Reseptejä painonpudottajalle by Matleena

Pysyvä painonpudotus & herkulliset dieettireseptit

Kestoltaan yli kuukauden laihdutus -ruokavalio, heille jotka etsivät painonpudotus -ohjelmaa tai painonpudotus -ruokavaliota (mm. laihduttajan reseptit).

54,90 €
Osta
Reseptejä painonpudottajalle by Matleena
Reseptejä painonpudottajalle by Matleena
Reseptejä painonpudottajalle by Matleena

Pysyvä painonpudotus & herkulliset dieettireseptit

Reseptejä painonpudottajalle by Matleena -verkkovalmennus lyhyesti:

 • Kesto: 6 -viikkoa

 • Päätavoite: Pysyvä painonpudotus sinulle sopivalla ruokavaliolla, joka sisältää herkulliset ja kevyet reseptit

 • Lupaus: Opit miten pudottaa painoa mielekkäällä ruokavaliolla sekä kuinka saada pysyvä painonpudotus aikaan.

 • Ruokavalio lyhyesti: Ruokavalio on suunniteltu ylipainoisille n. 70 - 100kg naisille, mutta sisältää myös kalorien nosto- ja vähennysohjeet, joten ruokavalio sopii myös alle 70 kiloisille ja yli 100 kiloisille. Verkkovalmennus sisältää myös valmiin kauppalistan joka viikolle.

 • Reseptit: Helpot ja kevyet reseptit, jotka soveltuvat myös kiireiseen arkeen. Saat myös selkeät ohjeet reseptien soveltamiseen ja kuinka voit itse toteuttaa omat kevyet reseptit!

Haluatko maksaa valmennuksen liikuntaeduilla?

Klikkaa TÄSTÄ

Reseptejä painonpudottajalle by Matleena
Kesto 6 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 54,90 €


Äidit aloittelija Fitness & Wellbeing Hyvän mielen valmennukset Hyvinvointi Jälleenmyynti keskitaso Naiset painonpudotus ja laihdutus Parhaiten arvioidut Ravitsemus
54,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

 • Valmiit reseptit päivän pääaterioille (lounas ja päivällinen)

 • Ohjeet soveltamiseen ja omien reseptien laadintaan

 • Ateriavinkit myös aamupalalle, välipalalle ja iltapalalle

 • Valmis kauppalista joka viikolle

 • Viikottaiset teemavideot ja tsemppaussisällöt, joissa käsitellään mm. motivaatiota

 • Reseptit ovat helppoja ja sopivat kiireiseenkin arkeen

 • Mukana myös pari herkkureseptiä (extrat)

 • Ruokavalio suunniteltu ylipainoisille naisille n. 70-100kg

 • Mukana kalorien nosto- ja vähennysohjeet, joten sopii myös alle 70 kiloisille ja yli 100 kiloisille 

 • Joka viikko uusi video eri aiheesta elämäntapamuutosta koskien

 • Ammattilaisen laatimat makrot ja tarkastus

 • Mielekäs ruokavalio painonpudotukseen

 • Ruokaa riittävästi, tämä EI ole kitudieetti!

 • Mahdollisuus tulosten seurantaan (mm. paino ja vyötärönympärys)

 • Saat sähköpostilla yhteyden valmentajaasi

Pysyvä painonpudotus mielekkäällä ruokavaliolla!

Reseptejä painonpudottajalle by Matleena

Kevyet reseptit ja mielekäs ruokavalio ovat avaintekijät, joilla pysyvä painonpudotus on mahdollista!

Voiko painonpudottamisen ja hyvänmakuisen ruoan yhdistää? No todellakin voi - ota haltuun Matleena Pulkkisen kevyet reseptit ja vinkit herkulliseen painonpudotukseen!

Tässä valmennuksessa elämäntapamuutoksen tehnyt ja 30 kiloa karistanut Matleena Pulkkinen ohjeistaa sinua alkuun elämäntapamuutoksessa - herkullisten reseptien ja muiden ravintovinkkien avulla! Lue Matleenan muutostarina ja kokemuksia valmennuksesta täältä

Matleenalta on julkaistu myös toinen valmennus nimeltä Reseptejä, rasvanpolttoa ja rautaa, johon voit tutustua tästä.

