Kiinteyttävä treeniohjelma kotona & kiinteyttävä ruokavalio | SYKE verkkovalmennus

Kestävä keho

Kiinteyttävä treeniohjelma kotona & kiinteyttävä ruokavalio

Anna Oinosen Kestävä Keho -verkkovalmennuksen sisältämät kiinteyttävä kotitreeniohjelma sekä kiinteyttävä ruokavalio auttavat sinua tavoitteissasi kiinteämmän kropan ja freesin olon saavuttamisessa! Mentaalipuolen tehtävät ja vaihtuvat viikkohaasteet kehittävät ajatteluasi ja rutiinejasi kohti hyvinvoivempaa ja onnellisempaa sinua.

64,90 €
Lisää ostoskoriin
Kestävä keho
Kestävä keho

Tämän verkkovalmennuksen aikana arkesi täyttyy uusilla, hyvillä tavoilla, jotka lisäävät jokapäiväistä hyvinvointia ja onnellisuuttasi.

Kestävä keho -verkkovalmennus lyhyesti:
 • Kesto: 6 viikkoa

 • Päätavoite: Kiinteämpi kroppa, energisempi olo ja onnellisempi arki 

 • Lupaus: Verkkovalmennuksen kiinteyttävä treeniohjelma sekä kiinteyttävä ruokavalio auttaa sinua kohti tavoitettasi kiinteämmän kropan ja freesin olon saavuttamisessa! Mentaaliharjoitteet muuttaa ajatteluasi positiivisemmaksi ja mielesi kirkastuu

 • Ruokavalio lyhyesti: Kiinteyttävä ruokavalio ilman stressiä! Ravinto-ohjelma keskittyy säännölliseen ja monipuoliseen ruokailuun, ilman turhaa stressiä jokaisen suupalan punnitsemisesta

 • Reseptit: Viikottaiset nopeat ja terveelliset arkireseptit sopivat koko perheelle

 • Treeniohjelmat lyhyesti: Nopeat kotitreenit, jotka voit suorittaa kehonpainotreeninä tai vaikeuttaa treenaamista viikko viikolta kolmannelta viikolta eteenpäin! Verkkovalmennus hyödyntää myös kuminauhatreenejä ja kahvakuulatreenejä, jos haluat vaikeuttaa treenejäsi

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Nopeat, kotona tehtävät treenit ja ravitseva ruokavalio ilman stressiä punnitsemisesta!

KESTÄVÄ KEHO

Kiinteyttävä treeniohjelma kotona & kiinteyttävä ruokavalio

Tämän verkkovalmennuksen aikana arkesi täyttyy uusilla, hyvillä tavoilla, jotka lisäävät jokapäiväistä hyvinvointia ja onnellisuuttasi.

Kestävä keho-verkkovalmennus ja sen kiinteyttävä treeniohjelma kotona tarjoaa nopeat kotitreenit ja kiinteyttävän ruokavalion ilman stressiä, konkreettisia vinkkejä arjen rutiinien muuttamiseen, joiden johdosta hyvinvointi ja onnellisuus lisääntyvät. Valmennuksen sivutuotteina ylipaino karisee, unenlaatu paranee, arjen rutiinit vakiintuvat hyvinvointia edistäviksi ja voit paremmin niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

"Halusin luoda tämän valmennuksen, sillä olen huomannut, että usein naiset hukkuvat kiireiseen arkeen ja unohtavat pitää omasta jaksamisestaan huolta. Aikaa treeneille, kehonhuollolle tai omasta jaksamisesta huolehtimiselle ei ole, tai sitä ei osata ottaa. Tämä valmennus auttaa palauttamaan hyvinvoinnin elämään."

