Asta Flöjt
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Asta Flöjt
Liike on lääke (myös mielialaan).

Koskaan ei ole liian myöhäistä voida paremmin.

Etävalmennus

Hei,

katosiko liikunnasta iloa, vaivaako kivut ja säryt vai haluatko kropan ja mielen muuten kuntoon?

Olen toiminut kohta 12 vuotta fysioterapeuttina ja osteopaattina. Vuonna 2017 valmistuin lisäksi Trainer4Youn kouluttamana personal traineriksi ja 2020 ravintovalmentajaksi.

Olin nuorena kilpaurheilija hiihtosuunnistuksessa ja suunnistuksessa ja kovassa kunnossa. Mutta olen nähnyt myös sen toisen puolen kun motivaatio ja keinot palata entiseen loppuvat. Kun ei jaksa harjoitella eikä syödä hyvin. Ja paino vaan nousee. Kun mikään ei huvita ja antaa kuntonsa rapistua vedoten kiireeseen tai muuten hankalaan elämäntilanteeseen. 

Liike on kuitenkin lääke - myös mielialaan. Ja oikein mitoitetut tavoitteet motivoivat eteenpäin. Kunnon ja ruokavalion parantamisella voidaan vaikuttaa positiivisesti myös verenpaineeseen ja verensokereihin. Myös lepo ja riittävä nukkuminen on tärkeää.

Jotta hyvinvointia tukevat tavat saadaan käytäntöön ja rutiineiksi tarvitaan myös tukea ja seurantaa.

Ohjelmoitu henkilökohtaisesti räätälöity harjoittelu ja ravinto-ohjaus on tutkitusti tuloksellista - kilpaurheilijan lisäksi painoa tiputtaville, kehoa muokkaaville ja lihasmassan kasvattajille. Kaiken lisäksi kunnon kohentaminen on mukavaa kun se mitoitetaan oman kuntotason mukaan. Mielekäs elämäntapamuutos on sellainen, että uudet tavat liikkua ja syödä säilyvät myös muutosprosessin jälkeenkin. Kyseessä ei ole siis kitudiettailua tai hampaat irvessä treenaamista.

Tervetuloa mukaan!


Ota valmentajaan yhteyttä