Lisäksi Matleena on mukana Hyvinvoinnin Kutsu -valmennuksessa reseptimestarina. 

Verkkovalmennus lyhyesti:

 • Päätavoite: Pysyvä painonpudotus sinulle sopivalla ruokavaliolla, joka sisältää herkulliset ja kevyet reseptit

 • Lupaus: Opit miten pudottaa painoa mielekkäällä ruokavaliolla sekä kuinka saada pysyvä painonpudotus aikaan.

 • Ruokavalio lyhyesti: Ruokavalio on suunniteltu ylipainoisille n. 70 - 100kg naisille, mutta sisältää myös kalorien nosto- ja vähennysohjeet, joten ruokavalio sopii myös alle 70 kiloisille ja yli 100 kiloisille. Verkkovalmennus sisältää myös valmiin kauppalistan joka viikolle.

 • Reseptit: Helpot ja kevyet reseptit, jotka soveltuvat myös kiireiseen arkeen. Saat myös selkeät ohjeet reseptien soveltamiseen ja kuinka voit itse toteuttaa omat kevyet reseptit!

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VERKKOVALMENNUS MINULLE?

 • Haluat oppia miten pudottaa painoa pysyvästi, ilman kitudieettejä tai tylsää dieettiruokaa

 • Haluat, että selkeä laihdutusohjelma, kevyet reseptit ja motivoiva valmentaja ohjaa matkaasi pysyvään painonpudotukseen

 • Haluat monipuoliset ja kevyet reseptit arkiruokavalioosi 

 • Haluat valmentajan jolla on aitoa kokemusta painonpudotuksesta

 • Haluat voida paremmin ja olla energisempi

 • Et halua kitudieettiä vaan haluat syödä mielekästä ruokaa riittävästi

 • Haluat tehdä muutoksen, mutta et tiedä mistä aloittaa

Reseptejä painonpudottajalle by Matleena

Kevyt ruokavalio, joka sisältää kevyet reseptit, puhumatta kuitenkaan liian tiukasta laihdutusohjelmasta tai kitudieetistä!

Onko sinulla tunne, että yleensä painonpudottajan laihdutusohjelma sisältävää vain tylsää ja mautonta ruokaa? Kummittelevatko liian tiukat kalori- ja grammamäärät mielessäsi aamusta iltaan ja herkut kieltämällä niitä tekee entistä enemmän mieli? Oletko kokenut aiemmat dieetit sellaisiksi, joiden ylläpitämiseen et voi sitoutua loppuelämäksesi - joka on itseasiassa koko elämäntapamuutoksen idea? Oletko jo useasti yrittänyt oppia miten pudottaa painoa mielekkäällä ruokavaliolla sekä kuinka saada pysyvä painonpudotus aikaan, kuitenkin tuloksetta?

Tämä laihdutusohjelma sisältää ohjeet, joilla terveellinen ruokavalio istutetaan omaan arkeen uusien reseptien ja meal preppauksen avulla, niin että mielekäs, mutta nopea painonpudotus on mahdollista!

Matleena on itse tehnyt 30 kilon painonpudotusprojektin ja muuttanut elämäntapansa terveellisempään suuntaan - eikä todellakaan halua luopua näistä opituista tavoista enää! Nyt hän haluaakin auttaa juuri sinua, jos painit samojen ongelmien kanssa kuin hän aikoinaan. On täysin mahdollista löytää kevyt ruokavalio, joka on terveellinen, salliva ja myös mahdollinen noudattaa koko loppuelämän ajan.

Tämän verkkovalmennuksen aikana saat vinkkejä mm. näihin aiheisiin:

 • Opit miten pudottaa painoa mielekkäällä ruokavaliolla sekä kuinka saada pysyvä painonpudotus aikaan

 • Miten toteuttaa maltillinen, mutta pysyvä painonpudotus juuri sinulle sopivalla ruokavaliolla, joka sisältää herkulliset ja kevyet reseptit

 • Miten toteuttaa vaihtelevat, nopeat ja herkulliset kevyet reseptit, jotka tukevat matkaasi kohti painonpudotusta

MIELEKÄS JA KEVYT RUOKAVALIO PYSYVÄÄN PAINONPUDOTUKSEEN

Kuuden viikon valmennuksen aikana tulet saamaan lounaalle sekä päivälliselle valmiit reseptit, joiden avulla kokkaat terveellistä ruokaa useammaksi päiväksi kerrallaan. Lisäksi aamupalan, iltapalan sekä välipalojen osalta saat selkeät ohjeet, miten koostaa sopivia aterioita niiden osalta.

