WE HELP COACHES
TO MAKE THINGS
POSSIBLE

Yhdistämme valmentajat ja asiakkaat.
Tarjoamme parhaimmat mahdolliset työkalut tehokkaan sekä motivoivan valmentamisen toteuttamiseksi.

Coach,
Join the tribe!

WE HELP MAKE
BETTER BUSINESS

  1. Moninkertaistaa valmennuksiasi käyttävien asiakkaiden määrän
  2. Saada uusia asiakkaita
  3. Tuottaa parempia asiakaskokemuksia
  4. Kasvattaa liikevaihtoa
  5. Motivoida asiakkaita entistä paremmin
  6. Kehittää uusia palveluita
  7. Säästää aikaa


Asiakkaamme kertovat

Riku Saastamoinen

"Syketribe on monipuolistanut palvelukonseptiani ja auttanut minua erottumaan hybridi-valmennuksella. Syke säästää myös omaa työaikaani ja seurantatyökalut mahdollistavat paremman keskittymisen asiakkaan valmennuksen eteenpäinvientiin 100% kun viikon historiatieto on minulla ilman erillistä haastattelua tapaamisten alussa. Asiakkaani suorastaan rakastavat Sykettä – myös senioriasiakkaat käyttöönotto-opastuksen jälkeen. "

Emmi Salo
Fitverstas

"Fitverstas on käyttänyt Syke -palvelua vuodesta 2014 ohjelmien rakentamiseen ja työkaluna asiakkaiden yksilö- ja massavalmennuksissa. Sykkeen kautta olemme pystyneet vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin ja tarpeisiin jatkuvasti kehittyvällä alalla tarjoamalla laadukkaita ja selkeitä ohjelmia ja valmennuksia itse valmennustyökalun/alustan lisäksi. Syke on käytössä kaikilla yrityksemme valmentajilla ja asiakkaamme tietävät mitä saavat kun ostavat meiltä, ja iso osa laadun varmistamista ja ylläpitoa on Syke -ohjelmisto. Olemme pian palvelleet 40 000 asiakasta tarjoten heille jotain sellaista mitä ei kaikilla muilla ole, ja 76% ostaa jatkoa kokeiltuaan palveluamme ensimmäisen kerran. Syke on merkittävässä osassa palveluitamme ja uusien palveluiden rakentamista. Syke pystyy tarjoamaan meille riittävän monipuolisen ja tätä päivää olevan, jatkuvasti kehittyvän ohjelmiston työmme tueksi."

Joosua Visuri

"Syke Tribe on vienyt verkkovalmentamisen täysin uudelle tasolle! Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä ja olen pystynyt tuomaan heille runsaasti lisäarvoa omaan harjoitteluun ja kehityksen seurantaan! Yhteistyö Sykkeen kanssa on ollut hyvin saumatonta ja joustavaa."

Marko Haverinen
Varala

"Varalan Urheiluopiston strategisena tavoitteena on olla vaikuttamassa digitalisaation aiheuttamaan toimintatapojen muutokseen liikunta- ja hyvinvointialalla. Keskeisenä toimenpiteenä strategian toteuttamiseksi on harjoittelun ohjelmointiin ja seurantaan liittyvien sähköisten tukipalveluiden kehittäminen niin liikunta-alan koulutuksen, vapaa-ajan, työhyvinvoinnin kuin kilpa- ja huippu-urheilun sektoreilla. Syke tarjoaa laaja-alaiselle asiakaskunnallemme toimivimman alustan ja ratkaisun kokonaisvaltaisen palvelukonseptin toteuttamiseksi."

Mikko Suvanto

"Syke on ollut käytössäni valmennusurani alusta saakka. Ohjelmien ja kausisuunnitelmien tekeminen onnistuu nopeasti ja niistä saa visuaalisesti miellyttäviä. Verkkovalmennusten tekeminen on helppoa ja onnistuu myös henkilöiltä, joilla ei ihan ylimmän tason tietotekniikkaa osaamista olisikaan. Vahva hankinta suositus valmentajille/ liikunta-alan yrittäjille! Helpottaa ja nopeuttaa tekemistä huomattavasti."

Pirita Ruusulaakso

"Syke tribe ohjelma on erittäin helppokäyttöinen ja liikkeitä on monipuolisesti. Asiakkailta on tullut positiivista palautetta esim. Helppokäyttöisyydestä, mahdollisuudesta laittaa viestiä valmentajalle sekä tuloksien helposta seuraamisesta. Itse pidän tärkeänä myös kausi-suunnittelua, joka toimii loistavasti. Uusia liikkeitä tulee koko ajan lisää. Sykkeelle lähettämiini kysymyksiin vastataan saman päivän aikana, jolloin oma työ pysyy ajan tasalla."

Esa Tirkkonen

"Loistava työkalu! Helppo käyttää ja laaja liikepankki. Asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä mobiilisovelluksesta. Suosittelen kaikille."

Sami Ylipuranen

"Tätä ei voi muuta kuin suositella jokaiselle valmentajalle ja treenaajalle. Aivan älyttömän kätevä ja kattava ohjelmisto sekä nopea ja laadukas palvelu."

Mirka Helander

"Ennen Sykettä kuntosaliohjelmien luominen oli hidasta ja aikaa vievää, mutta nykyään uusien ohjelmien tekeminen on vain parin klikkauksen päässä! Vaivatonta ja tehokasta."

Janette Jartti

"Kaikki, mitä hyvä valmennussuhde tarvitsee löytyy Sykkeestä. Alusta, ja varsinkin puhelinsovellus on helpottanut minun työtäni valmentajana, sekä asiakkaitani heidän valmennuksissaan. Yksinkertainen, helppo ja selkeä käyttää."

Seuraa meitä Instagrammissa