PT- 5x paketti, etätapaaminen

Spine Metodi valmennus, ruokavalioneuvontaa, perinteisempää personal trainer-palvelua tai näiden yhdistelmä? Sinä päätät.

​​​​​​​Jos on olemassa ongelma, on siihen myös ratkaisu. Uskon, että pureutumalla ongelman alkusyyhyn poistamme myös oireet. 

325,00 €
Osta


Haaveiletko kevyemmästä kehosta?
Rasittuuko niskasi vatsaa enemmän vatsalihaksia treenatessasi?
Sattuuko polvi kyykätessä tai olkapää vipunostoissa?
Onko vatsasi usein kipeänä ilman löydettyä syytä?

Viiden etätapaamisen aikana voimme käydä läpi ruokavaliotasi tai kuntosali/kotitreeniohjelmaa.
Joskus aika käytetään kokonaan esim. olkapään spesifien harjoitteiden opetteluun.
Tavoitteestasi ja tarpeistasi riippuen yhdessä päätämme aina seuraavan tapaamisen aiheen ja kuinka pian tapaamme uudelleen.

Liikuntakumppani


325,00 €
Osta


 

Osta nyt!

Liikuntakumppanin Paula

Olen toiminut liikunta-alalla vuodesta 1994. 
Kaiken pohjana on tanssi monenlaisissa muodoissa aina baletista, itämaiseen tanssiin sekä perinteisiin suomalaisiin lavatansseihin. 
Vuonna 2007 kouluttauduin personal traineriksi ja vuosien varrella olen kouluttautunut yhä enemmän tule-ongelmien ratkaisuihin. Tuki-ja liikuntaelinten ongelmien lisäksi erityisen kiinnostukseni kohde on erikoisruokavaliot ja siinä vielä suolisto-ongelmat. 

Valmentajana haluan antaa sinulle parhaimmat mahdolliset työkalut tavoitteesi saavuttamiseksi.
Asiakkaideni tavoitteet ovat usein kivuton keho, jonkin tietyn liikkeen kivun poistaminen ja tätä kautta treenissä kehittyminen, laihtuminen, elämänlaadun parantaminen, terveellisempi ruokavalio. 
Autan, kerron ja opetan asiakkaani niin, että hän ymmärtää muutoksen merkityksen ja tarpeellisuuden ja tätä kautta siirtyminen pahoinvoinnista hyvinvointiin on pysyvä. 

Koulutan itseäni jatkuvasti erilaisilla kursseilla ja pöydälläni on jatkuvasti alan uusimpia kirjoja sekä tutkimustuloksia. Pidän itseni ajan hermolla, sillä pidän siitä, että tutkijat tarjoavat minulle aina uusia työkaluja ja ymmärtämystä ihmisen kehon moninaisuudesta. Koska tiede on itse itseään poissulkevaa, kehittyvät minunkin metodini. Vaikka askelkyykky ei ole muuttunut tänä lähes 30v työurani aikana, on tapani opettaa ja sitä asiakkaille muuttunut radikaalisti, mielestäni parempaan suuntaan :)

Haluan kokeilla!
Hyppää mukaan!
<