Energiaa ja jaksamista aikuisen naisen elämään
Vahva keho & mieli

Aikuisille naisille suunnattu valmennus, jossa löydät energiaa arkeen kehon ja mielen myllertäessä! Samalla pudotat ehkä muutaman kilon painoakin.

34,90 €
Osta

Oletko huomannut kehon ja mielen muuttuvan? Onko olo alavireinen tai ärsyynnytkö helpommin kuin yleensä?

Aikuisen naisen keho ja mieli kokee muutoksia vuosien karttuessa. Tämän valmennuksen vinkeillä opit vaikuttamaan kehosi toimintaan positiivisesti ja arvostamaan itseäsi.

Vahva keho & mieli -nettivalmennuksessa:

 • saat treeniohjelmat sekä kotiin että salille
 • syöt terveellisesti ravinto-ohjelman mukaan
 • panostat uneen ja mielen harjoituksiin
 • lisäät positiivisuutta arkeen
 • lisäät itseluottamustasi ja itsesi arvostamista
 • pääset eroon alavireisyydestä tai ainakin vähennät sitä
 • saatat pudottaa muutaman kilon painoa
Vahva keho & mieli
Kesto 4 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 34,90 €


Äidit
aloittelija
Hyvinvointi
keskitaso
Kotitreeni
kuntosali
Lifestyle naiset
Mentaalivalmennus
Naiset

34,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Opi arvostamaan itseäsi ja löydä arkeesi positiivisuutta!

Vahva keho ja mieli

Energiaa ja jaksamista aikuisen naisen elämään!

Iän karttuessa naisen elimistössä alkaa tapahtua erilaisia muutoksia. Suurimpia näistä tapahtuu hormonitoiminnassa, joka vaikuttaa monella eri tavalla naisen elämään. Hormonitasapaino muuttuu ja siitä seuraa erilaisia oireita, kuten aineenvaihdunnan hidastuminen ja mielen voimakkaat ailahtelut. Yleisesti voisi sanoa, että muutokset alkavat keski-iässä, mutta joillakin jo aiemmin.

Tässä valmennuksessa et saa lääketieteellisiä vinkkejä vaan vinkkejä parempaan mieleen ja energisempään arkeen - keskittymällä uneen, mielen hyvinvointiin, ravintoon ja liikuntaan. Tarkoitus ei ole asettaa tiukkoja sääntöjä vaan löytää ne omat jutut, mielekkyyden kautta.

Oma jaksaminen ja tietynlainen tietämättömyys uuden asian äärellä voivat turhauttaa ja muutokset kehossa ja mielessä taas saavat pinnan kiristymään entisestään. Kehon ja mielen muutoksista aiheutuvia oireita pystyy kuitenkin helpottamaan erilaisin, yksinkertaisin keinoin. Miksi siis et kokeilisi muuttaa omia tapoja ja ajattelua tämän valmennuksen avulla - tulet löytämään valmennusten tehtävien ja vinkkien avulla lisää energiaa elämääsi!

Valmennus sopii kaikille naisille, jotka tuntevat itsensä väsyneeksi ja olo on alavireinen. Pointtina on, että opit arvostamaan itseäsi ja löydät arjestasi positiivisia asioita, energiaa sekä oman mielekkään tavan liikkua.

Tule mukaan nyt!

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 
 • Olet +35-vuotias
 • Tunnet olosi väsyneeksi ja alavireiseksi
 • Haluat oppia arvostamaan itseäsi ja löytämään positiivisia asioita elämästäsi
 • Haluat löytää mielekkään tavan liikkua

Valmennuksen esittely

Vahva keho & mieli -verkkovalmennuksessa on isossa roolissa uni ja sen merkitys. Uni on elintärkeää, sillä ilman sitä emme yksinkertaisesti jaksa. Uni ja lepo ovatkin pohja koko meidän hyvinvoinnillemme. Unenpuute vaikuttaa elimistöön mm. sen toimintaa hidastaen ja stressitasoja nostaen. SYKE-mobiilisovelluksen avulla seuraat untasi helposti valmennuksen aikana ja sen päätyttyä!

Tärkeä osa kokonaisuutta on myös ravinto ja liikunta. Valmennus sisältää ruokavalion ja treenejä: kaksi kehonpainotreeniä, kaksi salitreeniä, kehonhuoltoa sekä rentoutuksen. Mielen hyvinvointi on myös mukana viikottain. Valmennuksessa on jokaisella viikolla tehtävä, jolla pyritään vahvistamaan itsetuntoa. Lisäksi läpi käydään arvoja, onnellisuutta, omia vahvuuksia ja itsensä arvostamista. Jasmin on yhteydessä sinuun chatin kautta, viikoilla 2, 3 ja 4.

