Hyvinvoinnin Walimo on hyvinvoinnin keskittymä, joka tarjoaa innostavia, motivoivia ja helppokäyttöisiä valmennuksia sekä lähivalmennuksina että etävalmennuksina. 

Toimimme Raumalta käsin ja mukana tiimissämme on monta personal traineria ja hyvinvoinnin ammattilaista. Mahtavaa, että olet löytänyt verkkokauppaamme! Voit myös tulla tutustumaan tiloihimme osoitteessa Männistönkatu 11, Rauma. 

Meidän valmennusfilosofiamme mukaan hyvinvointi ei tarkoita tiukkoja kieltoja ja rajoituksia, vaan sopivia tavoitteita vähitellen! 

 Walimon juoksukoulu

Walimon juoksukoulu 5 tai 10 kilometriä!  Neljän viikon verkkovalmennus sisältää:  Tarkat harjoitussuunitelmat neljäksi viikoksi. Voit valita aloittelijan 5 km tähtäävän juoksuohjelman tai 10 km juoksuun tähtäävän juoksuohjelman.  Ohjelmat ovat käytössäsi vielä pari kuukautta valmennuksen jälkeen, joten voit palata niihin uudelleen ja uudelleen tai jatkaa heti 5 km ohjelman jälkeen 10 km harjoitusohjelmaan!  Saat siis kaiken kaikkiaan 8 viikon harjoitusohjelmat käyttöösi.  Juoksijan venyttelyohjelma  Juoksijan lihaskuntotreeni  Kannustusta ja motivaatiota treenaamiseen Vinkkejä juoksuharjoitteluun ja treenaamiseen Facebook-ryhmä "Walimon juoksukoulu 2020"  Syke-applikaation, jossa treenipäiväkirja, tulosseuranta, ruokapäiväkirja ja kaikki harjoitusohjelmat!  Tämä valmennus sopii erityisesti sinulle, joka et ole koskaan juossut, mutta haluat aloittaa juoksun turvallisesti ja tehokkaasti. Juoksukoulu sopii myös sinulle, jolla tuntuu, että juoksu junnaa paikallaan ja kaipaat uusia ärsykkeitä ja treenivinkkejä juoksuun. Valmennus tapahtuu Syke-applikaation avulla. Kaikki tärkeimmät ohjeet ja treenit löydät sovelluksesta. Valmentajana toimii FAF Personal trainer ja FAF Running trainer Pauliina Välimaa. Ohjelmassa on tarkka päiväkohtainen harjoitussuunnitelma, joka on sinulle ehdotus treeniviikon muodostamiselle. Viikko sisältää 3-4 kävely-/juoksutreeniä, yhden lihaskuntotreenin ja yhden venyttelytreenin. Joka viikossa on vähintään 2 lepopäivää. Voit tehdä treenejä omaan tahtiin, juuri silloin kuin sinulle sopii. Suosittelemme facebook-ryhmään liittymistä, mutta se ei ole pakollinen! Valmennus alkaa aina ostopäivästä seuraavana maanantaina!  Smartum, e-passi, tyky-setelit? Voit maksaa valmennuksesi erilaisilla tyky-seteleillä tai mobiilimaksuilla. Mikäli haluat osallistua valmennukseen maksamalla näillä, ota yhteys pauliina@walimo.fi. 
49,00 €

Jooga ja stressinhallinta

Jooga ja stressinhallinta -valmennus  Tuntuuko, että stressi ja kiire puristavat arjessasi? Haluaisitko löytää keinoja omaan stressinhallintaan ja rauhoittumiseen? Jooga ja stressinhallinta -verkkovalmennus sopii juuri sinulle, joka haluat konkreettisia vinkkejä stressin hallitsemiseen, haluat tutustua joogaan ja oppia rauhoittumaan joogan avulla. Voit osallistua valmennukseen, vaikka olisit jo harjoittanut joogaa pidempäänkin. Aloitamme kuitenkin ihan joogaharjoituksen alkeista.  Neljän viikon valmennus sisältää:  Opit, mitä stressi on ja mistä stressi johtuu. Saat tietoa joogasta, joogafilosofiasta ja asanaharjoituksesta. Teet viikottain erilaisia tehtäviä omaan stressinhallintaan liittyen.  Täytät oppimispäiväkirjaa matkan varrella ja voit tehdä havaintoja ja huomioita itsestäsi. Valmennus sisältää neljä ohjattua joogaharjoitusta. Tunnit jäävät tallenteeksi ja voit tehdä niitä myöhemmin oman aikataulun mukaan.  Opit erilaisia hengitystekniikoita ja hengittämistä stressinhallinnan työkaluna. Valmennus tapahtuu Syke-applikaation avulla. Kaikki tärkeimmät ohjeet ja treenit löydät sovelluksesta, mutta ohjatut harjoitukset tapahtuvat suljetussa facebook-ryhmässä. Valmentajana toimii personal trainer ja joogaopettaja-opiskelija (Hima Happiness) Pauliina Välimaa. Pauliina ohjaa omia joogatunteja Hyvinvoinnin Walimolla.  Seuraava valmennus alkaa ma 1.6.2020! Lähde mukaan joogan ja stressinhallinnan matkalle, jossa pienet asiat saattavat muuttaa arkeasi isosti!  Smartum, e-passi, tyky-setelit? Voit maksaa valmennuksesi erilaisilla tyky-seteleillä tai mobiilimaksuilla. Mikäli haluat osallistua valmennukseen maksamalla näillä, ota yhteys pauliina@walimo.fi.   
49,00 €

Treenaa kotona 2

Treenaa kotona 2 -valmennus kaiken ikäisille miehille ja naisille!  Tämä Treenaa kotona 2 -ohjelma on tarkoitettu sinulle, joka olet jo tehnyt ensimmäisen Treenaa kotona 1 -valmennuksen! Tässä valmennuksessa lisätään kotitreenin tehoja rankemmilla kehonpainotreeneillä ja HIIT-treeneillä. Neljän viikon valmennus sisältää:  2 erilaista kehonpainotreeniä kotona tehtäväksi  2 erilaista HIIT-ohjelmaa, jotka tehostavat rasvanpolttoa ja laittavat aineenvaihdunnan hyrräämään 2 erilaista venyttely- ja liikkuvuusohjelmaa, joita voit käyttää myös taukojumppana etätyöpäivässä Kannustusta ja motivaatiota treenaamiseen Vinkkejä omaan hyvinvointiin Ravinto-ohjeet, 2 erilaista ruokavalion esimerkkipäivää ja reseptejä  Kahden personal trainerin tuki valmennuksen ajan  Facebook-ryhmä "Treenaa kotona 2020"  Valmennus tapahtuu Syke-applikaation avulla. Kaikki tärkeimmät ohjeet ja treenit löydät sovelluksesta. Valmentajina toimivat koulutetut personal trainerit Pauliina ja Rami Välimaa. Ohjelmassa on viikkosuunnitelma, joka on sinulle ehdotus treeniviikon muodostamiselle. Voit tehdä treenejä omaan tahtiin, juuri silloin kuin sinulle sopii. Suosittelemme facebook-ryhmään liittymistä, mutta se ei ole pakollinen! Lähde mukaan treenaamaan meidän kanssamme! Valmennus alkaa aina ostopäivästä seuraavana maanantaina!   Smartum, e-passi, tyky-setelit? Voit maksaa valmennuksesi erilaisilla tyky-seteleillä tai mobiilimaksuilla. Mikäli haluat osallistua valmennukseen maksamalla näillä, ota yhteys pauliina@walimo.fi.     
29,00 €