Ruokavalio on suunniteltu 70-100 kiloisille naisille. Painoa pystyt pudottamaan tämän valmennuksen avulla 0,5-1kg/viikko. Valmennuksessa yhtenä optiona mm. 200kcal ateriasuunnitelma. Valmennus sopii hyvin myös normaalipainoiselle, sillä valmennus antaa sinulle varmasti uusia näkökulmia terveellisempään syömiseen ja ennenkaikkea terveellisiä, mutta herkullisia reseptejä! Myös yli 100 kiloiset voivat liittyä valmennukseen, sillä valmennus sisältää ohjeet myös kalorien nostamiseen ja vähentämiseen. 

KEVYET RESEPTIT

Reseptit ovat helppoja ja ne on mahdollista toteuttaa myös kiireisessä arjessa. Tässä valmennuksessa sinun ei myöskään tarvitse pohtia saatko ruokavaliostasi riittävästi rasvaa, hiilihydraatteja ja proteiineja, sillä ne kaikki on laskettu sinulle valmiiksi! Valmennus sisältää myös ravinto-ohjelman, joten pelkkien reseptien varaan valmennus ei perustu. Ravinto-ohjelma on toteutettu yhteistyössä valmentaja Terhi Immosen kanssa, jolla on pitkän linjan kokemus painonpudottajien ravinto-ohjelmien tekemisestä. 

Saat viikottain kauppalistan, joka helpottaa ostosten tekemistä ja mielitekojen nitistämistä jo kaupassa. Herkulliset, mutta kevyet reseptit takaavat sen, että et tunne edes olevasi millään dieetillä, mutta silti painosi lähtee hiljalleen tippumaan keventyneen ruokavalion myötä. Saat reseptit mm. texmex-risottoon, kana-feta-pestopastaan sekä terveelliseen persikkarahkapiirakkaan. Matleenan resepteihin mahtuu myös muutama herkkuresepti, sillä herkut eivät todellakaan kaada kokonaiskuvaa terveellisestä ja tasapainosesta ruokavaliosta!

MUUT VERKKOVALMENNUKSEN SISÄLLÖT

Tässä verkkovalmennuksessa opit, että miten pudottaa painoa pysyvästi mielekkäällä tavalla! Opit myös, että terveellinen ruoka on paljon muutakin kuin rahkaa ja raejuustoa. 

Kyseessä ei ole siis kitudieetti eikä pikalaihdutuskurssi vaan kyse on elämäntapamuutoksesta ja terveellisten ruokailutottumusten omaksumisesta elämään! Valmentajana Matleena on koko valmennuksen ajan chat-yhteyden päässä ja häneltä saat tarvittaessa vertaistukea, sillä todennäköisesti hän on miettinyt ja kokenut samanlaisia asioita painonpudotuksen osalta kuin sinäkin. Hän tietää ne sudenkuopat, jotka voivat tulla eteen matkallasi.

Älä siis epäröi lähteä mukaan - nämä kevyet reseptit ja ruokavalio-ohjeistukset jäävät takuulla osaksi arkeasi ja ovat ensiaskel matkalla kohti elämäntapamuutosta ja pysyvää painonpudotusta!

Haluan kokeilla!

TERVEELLINEN RUOKAVALIO PYSYVÄÄN PAINONPUDOTUKSEEN

Valmentajasi Matleena Pulkkinen

Matleena Pulkkinen teki elämäntapamuutoksen pudottaen 30 kiloa painoa sekä jakamalla sosiaalisessa mediassa omaa painonpudotusmatkaansa rehellisellä ja aidolla otteella. Matleena on toiminut viimeisen vuoden ajan suurena motivaationlähteenä ja innoittajana painonpudotukseen jo tuhansille naisille. Hän toimii monille myös suurena vertaistukena, sillä pyrkii olemaan avuksi omien kokemuksiensa kautta. Matleena kokee että painonpudotus koetaan usein haastavaksi ja suuri osa haasteista liittyy usein tavalla tai toisella ruokavalioon. Matleena itse koki suurimmaksi haasteeksi painonpudotuksessa oikeanlaiset annoskoot.

