WE BELIEVE
YOU ARE UNIQUE

Ei ole olemassa valmennusta tai valmentajaa, joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.

WE HELP YOU TO FIND YOUR OWN PATH

Me uskomme, ettei ole yhtä valmennusta, joka sopii kaikille. Syke Tribe yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmennus tai valmentaja ja löydä oma polkusi omaan hyvinvointiisi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan valmentajan tai valmennuksen muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.

Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia on juuri alkanut!Kokemuksia

Olen tyytyväinen Sykkeeseen, helppokäyttöinen ja selkeä. Plussaa on myös se, etteivät ohjelmat koskaan unohdu kotiin, koska puhelin on aina mukana. Edistymisen näkee helposti. Suosittelen.

Tykkään todella kovasti. On suuresti apuna treenatessa, kun sovellusta voi käyttää treenatessa ja kello pyörii ja näkee järjestyksessä, mitä pitää tehdä. Huppu sovellus ja korvaa kaikki treenipäiväkirjat muutenkin.

Helppoa kun treeniohjelmat ovat aina mukanasi puhelimessasi eikä ohjelmia tarvitse kantaa printattuna mukana treenikassissa rypistymässä. Syke toimii myös treenipäiväkirjana, kun merkkaa painot ylös millä on treenannut.

Oikein hyvä järjestelmä! Liikkeisiin on saatavilla videot ja ohjeet välittömästi. Lisäksi Syke on joustava: voi lisätä sarjoja ja muistiinpanoja ym. Selkeä ja helppokäyttöinen. Ja mikä tärkeintä: kaikki ostamani valmennukset vuosienkin takaa ovat säilyneet tallessa Sykkeessä.

Tykkään Syke-järjestelmästä, koska se kulkee puhelimessa mukana ja se on helppokäyttöinen. Plussaa myös siitä, että monista liikkeistä on hyvät mallikuvat ja pt voi lisäksi kirjoittaa lisäohjeita. Sykkeeseen saa omat sarjat ja painot kätevästi merkittyä, jolloin ei tarvitse miettiä, millä painoilla tuli viimeksi tehtyä.

Erittäin hyvin toimiva systeemi, paperitulosteet mappiin ja aina ajantasainen treeniohjelma mukana salilla. Erityisplussat ”taukokellolle”, mutu-tuntumalla kun sarjatauot jää usein liian lyhyiksi. Plussaa myös yhteydenpitosysteemistä.

Helppokäyttöinen sovellus. Voi ennakkoon tutustua valmentajan tekemään uuteen ohjelmaan. Treeniohjelma helposti saatavilla esim. salilla puhelimesta. Valmentaja näkee tekemäni suoritukset ja kommentit. Kaikki omat liikuntasuoritukset voi kirjata samaan järjestelmään, myös halutessaan arkiliikunnan.

Tosi hyvä treeneissä. On paljon parempi, kun itse näkee kuvat ja videot ja myös PT näkee, että treenaan ja syön kuten kuuluu.

Loistava sovellus, jonka kaikkia ominaisuuksia en vielä edes osaa hyödyntää.

Kätevä ja helppo järjestelmä. Treeniohjeet aina mukana, eikä tarvitse papereita ja kynää kanniskella mukana. Helppo merkitä tulokset ja kommentit. Pidän myös ruokapäiväkirjasta, sillä helppo tsekata ja kontrolloida syömisiä ja että tulee syötyä riittävän usein.

Tosi loistava järjestelmä!! Puhelin aina mukana ja siellä on aina treeni- ja ruokaohjeet kätevästi. Hyvät ja selkeät ohjeet liikkeistä ja on muutenkin helppokäyttöinen. Tuloksia on helppo seurata ja etenkin edistymistä. Ehdottomasti 10+.

On niin helppoa ja huoletonta mennä rääkille, kun tietää, että valmentaja on puhelimen päässä eikä tarvitse itse kuin keskittyä treeniin.

Seuraa meitä Instagramissa