-Anna Oinonen

Valmennuksen avulla opit pitämään omasta jaksamisestasi huolta kokonaisvaltaisesti! Valmennuksen kiinteyttävä treeniohjelma auttaa sinua olemaan sporttisempi ja energisempi, kun taas kiinteyttävä, terveellinen ruokavalio ohjaa sinut syömään monipuolisemmin ja terveellisemmin ilman turhaa stressiä! Annan valmennus antaa myös vinkit, joilla takuuvarmasti nukut paremmin, olet yleisesti energisempi arjessa ja näin myös onnellisempi kuin ennen valmennusta. Lisäksi saat kestävän kehon, joka jaksaa arjessa. Valmennus toimii juuri sen takia, että se antaa kaikki avaimet omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Nyt on sinun aikasi ottaa vastuu sinun omasta hyvinvoinnistasi ja panostaa juuri sinuun itseesi.

Lähde Annan kanssa voimaan hyvin ja tekemään yhdessä arjesta ihanaa ja energistä <3

Nopeat kotitreenit ja kiinteyttävä ruokavalio sekä konkreettiset ohjeet, jotka muistuttavat sinua huolehtimaan itsestäsi!

Osta nyt!

SOPIIKO VALMENNUS MINULLE?

 • Haluat elää hyvinvoivaa arkea
 • Haluat tehdä nopeita kotitreenejä
 • Haluat olla energinen, sporttinen, valovoimainen ja onnellinen
 • Haluat oppia syömään säännöllisesti ja monipuolisesti ilman stressiä
 • Haluat kiinteytyä ja pudottaa liikakilot pois
 • Olet kiinnostunut pitämään itsestäsi huolta nyt ja loppuelämän

KESTÄVÄ KEHO ESITTELY

Miten kiinteytyä kotitreeneillä ja saada lisää energiaa arkeen?

Tässä verkkovalmennuksessa pudotat hiukan painoa ja saat lisää energiaa arkeesi!

Kestävä keho -verkkovalmennus kestää kuusi viikkoa. Ensimmäiset kaksi viikkoa keskitytään kehonpainoharjoitteluun. Kolmannesta viikosta lähtien sinulla on mahdollisuus ottaa mukaan vastuskuminauha ja neljännestä viikosta lähtien kahvakuula. Voit kuitenkin halutessasi tehdä koko valmennuksen kehonpainoharjoitteluna.

Valmennus tarjoaa viikottaiset, vaihtuvat viikkohaasteet, joiden avulla pyritään muuttamaan asiakkaan arjen rutiineja hyvinvointia lisääviksi. Lisäksi mukana on terveellisiä arkiruokareseptejä. 

Tämän valmennuksen aikana saat vinkkejä mm. näihin aiheisiin:

 • Miten kiinteytyä kotitreeneillä?

 • Kuinka saada lisää energiaa arkeen?

 • Kuinka toteuttaa nopeita kotitreenejä 

KIINTEYTTÄVÄ TREENIOHJELMA KOTONA

Treeniohjelman ensimmäiset kaksi viikkoa totutellaan harjoitteluun kehonpainoharjoittelun osalta! Viikottain treeniohjelma muuttuu hiukan haastavammaksi, eli kolmannesta viikosta lähtien sinulla on mahdollisuus vaikeuttaa treenejä vastuskuminauhan avulla ja neljännellä viikolla voit ottaa lisähaasteeksi myös kahvakuulan! 

KIINTEYTTÄVÄ RUOKAVALIO ILMAN TURHAA STRESSIÄ

Valmennuksen ruokavalio tarjoaa sinulle helpon tavan tehdä terveellistä arkiruokaa ilman turhaa stressiä jokaisen suupalan punnitsemisesta tai loputtomista kieltolistoista! Saat myös viikottaiset reseptivinkit nopeisiin, terveellisiin arkiruokiin.

Haluan kokeilla!

Tämän verkkovalmennuksen aikana arkesi täyttyy uusilla, hyvillä tavoilla, jotka lisäävät jokapäiväistä hyvinvointia ja onnellisuuttasi.

Valmentajasi

Anna Oinonen

Anna Oinonen on hyvinvointivalmentaja, treenibloggaaja ja kahden pienen pojan äiti. Hän on elämään rakastunut, valovoimainen persoona, jonka tavoitteena on omalla osaamisellaan saada juuri sinut voimaan hyvin arjessasi ja pitämään itsestäsi huolta. Anna haluaa, että löydät liikunnan ilon ja energian arkeesi ja saat kehostasi kestävän. Koulutukseltaan hän on personal trainer, äitiysliikuntavalmentaja, mentaalivalmentaja ja lasten sairaanhoitaja. Saatat muistaa Annan Fitnessmallikisan voittajana, mutta nyttemmin hänet tunnetaan paremmin somessa hyvinvointivaikuttajana.