“Suurin haaste painonpudotuksessa oli löytää oikeanlaiset annoskoot ja opetella säännöllinen ateriarytmi. Olin tottunut syömään päivässä vain pari todella raskasta ateriaa, jonka lisäksi herkuttelin aina iltaisin ja välillä myös napostelin päivän mittaan.” 

Lopullisen motivaation painonpudotukseen Pulkkinen sai omasta terveydentilastaan.

 “Ylipaino alkoi pikkuhiljaa näkyä arjessani, esimerkiksi erilaisina kipuina, joista halusin päästä eroon. Kärsin mm. jatkuvista alaselän kivuista, sekä jalkojen ja jalkapohjien kivusta. Viimeisen vuoden aikana minulla alkoi ilmetä myös liikahikoilua. Motivaatiota lisäsivät jo nopeasti olotilassa tapahtuneet muutokset”.

Dieettiruokavaliosta loppuelämän ruokavalioksi

Terveellinen ruokavalio on tärkeä osa painonpudotusta. Fiksun painonpudotuksen kannalta yhtä tärkeää on myös se, että dieettiruokavalio on sellainen, jota haluaa noudattaa koko loppuelämänsä. Tämä onkin avainsana siihen, että painonpudotus on pysyvää. Herkutteluun taipuvainen Matleena alkoi korvata sokeripitoisia herkkuja terveellisimmällä vaihtoehdoilla ja muutos olossa oli todella positiivinen.

"Olin ollut koukussa jatkuvaan iltaisin tapahtuvaan herkutteluun ja karkin syöntiin, joten halusin heti alkuun saada sille stopin. Sokerin sijaan aloin valmistamaan herkkuja vähän terveellisemmällä kaavalla ja saatoin esimerkiksi syödä kulhollisen tuoreita marjoja, hedelmäsmoothieta tai banaanilettuja. Sokerin vähentäminen näkyi myös olossa: oloni oli todella hyvä ja raikas näiden kevyempien herkkujen jälkeen, toisin kuin syötyäni kulhollisen karkkia.”

Painonpudotus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikesta pitäisi luopua tai että tavallisella arkiruoalla painonpudotus ei onnistuisi - myös “tavallista” ruokaa on mahdollista valmistaa kevyemmin ja niin, että se on silti maistuvaa.

“Dieetistä huolimatta halusin yhä pitää arjessani mukana erilaiset kastikkeet ja mm. ruokakerman, joten aloin kehittelemään kevyempiä versioita tuiki tavallisesta kotiruoasta. Jotta painonpudotus olisi pysyvää, täytyy omaksua uudet ruokailutottumukset - koinkin näiden tavallisten ja kevyempien arkiruokien olevan sellaista mitä haluan ja aion syödä myös tulevaisuudessa painonpudotuksen jälkeen.”

Miten säilyttää kärsivällisyys, kun tietää matkan olevan pitkä?

Painonpudotusprojektiin tarvitaan myös paljon kärsivällisyyttä, sillä järkevä painonpudotus ei tapahdu viikoissa. 

“Jaksoin olla kärsivällinen painonpudotuksessa, sillä asetin itselleni aina eteenpäin vieviä välitavoitteita joiden saavuttaminen toi lisää puhtia. Lisäksi edistymisen näkeminen ja tunteminen myös tsemppasi kovasti. Maistuvat arkiset reseptit tekivät myös painonpudotuksesta paljon helpompaa, sillä en tuntenut olevani millään dieetillä.”

Halu lähteä auttamaan myös muita

Nyt hyvässä kunnossa oleva Matleena haluaa auttaa muita samojen ongelmien kanssa painivia naisia ja kannustaa heitä elämäntapamuutokseen omalla esimerkillään. Hän on rakentanut painonpudottajille suunnatun verkkovalmennuksen, jossa keskitytään herkullisiin ja painonpudottajalle sopiviin resepteihin. Nämä reseptit ovat juuri niitä, joiden avulla hän itse onnistui. 

