Nina Alakopsa
Contact us
Coach search

Nina Alakopsa
"Elämä kyllä löytää omat tiensä kun vain jaksaa olla siitä kiinnostunut. Siun vaan täytyy luottaa siihen ja itseesi ja antaa sen viedä mukanaan."

Joensuu

As a coach at the company:
Coronaria Contextia Niinivaara & Coronaria Fysika Outokumpu

Olen 31-vuotias elämäniloinen impulsiiviliikkuja Joensuusta, jolla on aina pieni pilke silmänkulmassa ja joka on aina kiinnostunut oppimaan uutta.

Löysin oman alani asiakaspalvelun, kuntoutuksen ja liikunnan maailmasta fysioterapeutiksi kouluttautumisen aikana ja sillä tiellä vieläkin ollaan.

Omiin kiinnostuksenkohteisiin ja harrastuksiin kuuluvat kuntosalin lisäksi jooga, uiminen, ilma-akrobatia, kehonpainoharjoittelu, koiran kanssa touhuaminen sekä moottoripyöräily.

Kouluttautunut olen fysioterapeutiksi (toukokuu 2012), personal traineriksi (elokuu 2016), ravintovalmentajaksi (maaliskuu 2017), kahvakuula- & toiminnallisen harjoittelun ohjaajaksi (kevät 2017), äitiysliikuntavalmentajaksi (syksy 2018) lantionpohjan fysioterapeutiksi (kevät 2019) ja äitiysfysioterapeutiksi (syksy 2020).

Coronaria Niinivaaralla ja Outokummussa olen työskennellyt fysioterapeuttina ja valmentajana toukokuusta 2019 lähtien. Olen nyt äitiyslomalla, mutta palaan töihin 1.6.2021 alkaen.

Parhaiten miut saa kiinni sähköpostilla tai nykäisemällä hihasta. :) Kysy lisää ja ollaan yhteyksissä!

Nina


Contact coach