WE HELP COACHES
TO MAKE THINGS
POSSIBLE

Yhdistämme valmentajat ja asiakkaat.
Tarjoamme parhaimmat mahdolliset työkalut tehokkaan sekä motivoivan valmentamisen toteuttamiseksi.

Valmentaja,
Liity heimoon!

WE HELP MAKE
BETTER BUSINESS

  1. Moninkertaistaa valmennuksiasi käyttävien asiakkaiden määrän
  2. Saada uusia asiakkaita
  3. Tuottaa parempia asiakaskokemuksia
  4. Kasvattaa liikevaihtoa
  5. Motivoida asiakkaita entistä paremmin
  6. Kehittää uusia palveluita
  7. Säästää aikaa


Asiakkaamme kertovat

Riku Saastamoinen

Syketribe on monipuolistanut palvelukonseptiani ja auttanut minua erottumaan hybridi-valmennuksella. Syke säästää myös omaa työaikaani ja seurantatyökalut mahdollistavat paremman keskittymisen asiakkaan valmennuksen eteenpäinvientiin 100% kun viikon historiatieto on minulla ilman erillistä haastattelua tapaamisten alussa. Asiakkaani suorastaan rakastavat Sykettä – myös senioriasiakkaat käyttöönotto-opastuksen jälkeen.

Emmi Salo
Fitverstas

Fitverstas on käyttänyt Syke-palvelua vuodesta 2014 ohjelmien rakentamiseen ja työkaluna asiakkaiden yksilö- ja massavalmennuksissa. Sykkeen kautta olemme pystyneet vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin ja tarpeisiin jatkuvasti kehittyvällä alalla tarjoamalla laadukkaita ja selkeitä ohjelmia ja valmennuksia itse valmennusalustan lisäksi. Syke on käytössä kaikilla yrityksemme valmentajilla ja asiakkaamme tietävät mitä saavat kun ostavat meiltä, ja iso osa laadun varmistamista ja ylläpitoa on Syke-ohjelmisto. Syke on merkittävässä osassa palveluitamme ja uusien palveluiden rakentamista.

Joosua Visuri

Syke Tribe on vienyt verkkovalmentamisen täysin uudelle tasolle! Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä ja olen pystynyt tuomaan heille runsaasti lisäarvoa omaan harjoitteluun ja kehityksen seurantaan! Yhteistyö Sykkeen kanssa on ollut hyvin saumatonta ja joustavaa.

Marko Haverinen
Varala

Varalan Urheiluopiston strategisena tavoitteena on olla vaikuttamassa digitalisaation aiheuttamaan toimintatapojen muutokseen liikunta- ja hyvinvointialalla. Keskeisenä toimenpiteenä strategian toteuttamiseksi on harjoittelun ohjelmointiin ja seurantaan liittyvien sähköisten tukipalveluiden kehittäminen niin liikunta-alan koulutuksen, vapaa-ajan, työhyvinvoinnin kuin kilpa- ja huippu-urheilun sektoreilla. Syke tarjoaa laaja-alaiselle asiakaskunnallemme toimivimman alustan ja ratkaisun kokonaisvaltaisen palvelukonseptin toteuttamiseksi.

Mikko Suvanto

Syke on ollut käytössäni valmennusurani alusta saakka. Ohjelmien ja kausisuunnitelmien tekeminen onnistuu nopeasti ja niistä saa visuaalisesti miellyttäviä. Verkkovalmennusten tekeminen on helppoa ja onnistuu myös henkilöiltä, joilla ei ihan ylimmän tason tietotekniikkaa osaamista olisikaan. Vahva hankinta suositus valmentajille/ liikunta-alan yrittäjille! Helpottaa ja nopeuttaa tekemistä huomattavasti.

Pirita Ruusulaakso

Syke tribe ohjelma on erittäin helppokäyttöinen ja liikkeitä on monipuolisesti. Asiakkailta on tullut positiivista palautetta esim. Helppokäyttöisyydestä, mahdollisuudesta laittaa viestiä valmentajalle sekä tuloksien helposta seuraamisesta. Itse pidän tärkeänä myös kausi-suunnittelua, joka toimii loistavasti. Uusia liikkeitä tulee koko ajan lisää. Sykkeelle lähettämiini kysymyksiin vastataan saman päivän aikana, jolloin oma työ pysyy ajan tasalla.

Esa Tirkkonen

Loistava työkalu! Helppo käyttää ja laaja liikepankki. Asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä mobiilisovelluksesta. Suosittelen kaikille.

Sami Ylipuranen

Tätä ei voi muuta kuin suositella jokaiselle valmentajalle ja treenaajalle. Aivan älyttömän kätevä ja kattava ohjelmisto sekä nopea ja laadukas palvelu.

Mirka Helander

Ennen Sykettä kuntosaliohjelmien luominen oli hidasta ja aikaa vievää, mutta nykyään uusien ohjelmien tekeminen on vain parin klikkauksen päässä! Vaivatonta ja tehokasta.

Janette Jartti

Kaikki, mitä hyvä valmennussuhde tarvitsee löytyy Sykkeestä. Alusta, ja varsinkin puhelinsovellus on helpottanut minun työtäni valmentajana, sekä asiakkaitani heidän valmennuksissaan. Yksinkertainen, helppo ja selkeä käyttää.

Seuraa meitä Instagramissa