Turvallinen treenaaminen synnytyksen jälkeen
Sun aika - Korsetti kuntoon

Aloita lihaskuntoharjoittelu turvallisesti kotona synnytyksen jälkeen tämän verkkovalmennuksen avulla. Sisältää mm. lantionpohjatreenit.

49,90 €
Osta

Korsetti kuntoon -verkkovalmennus on ensimmäinen valmennus, jolla voit aloittaa liikunnan ja kropan kuntoon laittamisen raskauden ja synnytyksen jälkeen - turvallisesti, mutta tehokkaasti!

Salla Rikkilän ja Jasmin Alin valmennus sisältää

 • Kattavan ohjeistuksen lantionpohjalihasten ja syvien vatsalihasten treenaamiseen
 • Koko kropan lihaskuntotreenejä sekä liikkuvuusharjoitteita
 • Infoa synnytyksestä palautumiseen, vatsalihasten erkauman tunnistamiseen sekä liikunnan aloittamiseen synnytyksen jälkeen
 • Ohjeistus terveelliseen ja palautumista tukevaan ravitsemukseen
 • Monipuolisia ja maistuvia reseptejä
Sun aika - Korsetti kuntoon
Kesto 8 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 49,90 €


Äidit
aloittelija
Hyvinvointi
keskitaso
Kotitreeni
Naiset
Raskausaika

49,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

 

Liikkuminen ja hyvä ravitsemus tukevat mahdollisten raskauskilojen karistamista ja lisäävät energisyyttä sekä hyvinvointia vauva-arjessa.

 

SUN AIKA - KORSETTI KUNTOON

Raskaus voi olla hyvä motivaattori elämäntapamuutoksen tekemiseen! Kun äiti voi hyvin, myös lapsi voi hyvin!

 

Raskaus ja synnytys ovat mullistavia kokemuksia paitsi keholle, myös mielelle! Lapsen myötä myös moni asia muuttuu, ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen voi helposti jäädä taka-alalle. Se, että lapsesi voi hyvin, vaatii kuitenkin myös sen, että sinä voit ja jaksat hyvin, ja tässä myös se, että kroppasi toimii, on vahva ja jaksava, on keskeisessä asemassa!

Ei siis ole itsekästä ottaa aikaa omalle harjoittelulle, sillä pienikin panostus omaan hyvinvointiin maksaa kyllä ne hetket takaisin korkojen kera! Sama pätee myös riittävästä levosta ja hyvästä ravitsemuksesta huolehtimiseen.

Vaikka vauva-arki on toisinaan raskasta ja kuluttavaa, ja unet saattavat jäädä vähiin, voit tukea jaksamistasi merkittävästi sillä, että pidät huolta etenkin siitä, että syöt säännöllisesti, riittävästi ja pääasiassa terveellistä ravitsevaa ruokaa! Jos imetät, on energian ja ravintoaineiden tarve vielä erityisen merkittävä! Nämä ovat asioita, joihin kannattaa pyrkiä panostamaan, ja saat tähän hyvät ohjeet myös tässä valmennuksessa!

Se, miten ja millä liikkeillä keskivartalon ja syvien vatsalihasten vahvistaminen tulisi aloittaa synnytyksen jälkeen, on monille täysin hämärän peitossa. Tämä verkkovalmennus johdattaa sinut askel askeleelta eteenpäin harjoittelussa!

Monesti myös se, miten lantionpohjan harjoittelua tulisi todella tehdä voi aiheuttaa epätietoisuutta. Tässä valmennuksessa saat kattavat ohjeet keskivartalon ja lantionpohjan harjoitteluun ja mikä parasta: valmennuksessa nämä harjoitteet tulee myös tehtyä, vaikka muutoin kiusaus niiden väliin jättämiseen voisikin olla suuri! Kun olet mukana valmennuksessa, etenee korsetin kuntoutus varmasti ja luot turvallisesti hyvän pohjan kaiken muun liikunnan aloittamiselle.

Korsetti kuntoon -verkkovalmennuksen avulla tehostat palautumistasi raskauden ja synnytyksen jälkeen. Pääset palaamaan liikuntaharrastustesi pariin turvallisesti ja hyvillä mielin, kun pohjatyö on tehty kunnolla! Liikkuminen ja hyvä ravitsemus tukevat myös mahdollisten raskauskilojen karistamista ja lisäävät energisyyttä ja hyvinvointia vauva-arjessa. Jo pienetkin teot oman hyvinvoinnin tukesi lisäävät jaksamista merkittävästi!

 

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 
 • Olet juuri palautumassa raskaudesta ja synnytyksestä
 • Synnytyksestäsi on kulunut noin 6-8 viikkoa
 • Raskaudestasi voi olla jo pidempikin aika, jos koet, että keskivartalon ja lantionpohjan palautuminen ei ole edennyt toivotulla tavalla
 • Liikunnan aloittaminen synnytyksen jälkeen on tuntunut hankalalta tai olet tavalla tai toisella epävarma sen suhteen, kuinka lähteä liikkeelle
 • Haluat voida hyvin vauva-arjen keskellä ja palautua synnytyksestä parhaalla mahdollisella tavalla

 

Valmennuksen esittely

 

Korsetti kuntoon -verkkovalmennuksessa keskitytään etenkin keskivartalon tuen ja ryhdin löytämiseen ja vahvistamiseen, mahdollisen erkauman ja korsetin kuntouttamiseen sekä lantionpohjan vahvistamiseen. Valmennus tarjoaakin hyvän pohjan liikunnan aloittamiseen raskauden ja synnytyksen jälkeen!