Anna on sporttihirmu, joka meinasi hävittää liikunnan, itsestä huolehtimisen ja energisyyden kiireisiin ruuhkavuosiin, mutta tämän valmennuksen keinoilla hän onnistui välttämään tämän! Anna elää kuten opettaa ja haluaakin, että juuri sinä opit nämä samat keinot, miten jokaisen meidän arki voi olla energistä ja hyvinvoivaa. Ihminen on kokonaisuus ja tämän valmennuksen avulla Anna haluaa tarjota sinulle lempeästi kestävän kehon, jossa niin fyysinen kuin psyykkinen jaksaminen on kunnossa ja saat loistaa.

Anna tekee työtään täydellä sydämellä ja intohimolla ja hänelle eniten merkitsee ihmiset eli hänen rakkaat asiakkaat.

Voit tutustua Annaan esimerkiksi Instagramissa @annaelinaoinonen.

Tutustu myös Annan muihin valmennuksiin:

Kestävä keho II

Kestävä keho Kahvakuula edition

Kestävä keho MAMA

Verkkovalmennuksen sisältö tarkemmin:

 • Kesto: 6 viikkoa

 • Päätavoite: Kiinteämpi kroppa ja energisempi olo 

 • Lupaus: Verkkovalmennuksen kiinteyttävä treeniohjelma sekä kiinteyttävä ruokavalio auttaa sinua tavoitteeseesi kiinteämmän kropan ja freesin olon saavuttamisessa! Mentaaliharjoitteet auttavat sinua ajattelemaan positiivisemmin ja löytämään sisäisen valovoimasi.

 • Ruokavalio lyhyesti: Kiinteyttävä ruokavalio ilman stressiä! Ravinto-ohjelma keskittyy säännölliseen ja monipuoliseen ruokailuun, ilman turhaa stressiä jokaisen suupalan punnitsemisesta

 • Reseptit: Viikottaiset nopeat ja terveelliset arkireseptit

 • Treeniohjelmat lyhyesti: Nopeat kotitreenit, jotka voit suorittaa kehonpainotreeninä tai vaikeuttaa treenaamista viikko viikolta kolmannelta viikolta eteenpäin! Verkkovalmennus hyödyntää myös kuminauhatreenejä ja kahvakuulatreenejä, jos haluat vaikeuttaa treenejäsi

 • Lisäksi: Treeniohjelmat sekä kuvina että videoina sekä viikottaiset reseptivinkit nopeisiin, terveellisiin arkiruokiin. Lisäksi viikkohaasteet, joiden avulla muutetaan konkreettisesti arjen rutiineja niin, että hyvinvointi lisääntyy ja ennen kaikkea valmentajan täysi tuki läpi koko valmennuksen!

