Tätä meillä syödään (osa 1)

Stressaako sinua ainainen ruokien suunnittelu?Valmis ruokalista vähentää stressiä, helpottaa arkea ja monipuolistaa ruokavaliota.

Ensimmäinen 4 viikon ruokalista julkaistaan 18.6.2021.Ennakkomyynnissä 50:lle ensimmäiselle hintaan 29€.

39,00 €
Osta

Huomaatko tekeväsi viikosta toiseen samoja ruokia?
Mitä jos kertoisin, että minulla on sinulle ruokalistat valmiina?

Ruokalistat tuovat monipuolisuutta ruokavalioon kun  samat ruoat eivät toistu viikosta toiseen.

Tuotetta jäljellä: 50 kpl

Liikuntakumppani


39,00 €
Osta

Tätä meillä syödään - ruokalista pähkinänkuoressa

* Kaikki ohjeet ovat helposti muunneltavissa erilaisiin ruokavalioihin!
Jokainen resepti on tehty gluteenittomaan ja maidottomaan ruokavalioon, mutta on kuitenkin kirjattu niin, että voit käyttää maitoa tai vehnää, jos ne sinulle sopivat. 

* Neste = Reseptissä on mainittu suositus, mutta voit käyttää mitä tahansa nestettä.* Jauheliha = mitä tahansa jauhelihaa; nautaa, sikaa, broileria, kalkkunaa, peuraa, härkistä jne.
* Juustoraaste = vegejuustoa, mozzarellaa, emmentaalia jne.
* Välipala = aamupala, välipala, iltapala
* Suolan tai pippurin määrää ei ole erikseen mainittu, voit lisätä niitä maun mukaan.
* Valmistusaikaa ei ole merkitty, koska tämä riippuu täysin siitä, kuinka tottunut ruoanlaittaja on.
* Resepteissä on huomioitu proteiini ja rasva liikkujan näkökulmasta. Hiilihydraattien määrää voit itse säädellä lisukkeiden annoskoon avulla. Rasvan määrä ja laatu toki vaihtelevat, jos käytät punaista lihaa ja voita, verrattuna broileriin ja öljyyn.
* Reseptit ovat annoskoosta riippuen 4-6 annosta. Reseptissä on maininta, jos annos on pienempi.
Voit toki tehdä isommat annokset, jolloin yksi ruokaviikko kestää jopa 2 viikkoa!
* Sopii koko perheelle! Testattu kodissa, jossa on teini-ikäinen. 
Jokainen ruoka on valmistettu meillä kotona ja syömme itse valmistamamme ruoat.
 Yhtäkään ruokaa ei listalla ole, josta joku perheemme jäsen ei ole pitänyt, vaan jokainen listalla oleva ruoka maistuu koko perheellemme.
*Jokainen resepti on myös suunniteltu niin että ne sopivat liikkujalle, laihduttajalle, painonhallintaan.
Useimmat personal trainerit antavat ohjeet ruokavalioon: ”Syö riisiä tai pastaa tämän verran ja syö tämän verran lihaa, kalaa tai kanaa ja loput kasviksia.” Tämä vie helposti siihen, että lautasella on salaattia, riisiä tai pastaa sekä jokin lihakimpale. Oma teinini kyllästyisi kolmantena päivänä. Kuten minäkin.
* Ruokalista sisältää monenlaista ruokaa ja erilaisia makuelämyksiä.
Ei liian erikoisia, ei pientä piiperrystä, ei tuntitolkulla lieden vierellä seisomista.
Olen muokannut sen perinteisen makaronilaatikonkin niin, että siellä on ehkä vähän enemmän lihaa, vähän vähemmän rasvaa. Eli toimii tavallisessa arjessa liikkujalle, laihduttajalle ja painonhallintaan.
* Saat listan mukana ”tyhjiä ruutuja”, joihin voit lisätä omia suosikkejasi.
* Lisäksi hävikkiä ei synny, sillä listaan on myös kirjattu ”tähteet”, jolloin jokainen perheenjäsen voi kaivaa jääkaapista tai pakastimesta oman sen viikon suosikkinsa. Eikä kenenkään tarvitse kysyä, kenen ruoanlaittovuoro on!
* Jokainen ohje tulostuu niin isona, ettet tarvitse lukulaseja ruokaa valmistaessasi!

Osta nyt!

Olen Liikuntakumppanin Paula.
Yrittäjä, personal trainer, äiti ja puoliso.

