana ja siellä on aina treeni- ja ruokaohjeet kätevästi. Hyvät ja selkeät ohjeet liikkeistä ja on muutenkin helppokäyttöinen. Tuloksia on helppo seurata ja etenkin edistymistä. Ehdottomasti 10+.

On niin helppoa ja huoletonta mennä rääkille, kun tietää, että valmentaja on puhelimen päässä eikä tarvitse itse kuin keskittyä treeniin.

SYKE Tribe story

For Terhi Immonen, a former coach and our CEO, helping people achieve to life-enhancing changes has always been the most important thing. As any coach knows, maintaining customer motivation is not easy. Usually the coach can only hope that the clients stick to the plans made for them. It was not enough for Terhi, who knows from experience that hope is not enough when you need to change one's life, health or body.


Read the story

@syketribe