LIHASPAJA-pienryhmä 8 harjoitusta, FUN Ylöjärvi

Tämä valmennus on suunnattu sinulle, joka haluat tavoitteellisesti hankkia lisää lihasmassaa ja sekä taustalla parantaa voimatasoja. 

Ryhmä alkaa 30.10.2022 klo 10.00 FUN Ylöjärvellä

120,00 €
Osta
LIHASPAJA-pienryhmä 8 harjoitusta, FUN Ylöjärvi

MKO Powertraining


120,00 €
Osta

Mukaan voi tulla niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin treenaajat, sillä treenejä mukautetaan jokaisen tarpeeseen.

Sopii kaikille tavoitteellisille treenaajille, sukupuolesta ja kokemuksesta riippumatta.

Osta nyt!

Ravinto on merkittävä asia lihasmassan hankinnassa, joten tässä ryhmässä saat myös vinkkejä siihen.

Haluan kokeilla!

Valmentajana tässä ryhmässä toimii personal trainer Joonatan Sateila. 

"Moro, olen Joonatan Sateila. Olen Personal trainer / liikunta- ja hyvinvointivalmentaja Tampereelta.

Urheilu- ja liikunta on toiminut itselle oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vaakalautana jo lapsuudesta asti, ja siksi halusin kouluttautua alalle levittämään omaa tietoa ja taitoa sekä motivoimaan muita ihmisiä liikkumaan ja ja seuraamaan omia unelmiaan liikunnan parissa.

Vietin lapsuudestani nuoreen aikuisikään saakka aikaa yleisurheilukentillä pikajuoksun ja eteensuuntautuvien hyppyjen parissa omissa ikäluokissa menestyen. Myöhemmin aloin innostumaan salitreenauksesta ja olen nyt käynyt aktiivisesti puntilla jo useamman vuoden ajan.

Liikunta, ravitsemus ja lepo ovat yleisimmät termit kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Näitä kolmea peruspilaria käyttäen on helppo lähteä rakentamaan parempaa lifestylea, mutta monesti alkutapaamisissa sekä kartoituksissa unohtuu se kaikkein tärkein komponentti, se hyvinvoinnin pääpilari – mitä sinulle kuuluu?

Valmentajanasi haluankin erityisesti painottaa siihen, että olen Sinun kanssasi läsnä tekemisessä. Etä- ja onlinevalmennukset ovat yleistyneet viime vuosien aikana räjähdysmäisesti mutta missä on se valmentaja, kun kokematon salikävijä suorittaa ensimmäistä kertaa hänelle ratifioitua ohjelmaa?

Todellinen muutos tietenkin vaatii valmennettavalta paljon sitoutumista ja pitkäjänteisyyttä. Painotan kumminkin tekemisessäni aina siihen, että liikunta olisi Sinulle mukavaa eikä pelkkää pakkopullaa. Otetaan siis yhdessä askel eteenpäin, askel kerrallaan.

Vahvuuksiani valmentajana on elämäntaparemontit, painonpudotus, ja kehomuokkaus sekä lihasmassan kasvatus."

Lisätietoja ryhmästä: joonatan.sateila@mkopowertraining.fi

Hyppää mukaan!