Olen  tehnyt ruokaa vasta vuodesta 2018, sillä ”entisessä elämässäni” puoliso teki ruoat.
Sama tilanne oli nykyisellä puolisollani.
Joten kun me kaksi menimme yhteen, tajusimme, ettei meistä kumpikaan ole tehnyt koskaan ruokaa!

Samalla, kun etsimme reseptejä ja opettelimme tekemään ruokia kasvoi stressi.
Suurin stressin aiheuttaja minulla on ehdottomasti ruokasuunnittelu.
Ei edes itse ruoan laittaminen, vaan ruokasuunnittelu.

Kun kysyn perheeltä, että mitä tekee mieli tällä viikolla tai tänään, mitä tänään syötäisiin, niin sieltä tulee aina vastaukseksi että ”minulle käy kaikki” tai ”ei väliä”. Tai makaronilaatikkoa.
Itse henkilökohtaisesti haluaisin syödä muutakin kuin makaronilaatikkoa.

Personal trainer asiakkailleni olen jo vuosia suositellut ennakointia, ruokasuunnittelua. Moni kokee nimenomaan ruokien keksimisen vaikeaksi. 
Jutellessani asiakkaideni kanssa tästä uudesta ruokalistastani, moni sanoi haluavansa samanlaisen, mutta ei jaksa itse vaivautua tekemään sitä. Siitä syntyi ajatus tehdä oma ruokalista tuotteeksi.

Haluan kokeilla!

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste

Liikuntakumppani (Wavion T:mi , y-tunnus 1583038-1) myy palvelujaan yksityishenkilöille, yhteisöille ja yrityksille, Suomeen ja ulkomaille. Verkkokurssit, etävalmennukset, virtuaaliset jumppatunnit ja muut sähköiset kokonaisuudet ovat tarkoitettu yhden henkilön käyttöön.

Yhdistykset, koulut, kaupungit ja muut julkishallinnolliset tahot voivat olla yhteydessä paula@liikuntakumppani.fi isomman käyttäjäryhmän lisenssin hankkimiseksi.

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Tuotteet sisältävät arvonlisäveroa joko 24% tai 10%, riippuen palvelusta.

Nämä käyttöehdot ovat voimassa 01.03.2021 alkaen.  

MUUTOKSET PALVELUISSA 
Sitoudut kaikkiin käyttöehtoihin, kuten peruutuskäytäntöön, joka on kerrottu ostamasi palvelun kohdalla, ostaessasi palvelun Liikuntakumppanilta. 
Liikuntakumppani pidättää oikeuden perua tai muokata mitä tahansa varattua palvelua missä vaiheessa tahansa minkä syyn takia tahansa. 
Liikuntakumppani pidättää oikeuden muokata tai lopettaa, väliaikaisesti tai pysyvästi, palvelun ilmoittamatta. 

PERUUTUS- JA HYVITYSKÄYTÄNTÖ 
Tuotteilla on lain mukaan 14 vrk palautusoikeus kun tuote on käyttämätön. Verkkokursseissa tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et ole aloittanut katsomaan verkkokurssia (et ole avannut kurssin sisältöä) 14 vrk sisällä ja haluat sen palauttaa, niin silloin olet lain mukaan siihen oikeutettu. Jos olet alkanut katsomaan verkkokurssia, et voi sitä enää palauttaa. 

Varattujen etävalmennuksien kohdalla peruutus tulee tehdä 14 päivän sisällä ostosta ja vähintään 4 tuntia ennen varatun valmennuksen alkua. Saat ajanvarauksen jälkeen linkin valmennukseen ilmoittamaasi sähköpostiin ja varaamanasi ajankohtana kirjaudut “odotushuoneeseen” kirjoittamalla etunimesi ja vähintään kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestäsi. Mikäli et ole paikalla “odotushuoneessa” varaamanasi ajankohtana, valmentaja odottaa 10 min ajan. Jos sinua ei siellä näy 10 min kuluttua, valmennus katsotaan käytetyksi. 

Ryhmäjumpissa peruutus tulee tehdä neljä tuntia ennen varatun tunnin alkua. “Odotushuoneessa” tulee olla paikalla viimeistään 10 minuuttia ennen jumpan alkua. Emme voi taata sisäänpääsyä tämän jälkeen. Jos et ole ajoissa paikalla, se ei ole peruste maksun palautukselle. 