KOKEMUKSIA JA PALAUTTEITA

 • Hyvinvointi käsittää monta eri osaa. Uni, mieli, ruoka... Mielestäni tässä valmennuksessa ne tuli hienosti esille! Anna on todella pirteä ja häntä on ilo seurata. Oli todella mahtava valmennus!
 • Sain liikunnan ja ulkoilut osaksi arkea, enää en osaisi kuvitella viikkoja ilman treenejä tai päiviä ilman ulkoilua. Myös ajattelumalleihin tuli uusia näkökulmia.
 • Olen saavuttanut tavoitteeni ja vartaloni on kiinteytynyt. Olen seurannut untani ja ruokailurytmini on rutinoitunut. Koen saavuttaneeni balanssia ja hyvinvointia.
 • Tykkäsin valmennuksen rentoudesta ja siitä kuinka siitä sai paljon apuja jokapäiväiseen elämään. Tässä piti itse pohtia asioita ja saada tuntemuksia ”mikä sopii juuri minulle”, sain monta ahaa-elämämystä vaikka terveellisest elämäntavat jo omaankin. :)
 • Annan asenne oli ihanan tsemppaava ja lämmin, valmennuksessa oli kiva olla mukana! Pidin myös treenien kehittymisestä ja monipuolisuudesta, sekä helposta toteutustavasta kotona kohtuullisilla välineillä.
 • Matalan kynnyksen treeniohjelma lyhyiden treenien säännöllisellä viikkorytmillä sekä selkeillä ohjeilla. Videot ovat loistavia! Myös treenien sisältö on ollut mieleinen. Samoin ruokavalio on toimiva ja parantanut tottumuksiani jo huomattavasti. Lisäksi 2 vk sokerittomuus treenin alussa oli todella toimiva tapa aloittaa parempi syöminen :)
 • Matala kynnys lähteä mukaan. Treenit on kivoja ja vaihtelevia. Ei tarvitse pelleillä keittiövaa'an kanssa ja punnita jokaista ruoka-ainetta. Kokonaisuudessaan todella helppo ja kiva tapa aloittaa liikunta vuosien tauon jälkeen, myös panostus kehonhuoltoon on iso hyvä!
 • Parasta valmennuksessa on ollut kehonhuolto ja tunne, että tätä tehdään yhdessä! Esim Annakin on mukana!
 • Valmennus oli hyvä, sovellus toimiva. Valmentaja huippu, antoi itsestään ja oli läsnä. Ruokavalio hyvä kun sai koota tarpeeksi henkilökohtaisesti. Treenit toimivia ja monipuolisia kun loppua kohti vaihtuivat.
 • Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen kun ostin valmennuksen. Sykkeen kautta valmennusta oli helppo suorittaa ja itselle paras tapa on merkata ylös tehdyt treenit ym. Itse valmennus oli riittävän soveltava eli sopi mielestäni hyvin huonokuntoisemmillekin mutta mahdollisuuksien mukaan helppo liikkeisiin oli ottaa myös esim omat painot. Ja treenien monipuolisuudesta ja vaihtuvuudesta suuri plussa. Hyvä että valmennusta voi hyödyntää vielä 2kk loppumisen jälkeenkin sillä jouduin itse viimeiset viikot sairastelujen vuoksi himmailemaan ja minulle tuli useamman viikon tauko treeneihin. Nyt aloin treenit ohjeiden mukaan alusta ja ihanaa että ehdin tehdä vielä kuuden viikon paketin vaikka uudestaan.
 • Annan valmennus oli oikea hyvän mielen valmennus! <3 Pidin siitä, miten kokonaisvaltaisesti siinä lähestyttiin hyvinvointia.
 • Annan asenne oli ihanan tsemppaava ja lämmin, valmennuksessa oli kiva olla mukana! Pidin myös treenien kehittymisestä ja monipuolisuudesta sekä helposta toteutustavasta kotona kohtuullisilla välineillä.
 • Kokonaiskuva hinta-laatusuhteesta valmennuksessa oli todella hyvä!
 • Tosi tyytyväinen valmennukseen! Oli ensimmäinen kokonaan suorittamani nettivalmennus ja ei varmasti viimeinen.
 • Tämä valmennus muutti ajatustapaani omaa kehoa kohtaan ja sai vähentämään herkuttelua.
 • Sopiva tempo osaamattomalle tavan tallaajalle. Hyvät vinkit myös mielen treenaamiseen. Annalla on sopivan jämäkkä, mutta lempeä tapa toimia motivaattorina.
 • Valmennus on ollut ihanan helposti lähestyttävä. Mahtavinta on se, että näin voisi oikeasti elää aina!
 • Annan sydämellisyys sekä hyväntahtoisuus näkyy valmennuksessa, se on parasta.
 • Parasta valmennuksessa on ollut monipuoliset treenit. Viikkohaasteet sekä unen ja syömisen seurannat ovat myös motivoineet huolehtimaan itsestä enemmän ja kartoittamaan omaa hyvinvointia.
 • Koko valmennus tuntui hyvältä, siinä oli tarpeeksi haastetta, mutta koin myös onnistumisen tunteita paljon! Rentoutusharjoitukset ja muut tehtävät olivat hyvä lisä treeneille.


