Teresa Huhtinen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Teresa Huhtinen
Voimaa, suorituskykyä ja hyvinvointia

Valmentajana yrityksessä:
Liikku Turku Satama / Paalupaikka

Olen intohimoinen yrittäjä, valmentaja ja urheilija Turusta. Pohjakoulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja personal trainer ja myöhemmin olen jatkokouluttautunut mm. voimavalmentajaksi, psyykkiseksi valmentajaksi sekä lukenut urheiluravitsemusta avoimessa yliopistossa.

Kilpailen klassisessa voimanostossa maajoukkuetasolla ja saavutuksina lajista on mm. SM-2 (2018), SM-1 (2017), PM-2 (2017) ja SM-3 (2016) sijoitukset. Lisäksi olen kilpaillut mm. Arnold Classic Europe -urheilutapahtumassa sijoittuen kahdeksanneksi maailman kovimpien nostajien joukossa.

Erityisosaamisalueisiini valmentajana kuuluukin voimaharjoittelu, mutta teen paljon töitä myös painonpudottajien ja kehon muokkaajien kanssa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja asiakkaideni kanssa pyrin aina pysyviin tuloksiin.

Teen valmennustyötä täydestä sydämestäni ja haluan antaa valmennettavilleni parhaat mahdolliset eväät tavoitteidensa saavuttamiseen sekä liikunnallisen, terveellisen elämäntavan löytämiseen. Haluan auttaa asiakkaitani parantamaan suorityskykyään sekä saamaan lisää voimaa ja jaksamista niin salin puolelle kuin arkisiin askareisiinkin. 

Valmennusteni lähtökohtana ovat aina turvallisuus, tehokkuus sekä tulokset ja tavoitteita kohti edetään aina hyvällä fiiliksellä ja hymy huulilla. Tervetuloa tiimiin!


Ota valmentajaan yhteyttä