Kesällä kuntoon!

Miksi odottaa syksyyn? 

Kesällä muutos  on helpointa; saat auringosta energiaa, tuoreet kasvikset keventävät ruokavaliota ja monipuolinen liikkuminen mahdollistavat muutoksen helposti. 

699,00 €
Osta

12 VIIKON VALMENNUSPAKETTI SISÄLTÄÄ:

- 10 TAPAAMISTA ETÄNÄ, ULKONA TAI LÄHITAPIOLA SPORTCENTERILLÄ KIRKKONUMMELLA
- FIRSTBEAT-ANALYYSIN JA PALAUTTEEN
- KUNTOSALI TAI KOTITREENIOHJELMAN PÄIVITYKSINEEN
- LIIKUNTASUUNNITELMAN KOKO AJALLE
- RUOKAVALION VIILAUKSEN TAVOITTEESI MUKAISEKSI

Liikuntakumppani


699,00 €
Osta

Jo vuosi(kymmeni)en ajan olen ihmetellyt usein vastaan tullutta ajatusmaailmaa, että kesällä "otetaan rennosti" ja "kesällä haluan lomailla rauhassa ilman stressiä". 
Miksi?
Kesällä liikuntaa on helpompaa tehdä erityisesti Suomen oloissa monipuolisemmin, liikuntaa kun voi harrastaa myös nyt erityisolosuhteissa talvea helpommin ulkona. Lisäksi ruokavalio on kesällä luvattoman helppoa keventää, olen saanut useita "lihansyöjiä" kasvisten pariin nimenomaan kesällä. Tällöin kasvikset ovat parhaimmillaan ja totuttautuminen uusin makuihin helpompaa. 
Tähän kun lisätään työmäärän väheneminen useilla aloilla, on kerrankin aikaa paneutua muutokseen. 
Ja koska muutos vie aikaa, on koko kesä mitä parhainta aikaa uuden opetteluun. Syksyllä tavat ovat jo rutiineja  ja talvella ei tarvitse ottaa itseään niskasta kiinni, kun arjen tuoksinassa uudet elämäntavat ovat jo juurtuneet. 
 

Miksi panostaisit personal traineriin?

Personal trainerin tehtävä ei ole laihduttaa sinua tai kasvattaa lihaksiasi. Tämä on sinun tehtäväsi. 
Minun työni on antaa sinulle parhaat mahdolliset työkalut, joilla voit saavuttaa tavoitteesi. Ulkopuolisena näkee usein pieniä tapoja, joita muuttamalla saadaan tavoite askelta lähemmäksi. Annan uusia ajattelutapoja, tarkistan, että treeni on turvallista, otan huomioon henkilökohtaiset rajoitteet (ruoka-allergiat, vanhat vammat, lähtökunnon jne) ja annan ohjeet nämä huomioden. Jotta sinä pääset tavoitteeseesi turvallisesti ja varmasti. 

En ollenkaan usko, että kerron sinulle jotain, mitä et löytäisi esimerkiksi netistä tai verkkovalmennuksesta. Mutta omalla kokemuksella ja opintojen myötä tulleella tiedolla säästän sinulta etsimisen vaivan ja saat henkilökohtaisen suunnitelman. Jos sinulla on ruokavaliossasi erikoistarpeita, kipuja kehossa tai et tiedä mistä aloittaa, suosittelen lämpimästi harkitsemaan personal trainerin palkkaamista. 

 

Osta nyt!

Miten autan muutokseen?

Yleisimmin korjaan asiakkaiden käsitystä, mikä on järkevää toimintaa tavoitteen saavuttamiseksi.
Voisin väittää, että 90% painonsa kanssa taistelevista asiakkaistani syö liian vähän ja treenaa liian paljon ja väärällä tavalla. Ruokavalion vääristymät ja periaatteet ovat myös usein esteenä tavoitteen saavuttamiseksi. Kun kerron ehdottomani muutokset syyt ja mihin ne perustuvat ja miten vaikuttavat, ovat useimmat kokeilleet ja yllättyneet positiivisesti. 
Ruokavalion merkitystä myös vähätellään ja liikunnan merkitystä korostetaan. Juuri tämän vuoksi minulla on kaikki palvelut saman hintaisia. En ota ruokavaliokeskustelusta suurempaa tai pienempää hintaa kuin treeniajasta. En myöskään tee yksittäisiä kuntosaliohjelmia, vaan ne sisältyvät aina palveluun ja käydään yhdessä läpi. Koska muutos vie aikaa, ovat lähes kaikki asiakkaani 3-6kk palvelupaketeilla. Näin voin auttaa parhaiten sinua saavuttamaan tavoitteesi, sillä tällä aikavälillä näen muutoksen ja psytyn reagoimaan uusilla ohjeilla tarvittaessa.