Matleenan oman matkan varrella hän huomasi, että moni nainen kaipasi apua maistuviin ja monipuolisiin resepteihin, jotta motivaatio pysyisi yllä ja painonpudotus olisi mukavampaa. Tämä toimi aktivaattorina sille miksi Matleena loi tämän valmennuksen. 

"Halusin sen myötä luoda tämän valmennuksen, sillä tällaisena herkkusuuna hyvä ruoka on lähellä sydäntäni ja haluan myös aidosti auttaa muita naisia saavuttamaan tavoitteensa!"

Matleena kokee olevansa oiva valmentaja juuri tähän valmennukseen, sillä hän voi mahdollisesti inspiroida sinua oman muutoksensa kautta ja olla vertaistukenasi läpi tämän valmennuksen. Matleena on myös aina ollut hyvän ruoan ystävä, joten uskaltaa taata, että nämä reseptit eivät jätä sinua kylmäksi, eivätkä varsinkaan tee tästä painonpudotusmatkasta tylsää!

Voit tutustua Matleenaan esimerkiksi Instagramissa @matleenaemiliaa.

Verkkovalmennuksen sisältö tarkemmin:

 • Päätavoite: Pysyvä painonpudotus sinulle sopivalla ruokavaliolla, joka sisältää herkulliset ja kevyet reseptit

 • Lupaus: Opit miten pudottaa painoa mielekkäällä ruokavaliolla sekä kuinka saada pysyvä painonpudotus aikaan.

 • Ruokavalio lyhyesti: Ruokavalio on suunniteltu ylipainoisille n. 70 - 100kg naisille, mutta sisältää myös kalorien nosto- ja vähennysohjeet, joten ruokavalio sopii myös alle 70 kiloisille ja yli 100 kiloisille. Verkkovalmennus sisältää myös valmiin kauppalistan joka viikolle.

 • Reseptit: Helpot ja kevyet reseptit, jotka soveltuvat myös kiireiseen arkeen. Saat myös selkeät ohjeet reseptien soveltamiseen ja kuinka voit itse toteuttaa omat kevyet reseptit!