FirstBeat-hyvinvointianalyysin tilattuasi sinulla on oikeus perua ostos 14vrk:n sisällä, mikäli et ole tilannut vielä mittaria lähetetyllä linkillä. Tilaamalla mittarin vahvistat ostosi, eikä peruutusoikeutta enää ole.
 

TUOTTEET JA HINNAT 
Tuotteiden hinnat näkyvät tuotteiden kohdalla. Tuotteen hinta on se hinta, joka näkyy verkkosivuilla tilauksen aikana. Hinnat ovat euroina ja sisältävät ALV:n. 

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
Teemme varotoimenpiteitä asiakastietojen ja henkilötietojen suhteen ja noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). 
Arvostamme käyttäjiämme ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Keräämme tietoja sinusta verkkosivuston ja verkkokauppamme kautta parantaaksemme verkkokokemustasi ja kommunikoidaksemme kanssasi tuotteistamme, palveluistamme ja tarjouksistamme. Nimeäsi tai mitään henkilökohtaista sinusta ei myydä tai jaeta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. 
Henkilökohtaiset tiedot, jotka annat meille, sisällytetään henkilötietotiedostoihin ainoana tarkoituksena tarjota sinulle Liikuntakumppanin palveluja. 
Liikuntakumppani.fi-sivuston sekä Liikuntakumppanin verkkokaupan ja Syke-applikaation kautta kerättyjä henkilökohtaisia tietoja käytetään sisäiseen kirjanpitoon, tuotteiden ja palvelujen parantamiseen sekä palveluiden myynninedistämistä koskevien tietojen toimittamiseen sähköpostitse ja / tai muilla kanavilla.  
Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 
Liikuntakumppani (Wavion T:mi , y-tunnus 1583038-1) 
Volsintie 105, 02400 KIRKKONUMMI
Paula Lempinen / 0405558845
paula@liikuntakumppani.fi

Rekisterin nimi 
Liikuntakumppani asiakasrekisteri

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Rekisteriin tallennettavia tietoja yhteydenottolomakkeen kautta ovat: henkilön nimi, yritys/organisaatio, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä viestin sisältö. Asiakkaan ostaessa Liikuntakumppanin palveluja voidaan tallentaa myös palvelun laajuuteen ja asiakkaan tarpeisiin pohjautuen muita asiakassuhteeseen liittyviä tietoja: puhelinnumero, kieli, henkilötunnus, syntymäaika, järjestelmän käyttäjähallintaan ja käyttöoikeuksien rajaamiseen käytettävät tiedot sekä muita palvelun tarjoamiseen liittyviä tietoja. Lisäksi voidaan tallentaa tiedot käsitellyistä tilauksista, tietoa markkinointiluvista ja -kielloista sekä muita asiakkaan toimittamia tietoja.

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA
Sivuston kautta kerättyjä tietoja säilytetään niin kauan kun tiedot ovat tarpeen palvelujen tarjoamiseksi. Kun tiedot eivät enää ole tarpeellisia, niin ne poistetaan tai anonymisoidaan. Käyttäjän on mahdollisuus pyytää tietojensa poistamista siltä osin kun laki ei niitä vaadi säilyttämään. Asiakassopimuksen voimassaoloaikana Liikuntakumppani ei poista asiakkaan lukuun käsittelemiään henkilötietoja ilman asiakkaan pyyntöä. Sopimuksen päättyessä, asiakkaan valinnan mukaisesti, joko poistamme henkilötiedot tai palautamme ne asiakkaalle. Jos asiakas ei pyydä käsiteltyjen henkilötietojen poistamista tai palauttamista, säilytämme asiakkaan puolesta käsitellyt henkilötiedot kuusi kuukautta sopimuksen päättymisestä, minkä jälkeen poistamme kopiot niistä, ellei lainsäädännössä toisin edellytetä. 

REKISTERÖIDYN YLEISET OIKEUDET
Henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa, vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä sekä pyytää henkilötietojen poistamista rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Tiedot poistetaan, mikäli toimenpide ei vaaranna Liikuntakumppanin tai sen asiakkaiden oikeusturvaa. Kaikki pyynnöt ja tietosuojaselostetta koskevat kysymykset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen paula@liikuntakumppani.fi

