Syke Syke

Your business. Always in shape.

Tue ja inspiroi asiakkaitasi helpommin ja tehokkaammin.

Luo ohjelmia, hallitse asiakkuuksia ja markkinoi itseäsi!

Syke-palvelun avulla voit hoitaa kaikki harjoitusasiakkuudet.

Syke-palvelu syntyi personal trainereiden halusta luoda palvelu, jolla pystyy hoitamaan helposti harjoitusasiakkuudet. Tänä päivänä palvelu on yksi Suomen isoimmista, suosituimmista ja nopeiten kasvavista valmennustyökaluista.

Liity sinäkin nyt Syke-palvelun valmennusverkostoon ja koe miten voit helpottaa omaa valmennustyötäsi Syke-palvelun avulla!

Lataa esite

Ominaisuudet

Kuvalliset treeniohjelmat
Kausisuunnitelmat
Ravinto-ohjelmat
Sähköiset esitietolomakkeet
Lokit ja muistiinpanot
Ryhmät
Mobiiliaplikaatio
Tavoitteiden hallinta
Tulosten analysointi

Syke yhdistää sinut asiakkaidesi kanssa uudella tavalla. Palvelussamme on useita tarkkaan rakennettuja ominaisuuksia, joiden avulla asiakkaasi pysyy motivoituneena ja innostuneena.

Kasvata liiketoimintaasi helposti samalla kun varmistat asiakkaallesi laajat palvelut ja tehokkaan valmennuksen. Hallinnoi harjoitusasiakkuuksia vaikuttavasti ja seuraa tuloksia.

Suunnitelmat, kirjalliset ohjeet, lokit ja analyysit ovat kaikki helppokäyttöisen työkalun päässä, jatkuvasti käden ulottuvilla.

Valmentajahaku

Liittymällä Syke-valmentajaksi lisäät maksutta näkyvyyttäsi yli tuhannen muun valmentajan joukossa Syke Tribe -hakupalvelussa.

Valmentajahaku

Kasvata yritystäsi

Yritystilin avulla hallinnoit suurempaa asiakasmäärää ja useampia valmentajia kerralla.

Luo valmiita verkkovalmennuksia ja ota käyttöön oma verkkokauppa, jonka kautta asiakkaasi voivat liittyä suoraan valmennuksiisi ja ostaa muita tuotteitasi.

Brändää Syke näkymään asiakkaillesi yrityksesi omissa väreissä.

Lue lisää

Tilaa ilmainen liikunta-alan ammattiopas