Marika Uoti
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Marika Uoti
Lähdetään yhdessä tekemään tavoitteistasi totta!!!

Valmentajana yrityksessä:
Pääkaupunkiseutu

Olen Marika Uoti 30-vuotias nainen Vantaalta. Olen koulutettu hieroja ja erikoistunut urheiluhierontaan sekä erilaisten tuki-ja liikuntaelin vaivojen hoitoon. 

Minulla on 13- vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta ja viime vuosien aikana minun elämääni on kuulunut vahvasti myös Crossfit harjoittelu sekä juoksu. Vahvuuksiini kuuluu erityisesti painonpudottajat, lihasmassan kasvattajat, kuntosali-, sekä toiminnallinen harjoittelu ja juoksukunnon parantaminen.

Oliko tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus, elämäntapamuutos tai kunnon kohotus. Valmentajana otan haasteen kuin haasteen vastaan ja autan sinut kohti tavoitteitasi.

Olen myös kouluttautunut Spine Functional valmentajaksi, joka on keskittynyt erilaisten tuki-ja liikuntaelin vaivojen hoitoon/kuntoutukseen. Valmennuksessa yhdistyy fysioterapeuttinen näkemys ja spesifit harjoitteet sekä voimaharjoittelu. 

Jos sinulla on mm. Niska-ja hartiaseudun vaivoja, lantion/ alaselän ongelmia, olkapään tai polvien ongelmia, niin voidaan yhdessä miettiä sinulle sopiva Hoito/liikunta suunnitelma jolla saat helpotusta kipuihin tai pääset kokonaan kivuista eroon. 

Valmentajana olen energinen, iloinen, kannustava, mutta myös vaativa. Olen sinun tukenasi koko meidän yhteisen projektimme ajan motivoiden sinua kohti omia tavoitteitasi. Harjoittelu kanssani on monipuolista, tehokasta ja saat haastaa itseäsi. Treenit ovat nousujohteisia ja tavoitteena on saada uusia haasteita ja elämyksiä sekä hypätä pois omalta mukavuusalueelta.

Valmennus tapahtuu minun omalla KROPPAKUNTOON Personal Training Studiollani tai Powerfit vantaan kuntosalilla. 

Koulutus:

Koulutettu Hieroja / Urheiluhieroja 2014

Kuntosaliohjaaja 2015

Personal Trainer (EHFA) 2015

Liikuntalääketieteiden perusteet 2015

Lisäkoulutukset:

Kahvakuulakoulutus 2015

Prformance (Hi-Intensity – Strenght – Mobility) 2016

Olympic lifting 2016

Myofaskiaalisen kivun tutkiminen ja hoito 2019

Mobilisoivan hieronnan ja faskiakäsittelyn alaraajan- ja lantion kurssi 2019

Mobilisointi- ja MET-tekniikat kurssi 2019

Myfascia 2019

 

 


Ota valmentajaan yhteyttä