EVÄSTEET JA MUUT SEURANTATYÖKALUT

Liikuntakumppani yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä sekä muita verkkoseurantatekniikoita (englanniksi ”cookies”) tällä sivustolla sekä verkkokaupassaan ja käsittelee niiden avulla kerättyjä tietoja (mukaan lukien henkilötiedot ja muut evästetiedot) tässä tietosuojakäytännöissä kuvattuihin tarkoituksiin. 
Evästeiden avulla voidaan kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja:
IP-osoite; Vierailun kellonaika; Käytetyt sivut ja niillä vietetty aika; Selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä; Mistä verkko-osoitteesta ja miltä palvelimelta on käyty palveluissamme, ja mihin verkko-osoitteeseen siirrytty sen jälkeen. 
Evästeiden käyttö mahdollistaa sinulle mm. seuraavia asioita:Palveluidemme ja siihen kuuluvien perustoiminallisuuksien (esimerkiksi kirjautumisen) sujuvan teknisen toiminnallisuuden. Palveluidemme käyttö on sinulle helpompaa. Voit käyttää yhteisöliitännäisiä palveluita osana palveluitamme, esimerkiksi jakaa sisältöämme sosiaalisessa mediassa. Sivusto muistaa kirjautumisesi sekä valintasi evästeiden ja uutiskirjeen tilaamiseen suhteen. Liikuntakumppani.fi -sivuston omat evästeet (first party cookies) Sivustojen tekninen toteutus vaatii tiettyjen evästeiden hyväksymistä, joten välttämättömiä evästeitä ei voi poistaa käytöstä ilman, että sivuston toiminta häiriintyy. Tälläisiä evästeitä käytetään esimerkiksi lomakkeiden täyttämiseen ja lähettämiseen. Voit poistaa nämä evästeet selaimesi asetuksista sivuston käytön jälkeen.  
Keräämme tällä sivustolla myös markkinointitarkoituksiin nimettömänä tietoa vierailijoidemme internetkäyttäytymisestä. Emme tallenna nimeäsi tai mitään sinuun suoraan yhdistettävissä olevia tietoja, vaan ainoastaan nimetöntä tietoa. Tiedot tallennetaan tekstitiedostoevästeinä tietokoneellesi. Tietojen avulla analysoimme asiakkaiden internetin käyttöä. Kerättyjä tietoja käytetään palvelumme kehittämiseen ja asiakkaidemme ostokokemuksen parantamiseen. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille.
Kolmansien osapuolten evästeet (third party cookies) Google Analytics -evästeet
Liikuntakumppanin sivuilla käytetään Google Analytics -palvelua, joka on Googlen verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä tekstitiedoissaan. Tämä eväste tallennetaan tietokoneellesi, mikä mahdollistaa sivuston käyttöanalyysin. Evästeen antama tieto sivuston käytöstä (vain IP-osoite, joka on tehty tunnistamattomaksi) lähetetään ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Niissä tapauksissa, joissa Google siirtää henkilötietoja EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle, on tietojen siirtämisen oikeusperuste EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -järjestely. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttöä, raportoimalla käyttötiheydestä ja internetin käyttöön liittyvistä palveluista. Voit lukea tarkemmin Google Analyticsin tietosuojapolitiikasta osoitteesta https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi. Voit estää evästeiden tallentumisen internetselaimesi asetuksilla. Tällöin et kuitenkaan voi käyttää sivustomme kaikkia toimintoja. Jos käytät sivustoa, Google saa kerätä tietoja edellä kuvatulla tavalla ja edellä mainittuihin tarkoituksiin. Mikäli et halua jakaa tietoa sivuston käytöstä Google Analytics –palvelulle, voit myös ladata erillisen lisäosan selaimeesi. Lisäosa on ladattavissa Googlen sivuilla.
Suostumus evästeiden käyttämiseen Vieraillessasi ensimmäistä kertaa verkkosivuillamme, annamme sinulle mahdollisuuden hyväksyä tai hylätä erityyppisten evästeiden asettamisen. Voimme jo tätä ennen asettaa sellaisia omia evästeitämme, jotka ovat välttämättömiä verkkosivujen toiminnan kannalta. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi evästeiden tallentamiseen sivuston alareunasta “Hallinnoi evästeitä” -valikosta. Voit myös poistaa laitteellesi jo tallennetut evästeet selaimesi asetuksista.
Muutokset
Saatamme ajoittain tehdä päivityksiä evästeiden käyttöämme koskeviin käytäntöihimme. Suosittelemme, että vierailet tällä sivulla säännöllisesti, jotta saat tuoreimman tiedon Liikuntakumppanin sivustolla ja verkkokaupassa käytettävistä evästeistä.

Hyppää mukaan!
<