Nico Manninen | Coach | SYKE Tribe

Nico Manninen
Contact us
Coach search

Nico Manninen
Syömällä elämäsi kuntoon!

Kokkola

As a coach at the company:
Easyfit Kokkola

Haluatko karistaa kilot ja sentit pysyvästi? Haluatko lisätä suorituskykyäsi tai energiaasi arjessa? Oletko hukassa nykyajan ruokaviidakossa? ...Jos vastauksesi on KYLLÄ olen sinua varten!

Kun haluat jättää kiloja pysyvästi taaksesi tai lisätä lihasmassaa valmentajanasi toimii koulutettu ja lisensioitu ravintovalmentaja ja personal trainer (Trainer4You).
Kyse ei ole taikatempuista, vaan oikeiden asioiden tekemisestä.

Valmennuksessa sovelletaan suomalaisia ravitsemussuosituksia yksilöllisesti. Koulutuksen saanut valmentaja antaa kirjaimellisesti uusia eväitä kohti uutta ja terveellisempää ruokavaliota, perustaen valmennuksen viimeisimpään tutkittuun tietoon. Ravintovalmennus on tavoitteellista ja tähtää aina pysyviin elämäntapamuutoksiin. Ravintovalmennuksessa tehtävänä on auttaa sinua tunnistamaan mitkä asiat kaipaavat korjausta ja tukea sinua niiden toteuttamisessa ja ylläpitämisessä. Tavoitteena on tehdä pysyviä ja kestäviä muutoksia ruokavalioosi.

Hyvä ravitsemus vaikuttaa sekä sairauksia ennaltaehkäisevästi että hoitoa tukevasti. Se edesauttaa kuntoutumista, ehkäisee vammojen/sairauksien uusiutumista, sekä edistää painonhallintaa ja laihtumista.

Valmentajana en horju jokaisen muotivirtauksen puhaltaessa ja valmennukseni lähtökohta on aina yksilöllisyys ja pyrin huomioimaan asiakkaan elämäntilanteen, tarpeet ja tavoitteet mahdollisimman hyvin. Superfoodien kikkailua, trendikkäitä rasvakahveja, pakollisten lisäravinteiden listaa tai superdieettejä minulta on turha odottaa.

Aktiivinen ja terveellinen elämäntapa ei ole aina ollut itselleni itsestäänselvyys. Lähtökohdat voivat olla haastavia muutokselle ja aina ei tuloksiin pääseminen ole niin helppoa ja suoraviivaista. Omakohtainen kokemus painonpudotuksesta takaa valmennuksiini käytännönläheisen ja tsemppaavan otteen.

Haluan myös nauttia elämästä. Samaa opetan valmennettavilleni, nämä kaksi asiaa, elämästä nauttiminen ja painon- sekä elämänhallinta eivät sulje toisiaan pois.

Tavoitteeni on sinun 100% tyytyväisyys! Saat minulta kaiken tukeni ja en anna vain ohjeita, vaan otan kanssasi vastuun onnistumisesta!


Contact coach