Lisää kokemuksia Annan valmennuksesta voit lukea SYKE Tribe blogista


Muita tuotteita tältä valmentajalta


Kestävä keho II
Kestävä keho II

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin pureutuva kuuden viikon verkkovalmennus, jossa treenit, terveellinen ruokavalio ja mentaalitehtävät parantavat hyvinvointiasi.

Kesto 6 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Anna Oinonen
Käy Smartum / ePassi / Edenred


74,90 €

Kestävä keho MAMA by Anna Oinonen
Kestävä keho MAMA by Anna Oinonen

Informatiivinen ja laadukas raskausaikaan keskittyvä kokonaisuus, jossa teemoina mm. liikunta raskausaikana ja odottavan äidin ravinto.  Anna Oinosen MAMA -valm

Kesto 8 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Anna Oinonen
Käy Smartum / ePassi / Edenred


89,00 €

Kestävä keho kahvakuula
Kestävä keho kahvakuula

Miten toteuttaa tehokas kahvakuula treeni kotona? Anna Oinosen valmennuksessa tulet kokemaan täysin uuden tason kotitreenien tehokkuuden ja kehityksesi osalta!

Kesto 3 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Anna Oinonen
Käy Smartum / ePassi / Edenred


39,90 €

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Ravinto-ohjelmia
 • Tulosten seuraamista
 • Unen seuraamista
 • Fiiliksen seuraamista
 • Tavoitteita
 • Chat valmentajan kanssa

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA:

 • Parasta olivat valmentajan vinkit ja opastus raskauden eri aiheisiin sekä vinkit kehonhuoltoon ja lantionpohjan treenaamiseen
 • Pidin erityisesti monipuolisesti videoista, ohjatuista kehonhuoltohetkistä ja lantionpohjatreeneistä.
 • Treenit pystyi tekemään rauhassa oman fiiliksen mukaan kirjoitettujen ja videoitujen ohjeiden avulla.
 • Valmennus huomioi kivasti kokonaisuuden eikä rajoittunut pelkkään liikuntaohjelmaan tai ruokaan.
 • Anna on ihanan pirteä, iloinen ja osaava ja valmennuksen myötä tulee kiinnitettyä huomiota oikeisiin asioihin ja esim. kehonhuoltoa tulee tehtyä säännöllisesti.
 • Parasta oli hyvä rytmitys, sopivassa suhteessa treeniä, kehonhuoltoa ja tietopaketteja.
 • Jalkatreeni on ollut kiva, hyvä että siinä on eri tasoja ja liikkeet voi tehdä omaan tahtiin. Myös ruokavaliovinkit ovat olleet inspiroivia.
 • Parasta olivat hyvät vinkkivideot, laadukkaat treenit ja kehonhuolto-ohjaukset!

OHJEET JA TEKNISIÄ TIETOJA

1. Osta valmennus.

2. Saat ostamisen jälkeen linkin mistä pääset lataamaan SYKE sovelluksen sekä vahvistuksen ja kuitin onnistuneesta ostosta sähköpostiisi.

3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä, jolloin sisällöt tulevat näkymään SYKE-sovellukseen sekä SYKE Triben selainversioon, jolla voit osallistua tietokoneen kautta.

Pääasiallisesti kaikki tehtävät ja sisällöt on kalenteroitettu sinulle valmiiksi ja syklitetty aukeamaan asteittain.

4. Kun valmennus alkaa ja niin materiaalit tulevat saataville. Lähtökohtaisesti kaikki materiaali on ennakkoon kuvattua eli sinä saat valita mihin aikaan teet mitäkin. 

5. Voit myös tulostaa tulostettavat materiaalit Sykkeen verkkoportaalista.

6. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2kk valmennuksen päätyttyä ja kun valmennus on päättynyt niin pääset arvioimaan valmennuksen.

7. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen koska kuten me tiedämme niin matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat.

Hyppää mukaan!


@syketribe