KOKEMUKSIA JA PALAUTTEITA

 • Ruoat tehdään muutamalle päivälle etukäteen, niin ei tarvitse stressata, että joka päivä pitäisi olla paljon aikaa tehdä ruokaa. Säännöllinen ruokarytmi on myös selkeästi vähentänyt herkkujen ostelua sekä herkutteluhalua! En ole varma, onko painoa tippunut vielä kovinkaan merkittävästi, koska en omista vaakaa. Valmennuksen aikana olen lisäksi huomannut, että en edes kasvissyöjänä syö tarpeeksi kasviksia ja vihanneksia, eli selkeästi ruokavalio on nykyään paljon terveellisempi!
 • Tästä on tehty niin helppoa. Kauppalista ja valmiit MAISTUVAT reseptit! Motivaatio pysyy hyvin yllä kun ei mee liian vaikeeks!
 • Juuri näitä ruokaohjeita olen edellisillä painonpudotuskerroilla odottanut.
 • Yksinkertaiset ja helpot ohjeet noudattaa. Valmennus tuottaa tuloksia ja on jo nyt maksanut itsensä takaisin! Olen saanut hyvät raamit elämäntapamuutokseen. Reseptit ovat maukkaita ja voin jo nyt niin paljon kevyemmin, energisemmin ja raikkaaammin.
 • Parasta on ollut ruokien teon helppous. Kauppalista aivan paras. Sekä ruokien vaihtelevaisuus ja että ne ovat herkullisia. Nälkää ei ole tarvinnut nähdä ollenkaan. Parhain ruoka valmennus mitä on ollut.
 • Hyvät reseptit! Tekemmällä oppiminen on itselle helpointa ja tämä on tärkein itselle, että on ollut selkeitä reseptejä ja määriä - niistä oppii ja osaa jatkossakin tehdä itsenäisesti.
 • Selkeät ohjeet ruokavalion rakentamiseen, hyvät reseptit ja kauppalistat viikolle.
 • Positiivisesti yllättäneet, hyvät reseptit. Lupaus siitä, ettei tunne olevansa dieetillä on pitänyt paikkaansa. Paras ruokavaliovalmennus missä tähän asti olen ollut.
 • Hyvät reseptit ja selkeä toteutus! Ilman selkeitä määrällisiä ohjeita en olisi tajunnut, miten iltapainotteisesti ja isoja annoskokoja söin ennen. Eroaa kaikista aiemmista kevennysyrityksistäni täysin ja tuntuu, että olen todella tehnyt muutoksen loppuelämäksi. Paino on lähtenyt pieneen laskuun, mutta tärkeintä on uusi energinen, hyvä olo. Tämä on ollut silmiä avaavaa. Olen melkein itkenyt ilosta, kun refluksitaudin oireet ja aamuinen huono olo on loistanut poissaolollaan, ja olen pystynyt syömään myös aamupalaa täysin ohjelman mukaan. Kiitos Terhi, Matleena ja koko Syke-tiimi! <3
 • Ei tunnu dieetiltä, reseptit ovat olleet helppoja ja erittäin maistuvia. On ihanaa kun ei ole tarvinnut miettiä mitä ruokaa tekisi ja mitä kaupasta ostaisin kun kaikki tulee valmiina listattuna.
 • Hyvä pohja vaikka koko loppuelämäksi! Ihan paras valmennus, enkä arvannut sen olevan näin mullistava.
 • Painoa lähti ylimääräinen 3-4 kg ja tuntuu, että olen taas normaali oma itseni. Tärkeinpänä saavutuksena on kuitenkin hyvinvoiva ja pirteä olo. Nyt vasta tiedän, mitä tein aiemmin väärin ja kuinka jatkaa syömistä monipuolisesti.
 • Painoa putosi kuuden viikon aikana enemmän kuin alussa uskalsin tavoitteeksi laittaa. Vatsaongelmat loppuivat kuin seinään, kun annoskoot olivat sopivia ja syöminen säännöllistä. Tärkeimpänä oppina tuli se, että painoa voi pudottaa tehokkaastikin syömällä myös pastaa, leipää ym. Sain todella hyvät opit elämäntapamuutokseen.
 • Valmennus oli rakennettu sovellukseen niin, että se oli läsnä elämässä joka päivä ja tuntui hauskalta tehtävien suorittamiselta. Rakastan tehdä tehtävälistoja itselleni arjessa, joten se sopi minulle.
 • Opin löytämään ruokarytmin sekä syömään paremmin. Tämän johdosta myös paino lähti hiljalleen putoamaan ja muutamia senttejä sieltä täältä kehosta lähti. Jaksan paljon paremmin töissä ja olen löytänyt uudelleen liikunnan innon, johon päätin tämän valmennuksen ajan omatoimisesti panostaa.

LUE LISÄÄ KOKEMUKSIA TÄSTÄ KLIKKAAMALLA

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Ravinto-ohjelmia
 • Tavoitteita
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta     Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

Pysyvä painonpudotus sinulle sopivalla ruokavaliolla, joka sisältää herkulliset ja kevyet reseptit!

OHJEET JA TEKNISIÄ TIETOJA

1. Osta valmennus.

2. Saat ostamisen jälkeen linkin mistä pääset lataamaan SYKE sovelluksen sekä vahvistuksen ja kuitin onnistuneesta ostosta sähköpostiisi.

3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä, jolloin sisällöt tulevat näkymään SYKE-sovellukseen sekä SYKE Triben selainversioon, jolla voit osallistua tietokoneen kautta.

Pääasiallisesti kaikki tehtävät ja sisällöt on kalenteroitettu sinulle valmiiksi ja syklitetty aukeamaan asteittain.

4. Kun valmennus alkaa ja niin materiaalit tulevat saataville. Lähtökohtaisesti kaikki materiaali on ennakkoon kuvattua eli sinä saat valita mihin aikaan teet mitäkin. 

5. Voit myös tulostaa tulostettavat materiaalit Sykkeen verkkoportaalista.

6. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2kk valmennuksen päätyttyä ja kun valmennus on päättynyt niin pääset arvioimaan valmennuksen.

7. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen koska kuten me tiedämme niin matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat.

Hyppää mukaan!


@syketribe