Marika Uoti

Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Marika
Uoti Lähdetään yhdessä tekemään tavoitteistasi totta!!!

Valmentajana yrityksessä:
Pääkaupunkiseutu

Olen Marika Uoti 30-vuotias nainen Vantaalta. Olen koulutettu hieroja ja erikoistunut urheiluhierontaan sekä erilaisten tuki-ja liikuntaelin vaivojen hoitoon. 

Minulla on 13- vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta ja viimevuosien aikana minun elämääni on kuulunut vahvasti myös Crossfit harjoittelu sekä juoksu. Vahvuuksiini kuuluu erityisesti painonpudottajat, lihasmassan kasvattajat, kuntosali-, sekä toiminnallinen harjoittelu ja juoksukunnon parantaminen.

Oliko tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus, elämäntapamuutos tai kunnon kohotus. Valmentajana otan haasteen kuin haasteen vastaan ja autan sinut kohti tavoitteitasi.

Valmentajana olen energinen, iloinen, kannustava, mutta myös vaativa. Olen sinun tukenasi koko meidän yhteisen projektimme ajan motivoiden sinua kohti omia tavoitteitasi. Harjoittelu kanssani on monipuolista, tehokasta ja saat haastaa itseäsi. Treenit ovat nousujohteisia ja tavoitteena on saada uusia haasteita ja elämyksiä sekä hypätä pois omalta mukavuusalueelta.

Koulutus:

Koulutettu Hieroja / Urheiluhieroja 2014
Kuntosaliohjaaja 2015
Personal Trainer (EHFA) 2015
Liikuntalääketieteiden perusteet 2015

Lisäkoulutukset:

Kahvakuulakoulutus 2015
Prformance (Hi-Intensity – Strenght – Mobility) 2016
Olympic lifting 2016
Myofaskiaalisen kivun tutkiminen ja hoito 2019
Mobilisoivan hieronnan ja faskiakäsittelyn alaraajan- ja lantion kurssi 2019
Mobilisointi- ja MET-tekniikat kurssi 2019

Ota valmentajaan yhteyttä


crossfit harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu juoksu kahvakuulailu kehon muokkaus Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus painonnosto personal trainer ravintovalmennus
Helsinki Järvenpää Kerava Tuusula Vantaa