Sami Ylipuranen
Contact us
Coach search

Sami Ylipuranen
On vain kaksi vaihtoehtoa: onnistuminen tai oppiminen.

As a coach at the company:
EasyFit Ruoholahti, EasyFit Tapiola

Olen Sami Ylipuranen, 31-vuotias Personal Trainer ja Hyvinvointivalmentaja Söderkullasta. Minulla on opintoja sekä työhistoriaa sosiaalialan puolelta, ja tällä hetkellä opiskelen terveydenhoitajaksi. Viime vuodet olen toiminut päätoimisesti EasyFitillä Personal Trainerina ja valmentajatiimin johtajana. Erikoisosaamistani ovat elämäntapamuutokset, painonpudotus ja ryhmäliikunta; erityisesti kahvakuulaharjoittelu ja kehonhuolto.

Teen valmennuksia Ruoholahden ja Tapiolan EasyFitillä, sekä Söderkullassa ulkona. Tarjoan myös etävalmennuspalveluita elämäntapamuutokseen, sekä koti- ja ulkoharjoitteluun.

Valmennuksissani autan asiakkaita pudottamaan ja hallitsemaan painoaan keskittymällä säännölliseen ruokarytmiin ja terveellisten rutiinien luomiseen. Huolellinen suunnittelu ja valmistautuminen takaavat tuloksia ja antavat mahdollisuuden nauttia arjestakin. Liikuntaa varten räätälöin harjoitusohjelmat saatavilla olevien välineiden ja mahdollisuuksien mukaan (kehonpaino, kuminauhat, kahvakuula, ulkoliikuntavälineet). Asiakkaanani saat halutessasi käyttöösi kätevän ja helppokäyttöisen puhelinsovelluksen, josta löytyvät selkeät ohjeet niin harjoitusohjelmiin, kuin rutiinien luomiseen. Tiiviillä yhteydenpidolla pidän huolen, että kotiläksyt tulee tehtyä ja saamme taklattua ongelmat heti niiden tullessa vastaan. Tavoitteenani ei ole saada huikeita tuloksia lyhyessä ajassa, vaan luoda pysyviä muutoksia, jotka kantavat pitkälle valmennussuhteen päättymisen jälkeenkin.

Teen työtäni aidolla intohimolla. Kohtaan jokaisen asiakkaani yksilönä; osaan huomioida erilaiset elämäntilanteet ja rajoitteet. Olen positiivinen ja kannustava valmentaja. Kuljen rinnallasi ja pidän huolen siitä, että harjoittelu on turvallista, nousujohteista ja mielekästä.

Asiakkaideni kokemuksia:

”En olisi osannut odottaa, että unenlaatunikin paranisi valmennuksen myötä”

”Selkäkivut lähtivät melkein kertaheitolla. Imurointi teki ennen kipeää, mutta nyt selkäni ei kipeydy edes muuttoapukeikan jälkeen”

”Painon putoaminen ei ollut yllättävistä asioista kiinni. Samin valmennuksessa opin tarttumaan ongelmakohtiin ja tekemään niille vihdoin oikeasti jotain”

Jos siis kaipaat muutosta tai lisää vireyttä elämääsi, ota yhteyttä niin keskustellaan, miten voisin sinulle olla parhaiten avuksi!


Contact coach