Syke Syke
Anna-Katri Vana

Anna-Katri
Vana

avanafit[ät]gmail.com
Mikkeli
https://www.facebook.com/AVANAfit/

Terve!

Tarvitsetko apua ja/tai kannustusta omien liikuntatavoitteiden saavuttamisessa? Haluaisit treenata kohti parempaa kuntoa, eikä olisi pahitteeksi jos se näkyisi päällekin päin? Et vain tiedä miten ja mistä aloittaa? Pidät joko kotona treenaamisesta tai kuntosalilla huhkimisesta? Olen etelä-savossa toimiva personal trainer (Trainer4you 2015) ja hyvinvointivalmentaja (FAF Wellnes Coach 2016), teen sekä etävalmennuksia, että henkilökohtaisia ohjauksia. Kuntosali on oma rakkauteni, ollut jo yli 10vuotta. En kuitenkaan ole mikään punttihirmu, vaan ihan tavallinen kuntoliikkuja itsekin. Ohjaan myös ryhmäliikuntaa paikkakuntani parhaimmassa liikuntakeskuksessa, jossa olen työskennellyt päätoimisesti personal trainerina aina vuoden 2017 alkuun asti. Raskauskiloista olen päässyt eroon pariin kertaan ja ravitsemuksen kautta omakohtaisesti etsinyt ja löytänyt tasapainon muutama vuosi sitten.

En lupaa kuuta taivaalta, uskomatonta muodonmuutosta 10vkossa tai mitään muutakaan lyhyen tähtäimen super muutosta. Pikemminkin haluan kulkea mukanasi tukien sinua omassa elämänmuutoksessasi, vahvistaen itsetuntoasi, kuntoasi, voimatasojasi ja uskoa omaan itseesi! Työ on tehtävä itse, mutta apua saa kun sitä tarvitsee :)

Ota rohkeasti yhteyttä avanafit@gmail.com ja kysy lisää. Milloin aloitetaan??

Etsi valmentajaa Sykkeestä
harjoittelu kotona kehon muokkaus Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer raskausajan harjoittelu
Etävalmennus Mikkeli