Työhyvinvointi

Mitä on työhyvinvointi?

Hyvinvointiin kannattaa panostaa, mutta painostaa ei saa. Jokainen panostaa tavallaan ja uusien rutiinien oppiminen on hankalaa. On helppo puhua, että pitäisi sitä ja pitäisi tätä. Se, että päätyykö se käytäntöön, on asia erikseen ja nimenomaan näissä asioissa kohti uusia pieniä rutiineja me haluamme auttaa. Meidän missiomme on tuottaa ammattilaisten kanssa täsmävalmennuksia erilaisilla teemoilla erilaisiin tarpeisiin.

Me emme siis usko, että on olemassa valmennuksia tai ratkaisuja, jotka sopivat kaikille. Vaikka jotkut niin ehkä väittävätkin.

Me uskomme, että ihminen syvimmiltään tietää aina mitä hän itse tarvitsee. Tämän takia emme halua tarjota kaikille samaa, vaan me uskomme, että valmennuksia voi olla yhtä monta kuin on yksilöitäkin. Toisaalta on 100% varmaa, että jossain on aina kaveri, joka kamppailee samanlaisten asioiden kanssa, vaikka elämäntilanne, tarpeet ja toiveet vähän eroavaisikin toisistaan. 

Verkostossamme on liki 5000 valmentajaa ympäri Suomen, järjestelmässämme on jo yli 100 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja SYKE Marketplace hyvinvointiverkkovalmennusten markkinapaikassa jo liki 100 erilaista hyvinvointivalmennusta. Valmennusalustaamme käyttää siis jo valtaosa Suomen hyvinvointivalmentajista. Kehitimme alunperin alustamme nimenomaan valmentajien tueksi, mutta nyt voimme tarjota alustamme sekä sitä hyödyntävät valmentajat sinun yrityksesi työhyvinvoinnin tueksi!

Lue lisää erityypisistä työhyvinvoinnin palveluistamme tämän verkkokaupan tuotteiden takaa ja inspiroidu!

www.syketribe.fi