Tässä verkkovalmennuksessa voit edetä omaan tahtiisi ja omaa kehoa kuulostellen. Harjoitukset ovat lyhyitä, mutta tehokkaita. Niille on helppo varata aikaa, sillä voit harjoitella kotona silloin kun sinulle sopii. Valmennuksen harjoitteet ovat suositeltavia kaikille äideille synnytyksen jälkeen taustasta riippumatta, joten voit lähteä mukaan olitpa sitten aktiiviliikkuja tai aloittelija. Korsetti kuntoon -verkkovalmennus toimii hyvänä pohjana kaikenlaiselle liikunnan aloittamiselle synnytyksen jälkeen! Valmennuksen harjoitteet sopivat niin alateitse kuin myös sektiolla synnyttäneille.

Verkkovalmennus kestää 8 viikkoa ja voit edetä harjoituksissa oman edistymisen mukaan, sillä harjoitukset on lajiteltu tasoihin. Myös koko kehon lihaskuntotreenit muuttuvat matkan varrella. Valmennuksen aikana saat myös uusia ja herkullisia koko perheelle sopivia reseptejä.

Tämän verkkovalmennuksen avulla harjoittelusta tulee säännöllistä, kun SYKE Tribe -mobiilisovellus muistuttaa tekemään harjoitukset ja kynnys treenien väliin jättämiselle on korkeampi. Harjoitukset eivät vie kauaa aikaa ja onnistuvat kotona vaikka lapsen nukkuessa.

 

Haluan kokeilla!

KOKEMUKSIA

 

 • Selkeät, kevyet treenit.

 • Selkeät ohjeet, videot, muistutukset päivittäin treeneistä.

 • Treeneihin ei mene liian kauan aikaa ja harjoitteet hyviä synnytyksen jälkeiseen toipumisen alkustarttiin.

 • Valmennus on saanut minut tekemään harjoituksia, jotka varmasti muuten olisivat jääneet vähemmälle.

 • Parasta on ollut tarkat ohjeet sekä reseptit!

Valmentajien esittely

 

Salla Rikkilä ja Jasmin Ali ovat äitiysliikuntaan kouluttautuneita pitkän linjan personal trainereita. He ovat suorittaneet Äitiysliikunta-akatemiassa äitiysliikunnan ohjaamisen peruskoulutuksen lisäksi myös vatsalihasten erkauma -peruskoulutuksen. Ja toki he ovat myös itse äitejä! Heillä molemmilla on kokemusta raskausajan harjoittelusta ja raskausajan jälkeisestä palautumisesta niin omakohtaisesti kuin myös opintojen ja valmennustyön kautta. He ymmärtävät hyvin sen, mitä haasteita raskausajan liikkumisessa voi olla ja miten niistä voi päästä myös eteenpäin. He ovat empaattisia ja kannustavia valmentajia ja tarjoavat tukea, tsemppausta sekä vertaistukea valmennuksen Facebook-ryhmässä sekä omissa somekanavissaan. He haluavat, että jokainen äiti voi nauttia raskausajasta ja liikunnasta omista lähtökohdistaan käsin, ilman ylimääräistä stressiä!

Sallan ja Jasminin tavoitteena on lisätä äitien ja perheiden hyvinvointia sekä innostaa äidit liikkumaan ja pitämään huolta myös omasta hyvinvoinnistaan - tämä on tärkeää jo raskausaikana! Heidän mielestään naisten tulee pitää yhtä sekä kannustaa ja tsempata toisiaan. Siksi he haluavat valmentaa ja tehdä töitä yhdessä: heillä on aina hauskaa yhdessä ja he toivottavat myös sinut, tulevan äidin, viihtymään heidän matkassaan!

 

VALMENNUS LYHYESTI

 
 • 8 viikkoa kestävä valmennus synnytyksestä palautumiseen
 • Kuvalliset ja kirjalliset ohjeet treeneihin (syvät vatsalihakset, lantionpohja, koko kropan lihaskunto sekä liikkuvuusharjoittelu)
 • Opastevideoita
 • Infoa synnytyksestä palautumiseen, vatsalihasten erkauman tunnistamiseen sekä liikunnan aloittamiseen
 • Vinkit terveelliseen ja palautumista tukevaan ravtisemukseen
 • Ruokavalioesimerkki monipuolisilla vaihtoehdoilla
 • Herkullisia reseptejä koko perheelle
 • Reseptejä
 • Ruokavalio-ohjeistuksissa on huomioitu myös mahdollinen imetys

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

 

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Valmennuksessa käytettävät SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Ravinto-ohjelmia
 • Liitetiedostoja

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!Samankaltaisia tuotteita
Näytä kaikki valmennukset »@syketribe