Tatu Torikka
Contact us
Coach search

Tatu Torikka
Ei me mitään yritetä, me tehdään!

As a coach at the company:
Korpicoach

Olen Tatu, 40v äijänkäppänä, entinen sohvaperuna, nykyinen aktiiviliikkuja, liikunta ja salitreeni on nyt vahvasti mukana minun jokapäiväisessä arjessa. Tällä sivulla tulee knoppitietoa kuntosalitreenaamisesta, ravitsemuksesta ja myös levosta/kehonhuollosta. Lisäksi yleistä asiaa terveellisestä elämästä. Olin aktiiviliikkuja vielä 2000-luvulla, harrastin kamppailulajeja. Lähoinnä itsepuolustusta ja painia.

Opiskelen Trainer4Youn järjestämässä koulutuksessa Personal Traineriksi. Sain hiljattain Euroopan laajuisen lisenssin kuntosalivalmentajana ja tulevana keväänä sitten tavoittaana saada myös Personal Trainerin lisenssi. Olen tällä hetkellä valmentajana Korpicoach nimisessä PT-Studiossa. Kyseinen PT-Studio on vaimoni perustama ja hän on toiminut jo PT:nä jo tovin.

Valmentajana olen rauhallinen, ystävällinen, mutta jämyä luonnetta löytyy myös. Taustalla minulla on oma elämäntapamuutos, niin minulla on kokemus ja halu auttaa muita muuttumaan. Ihmisenä olen helposti lähestyttävä ja olen myös hyvä kuuntelemaan.


Contact coach