Haluan kokeilla!

Liikuntakumppanin Paula

Lempeän opettavaisen ohjaustyylini takana on huikea määrä tietoa, joita on kerääntynyt vuosien varrella lukuisilta kursseilta, koulutuksista, kirjoista ja yliopistosta. Jatkuva tiedonjano pitää ammattitaitoani yllä ja lähdenkin innolla aina uuteen mukaan, jos se suinkin liittyy kehon hyvinvointiin.

Olen liikuttanut ihmisiä vuodesta 1994 ja toiminut personal trainerina vuodesta 2007.
Olen itse tanssinut läpi elämäni, takana on niin balettia kuin itämaisia tanssejakin ja lavatansseissa olen käynyt jo isän varpaiden päällä tanssien. Rahoitin vaatetusalan opiskeluni ohjaamalla ryhmäliikuntatunteja ja lähes 30 vuotta myöhemmin ohjaan edelleen erilaisia tunteja. Liikunta-ala veikin minut kokonaan; vaatetusalalla en ole työskennellyt päivääkään. 12 vuoden ajan jumppien ohella vedin karaokeiltoja ja tätä kautta kiinnostuin laulajien kehon asennosta ja toiminnasta.

Tällä hetkellä omiin harrastuksiini kuuluvat voimaharjoittelu kuntosalilla, kävely,  lavatanssit ja tanssileirit, käsityöt ja kaikenlainen kirjallisuus, aina romaaneista keittokirjoihin.

Muutin kesällä 2020 Kirkkonummelle, jossa voin tavata ulkotreenien parissa, jonka lisäksi teen etävalmennuksia Zoomin avulla.

 

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste

Liikuntakumppani (Wavion T:mi , y-tunnus 1583038-1) myy palvelujaan yksityishenkilöille, yhteisöille ja yrityksille, Suomeen ja ulkomaille. Verkkokurssit, etävalmennukset, virtuaaliset jumppatunnit ja muut sähköiset kokonaisuudet ovat tarkoitettu yhden henkilön käyttöön.

Yhdistykset, koulut, kaupungit ja muut julkishallinnolliset tahot voivat olla yhteydessä paula@liikuntakumppani.fi isomman käyttäjäryhmän lisenssin hankkimiseksi.

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Tuotteet sisältävät arvonlisäveroa joko 24% tai 10%, riippuen palvelusta.

Nämä käyttöehdot ovat voimassa 01.03.2021 alkaen.  

MUUTOKSET PALVELUISSA 
Sitoudut kaikkiin käyttöehtoihin, kuten peruutuskäytäntöön, joka on kerrottu ostamasi palvelun kohdalla, ostaessasi palvelun Liikuntakumppanilta. 
Liikuntakumppani pidättää oikeuden perua tai muokata mitä tahansa varattua palvelua missä vaiheessa tahansa minkä syyn takia tahansa. 
Liikuntakumppani pidättää oikeuden muokata tai lopettaa, väliaikaisesti tai pysyvästi, palvelun ilmoittamatta. 

PERUUTUS- JA HYVITYSKÄYTÄNTÖ 
Tuotteilla on lain mukaan 14 vrk palautusoikeus kun tuote on käyttämätön. Verkkokursseissa tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et ole aloittanut katsomaan verkkokurssia (et ole avannut kurssin sisältöä) 14 vrk sisällä ja haluat sen palauttaa, niin silloin olet lain mukaan siihen oikeutettu. Jos olet alkanut katsomaan verkkokurssia, et voi sitä enää palauttaa. 

Varattujen etävalmennuksien kohdalla peruutus tulee tehdä 14 päivän sisällä ostosta ja vähintään 4 tuntia ennen varatun valmennuksen alkua. Saat ajanvarauksen jälkeen linkin valmennukseen ilmoittamaasi sähköpostiin ja varaamanasi ajankohtana kirjaudut “odotushuoneeseen” kirjoittamalla etunimesi ja vähintään kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestäsi. Mikäli et ole paikalla “odotushuoneessa” varaamanasi ajankohtana, valmentaja odottaa 10 min ajan. Jos sinua ei siellä näy 10 min kuluttua, valmennus katsotaan käytetyksi. 

