Syke Syke
Säde-Tuulia Sällylä

Säde-Tuulia
Sällylä Jokaisella on oikeus liikunnan iloon :)

sadetuulia.sallyla[ät]gmail.com
0403023863
Salo
https://www.facebook.com/pt.sadetuulia/

Olen harrastanut ratsastusta aivan lapsesta asti, ja liikunta-ala kiinnosti minua kovasti. Sairastuin MS-tautiin 16-vuotiaana ja sen takia lääkärit suosittelivat minulle kuitenkin ennemmin siistiä sisätyötä, niinpä olenkin opiskellut matkailuvirkailijaksi ja takana on myös tradenomiopintoja. Sairastuessani kiinnostuin ratsastuksen lisäksi myös kuntosaliharjoittelusta sekä juoksusta.

2018 alkuvuodesta jouduin pyörätuoliin ja tein päätöksen: jos tästä vielä kuntoudun -aion toteuttaa unelmani ja työskennellä liikunta-alalla. Aloitinkin heti toukokuussa PT-opinnot Trainer4Youlla, pian sen jälkeen kun olin saanut heittää rollaattorin ja muut apuvälineet pois.
Tässä kohtaa olin siis kuntoutunut siihen pisteeseen, missä selviäisin toimintakykyisenä arjesta. Taustani takia tiesin kuitenkin, että pelkkä arjesta selviytyminen ei riittäisi minulle, vaan haluaisin enemmän ja lähdin määrätietoisesti parantamaan taas fyysistä kuntoani.

Alusta asti oli myös selvää, että personal trainerina haluan auttaa myös muita ihmisiä, jotka haluavat arjeltaan muutakin kuin vain arjesta selviytymistä. Osaan siis ottaa historiasi huomioon – vanhat vammat, sairaudet sekä rajoitukset. Jokaisella on oikeus liikunnan tuomaan iloon, eivätkä nämä ole sille este!

Valmennuksestani hyötyvät myös erityisesti ratsastajat, sillä hevosen lisäksi ratsastajan fysiikka tulee olla kunnossa! Ratsastus vaatii hyvää lihaskuntoa, kestävyyttä sekä liikkuvuutta. Ratsastajan hyvä fyysinen kunto tukee lajitaitojen oppimista sekä suorituskykyä.

Ruokavaliolla on iso rooli tavoitteisiin pääsyssä, liittyivätpä tavoitteesi painonpudotukseen tai vaikka lihasvoiman kasvattamiseen. Koska ruokailu on myös sosiaalinen tilanne, ravintovalmennuksessani et opi vain mittaamaan ruokia grammalleen ja kantamaan muovipurkkeja mukana. Haluan, että opit tekemään järkeviä valintoja myös ihan siellä arkielämässä. Ravintovalmennuksissa keskityn mielelläni mahdollisesti myös koko perheen ruokavalioon, usein kuitenkin perheet syövät yhdessä samaa ruokaa. Autan mielelläni myös nykyisiä ja tulevia kasvissyöjiä sekä vegaaneja!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
erityisruokavaliot harjoittelu kotona juoksu kahvakuulailu kestävyysharjoittelu kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus personal trainer psyykkinen valmennus ravintovalmennus
Salo Turku