Syke Syke
Marika Uoti

Marika
Uoti Lähdetään yhdessä tekemään tavoitteistasi totta!!!

Info[ät]kroppakuntoon.fi
0503294673
Vantaa
Https://www.kroppakuntoon.fi
https://www.facebook.com/kroppakuntoon.fi/

Valmentajana yrityksessä:
Pääkaupunkiseutu

Koulutus:

Koulutettu urheiluhieroja, Kuntosaliohjaaja, Personal Trainer, Liikuntalääketieteiden perusteet, Kahvakuulakoulutus, Prformance (Hi-Intensity - Strenght - Mobility), Olympic lifting.

Olen koulutettu urheiluhieroja ja kuulun valviran rekisteriin olen myös koulutettu Personal Trainer EHFA ( european Register of Exercise Professionals) registeriin.

Minulla on 13- vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta ja viimevuosien aikana minun elämääni on kuulunut vahvasti myös Crossfit harjoittelu sekä juoksu. Vahvuuksiini kuuluu erityisesti painonpudottajat, lihasmassan kasvattajat, kuntosali-, sekä toiminnallinen harjoittelu ja juoksukunnon parantaminen.

Oliko tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus, elämäntapamuutos tai kunnon kohotus. Valmentajana otan haasteen kuin haasteen vastaan ja autan sinut kohti tavoitteitasi.

Valmentajana olen energinen, iloinen, kannustava, mutta myös vaativa. Olen sinun tukenasi koko meidän yhteisen projektimme ajan motivoiden sinua kohti omia tavoitteitasi. Harjoittelu kanssani on monipuolista, tehokasta ja saat haastaa itseäsi. Treenit ovat nousujohteisia ja tavoitteena on saada uusia haasteita ja elämyksiä sekä hypätä pois omalta mukavuusalueelta.

Etsi valmentajaa Sykkeestä
crossfit harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu juoksu kahvakuulailu kehon muokkaus Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus painonnosto personal trainer ravintovalmennus
Helsinki Järvenpää Kerava Tuusula Vantaa