Milla Löfbacka
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Milla Löfbacka
Valmennusta terveellisesti ja turvallisesti.

Valmentajana yrityksessä:
ML Hieronta & Personal Training

Hei!

Olen Alavetelissä asuva 31- vuotias personal trainer. Liikunta on kuulunut jokapäiväiseen arkeeni lapsuudesta saakka. Olen harrastanut telinevoimistelua, crossfitia sekä noin 7 vuotta tavoitteellista salitreeniä. Omissa tavotteissani olen tällä hetkellä keskittynyt voimanostoon sekä varsinkin penkkipunnerruksen maksimivoiman kasvattamiseen.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja  ja muutaman työvuoden  jälkeen päätin jättää hoitoalan ja alkaa yrittäjäksi. Haluan tietää asioista koko ajan lisää, ja täydennän osaamistani itseopiskelun lisäksi erilaisilla koulutuksilla ja kursseilla. Minusta on parasta, kun asiakas haluaa treenata tavoitteellisesti ja on valmis laittamaan itsensä likoon. Valmennuksessani onnistut varmasti, kunhan sitoudut käyttämään työkaluja jotka sinulle annan itsesi kehittämiseen.

Rakennan kaikki treeniohjelmat jokaiselle yksilöllisesti. Huomioin valmennuksessa aina asiakkaan kokonaistilanteen; elämäntilanteen, palautumisen, unen, stressitekijät ja vuorokausirytmin. Ohjeeni perustuvat mottoon ”mahdollisimman paljon mahdollisimman vähällä”, eli asiat tehdään mahdollisimman tehokkaasti mielikuvitusta ja treenin iloa unohtamatta.


Ota valmentajaan yhteyttä