Suvi Kontio
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Suvi Kontio
Unelmista tavoitteiden kautta todeksi.

Valmentajana yrityksessä:
Valmennus Kontio Tmi

Unelmista tavoitteiden kautta todeksi. Mikä onkaan unelmasi, muutetaan se tavoitteeksi ja lähdetään tavoittelemaan sitä.

Oletko tyytymätön kuntoosi? Haluatko olla energinen ja jaksaa arjessa? Haluan auttaa sinua voimaan yhtä hyvin kuin minäkin voin. Jokaisen henkilökohtainen tavoite määrittää minun työkuvani. Tarvitset sitten apua painonpudotuksessa, kunnon kohottamisessa, haluat treeniisi lisäpotkua tai kaipaat tukijaa ja motivoijaa elämäntapamatkallesi, niin tässä minä olen.

Liikunta on tuonut iloa ja energiaa elämääni jo pitkän ajan. Juoksu ja toiminnallinen treeni ovat ne lajit, jotka innostavat minua vapaa-ajallani. Parasta on, kun saa tehdä työtä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa auttaen asiakkaita unelmiensa tavoittamisessa.

Olen Trainer4You:lta valmistunut kuntosalivalmentaja ja Personal Trainer. Siirryin hotelli- ja ravintola-alalta valmentajaksi, koska halusin olla enemmän asiakkaiden parissa auttaen heitä voimaan ja jaksamaan paremmin. Ylipaino ja huono kunto lannistaa itsetuntoa. Ollessamme hyvässä kunnossa ja itsevarmoja itsestämme voimme saavuttaa paljon.


Ota valmentajaan yhteyttä