Kuntotasollasi ei ole tässä valmennuksessa väliä, koska treenit voi aluksi tehdä kevyemmin. Pääasia onkin, että valmennus saa sinut tekemään edes jotain liikunnallista. Muista, että jo pienikin liikunta tekee hyvää niin keholle kuin mielelle!

Jos haluat voida paremmin ja olla energisempi, tämä valmennus auttaa sinua löytämään keinoja ja tukee sinua tekemään asioita, joiden avulla pääset rakentamaan itsellesi vahvaa kehoa ja mieltä. Saat edellämainittujen lisäksi vinkit siihen, miten saat omaa oloasi parantavia tekoja myös pysyviksi elämäntavoiksi.

Haluan kokeilla!

KOKEMUKSIA

 • Valmennus oli erittäin selkeä ja helppo toteuttaa. Ohjeet ruokailuun simppelit ja niitä helppo noudattaa ja tarvittaessa muuttaa. Kehonpainotreenit kuvattu hyvin ja liikkeet helppo toteuttaa ohjeiden mukaan. Iso plussa, treenien pituus. Kiireinen ihminen ehtii hyvin treenaamaan ne. Ja vielä kotona! Valmennuksessa oli myös mieleen liittyviä tehtäviä. Ne monesti unohtuu. Erittäin iso plussa tästäkin, että joudut välillä pysähtymään ja miettimään itseäsi, kehoasi ja mieltäsi.

 • Valmennuksen asiat jää nyt takaraivoon ja tästä on hyvä jatkaa kohti terveellistä elämää. Pahin makean himo jäänyt taakse ja hiukan painokin jo tippunut. Ennen kaikkea olo on parempi.

 • Valmennus oli todella hyvä ja laittoi toimimaan sekä tutkimaan itseään myös sisältä päin.

Valmentajan esittely

Jasmin Ali, 45-vuotias aikuinen nainen, äiti ja yrittäjä. Hän elää itse hektistä perhearkea, joten häneltä löytyy tietotaitoa siitä kuinka elämää on mahdollista aikatauluttaa ja huolehtia omasta hyvinvoinnista parhaalla mahdollisella tavalla ja juuri siinä hän haluaa auttaa myös sinua!

Oman matkansa aikana hän on huomannut, kuinka tärkeää on oman kropan ja mielen kuuntelu. Liikunnasta ja oikeasta ravinnosta saatu energia on yksi tärkeimmistä voimavaroista, lepoa unohtamatta. Hänen missionsa on auttaa ja tukea aikuista naista löytämään tasapainoa ja hyvää oloa elämään, kehon ja mielen muutoksista huolimatta!

Jasmin on valmistunut keväällä 2016 personal traineriksi Trainer4You:lta. Koulutuskokonaisuuteen sisältyi myös hyvinvointivalmentajan sekä kuntosalivalmentajan koulutus. Vuonna 2019 hän kartutti osaamistaan myös äitiysliikunnan ja erkauman kuntouttamiseen liittyvillä opinnoilla. Kevään 2020 aikana hän opiskeli psyykkisen valmennuksen perusteita, joita hän on täydentänyt myös mindfulness-opinnoilla.

Valmentajana Jasmin on kannustava ja empaattinen. Häntä palkitsee eniten asiakkaan tukeminen ja tsemppaaminen onnistumisiin sekä se, että asiakas oivaltaa asioita itse. Hän vaatii asiakkaalta myös omaa panostusta, sillä sitoutumisella ja omilla teoilla muutokset ovat mahdollisia sinullekin! Hän kannustaa tekemään muutoksia, olemalla tukenasi ja toimimalla tarvittaessa konkreettisena esimerkkinä.

Voit tutustua Jasminiin esimerkiksi Instagramissa @_jasmin.a_.

VALMENNUS LYHYESTI

 
 • 4 viikkoa kestävä verkkovalmennus
 • 2 x kehonpainotreeni
 • 2 x salitreeni
 • Ravinto-ohjelma
 • Kehonhuoltoa, rentoutusta, mielen hyvinvointia
 • Chat-ominaisuus: tässä valmennuksessa voit olla suoraan yhteydessä valmentajaasi

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Valmennuksessa käytettävät SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Ravinto-ohjelmia
 • Unen seuraamista
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!Samankaltaisia tuotteita
Näytä kaikki valmennukset »@syketribe@syketribe