Syke Syke
Mikaela Koskela

Mikaela
Koskela

mikaela.koskela[ät]gmail.com
Hyvinkää

Olen Hyvinkääläinen TYA Personal trainer-koulutuksen käynyt PT. Koulutukseni suoritin kokopäiväopiskeluna Etelä-Afrikan Potchefstroomissa. Erityisosaamistani ovat kuntosaliharjoittelu, ravitsemus, painonhallinta ja -pudotus sekä kokonaisvaltaiset elämäntapamuutokset.
Kuntosaliharjoittelussa pidän erityisen tärkeänä oikeita liikeratoja ja tekniikkaa sekä suoritusten turvallisuutta. Olen kiinnostunut monipuolisesti kuntosalilaitteilla ja vapaapainoilla tehtävän harjoittelun lisäksi muun muassa oman kehonpainon hyödyntämisestä treenissä. Minulle on tärkeää, että kuntosaliharjoittelu ja treenaus tuovat hyvän fiiliksen. Varsinkin elämäntapamuutoksissa tärkein on saada liikunta mieluisaksi osaksi arkea.
Kuntosalin lisäksi sydäntäni lähellä on ravitsemus ja urheiluravitsemus. Koulutuksessa olemme tehneet analyyseja ruokapäiväkirjoista ja minulta löytyy valmiudet ravintosuunnitelmien tekemiseen, niiden analysointiin sekä parannusehdotuksiin. Tietouteni perustuu täten viimeisimpiin ravitsemussuosituksiin.
Tarjoan Personal trainer-palveluita Hyvinkäällä. Sopimuksesta myös lähiseudut (Riihimäki, Mäntsälä, Järvenpää...) 

Etsi valmentajaa Sykkeestä
kuntosali personal trainer
Hyvinkää