Ryhmäjumpissa peruutus tulee tehdä neljä tuntia ennen varatun tunnin alkua. “Odotushuoneessa” tulee olla paikalla viimeistään 10 minuuttia ennen jumpan alkua. Emme voi taata sisäänpääsyä tämän jälkeen. Jos et ole ajoissa paikalla, se ei ole peruste maksun palautukselle. 

FirstBeat-hyvinvointianalyysin tilattuasi sinulla on oikeus perua ostos 14vrk:n sisällä, mikäli et ole tilannut vielä mittaria lähetetyllä linkillä. Tilaamalla mittarin vahvistat ostosi, eikä peruutusoikeutta enää ole.
 

TUOTTEET JA HINNAT 
Tuotteiden hinnat näkyvät tuotteiden kohdalla. Tuotteen hinta on se hinta, joka näkyy verkkosivuilla tilauksen aikana. Hinnat ovat euroina ja sisältävät ALV:n. 

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
Teemme varotoimenpiteitä asiakastietojen ja henkilötietojen suhteen ja noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). 
Arvostamme käyttäjiämme ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Keräämme tietoja sinusta verkkosivuston ja verkkokauppamme kautta parantaaksemme verkkokokemustasi ja kommunikoidaksemme kanssasi tuotteistamme, palveluistamme ja tarjouksistamme. Nimeäsi tai mitään henkilökohtaista sinusta ei myydä tai jaeta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. 
Henkilökohtaiset tiedot, jotka annat meille, sisällytetään henkilötietotiedostoihin ainoana tarkoituksena tarjota sinulle Liikuntakumppanin palveluja. 
Liikuntakumppani.fi-sivuston sekä Liikuntakumppanin verkkokaupan ja Syke-applikaation kautta kerättyjä henkilökohtaisia tietoja käytetään sisäiseen kirjanpitoon, tuotteiden ja palvelujen parantamiseen sekä palveluiden myynninedistämistä koskevien tietojen toimittamiseen sähköpostitse ja / tai muilla kanavilla.  
Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 
Liikuntakumppani (Wavion T:mi , y-tunnus 1583038-1) 
Volsintie 105, 02400 KIRKKONUMMI
Paula Lempinen / 0405558845
paula@liikuntakumppani.fi

Rekisterin nimi 
Liikuntakumppani asiakasrekisteri

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Rekisteriin tallennettavia tietoja yhteydenottolomakkeen kautta ovat: henkilön nimi, yritys/organisaatio, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä viestin sisältö. Asiakkaan ostaessa Liikuntakumppanin palveluja voidaan tallentaa myös palvelun laajuuteen ja asiakkaan tarpeisiin pohjautuen muita asiakassuhteeseen liittyviä tietoja: puhelinnumero, kieli, henkilötunnus, syntymäaika, järjestelmän käyttäjähallintaan ja käyttöoikeuksien rajaamiseen käytettävät tiedot sekä muita palvelun tarjoamiseen liittyviä tietoja. Lisäksi voidaan tallentaa tiedot käsitellyistä tilauksista, tietoa markkinointiluvista ja -kielloista sekä muita asiakkaan toimittamia tietoja.

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA
Sivuston kautta kerättyjä tietoja säilytetään niin kauan kun tiedot ovat tarpeen palvelujen tarjoamiseksi. Kun tiedot eivät enää ole tarpeellisia, niin ne poistetaan tai anonymisoidaan. Käyttäjän on mahdollisuus pyytää tietojensa poistamista siltä osin kun laki ei niitä vaadi säilyttämään. Asiakassopimuksen voimassaoloaikana Liikuntakumppani ei poista asiakkaan lukuun käsittelemiään henkilötietoja ilman asiakkaan pyyntöä. Sopimuksen päättyessä, asiakkaan valinnan mukaisesti, joko poistamme henkilötiedot tai palautamme ne asiakkaalle. Jos asiakas ei pyydä käsiteltyjen henkilötietojen poistamista tai palauttamista, säilytämme asiakkaan puolesta käsitellyt henkilötiedot kuusi kuukautta sopimuksen päättymisestä, minkä jälkeen poistamme kopiot niistä, ellei lainsäädännössä toisin edellytetä. 

REKISTERÖIDYN YLEISET OIKEUDET
Henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa, vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä sekä pyytää henkilötietojen poistamista rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Tiedot poistetaan, mikäli toimenpide ei vaaranna Liikuntakumppanin tai sen asiakkaiden oikeusturvaa. Kaikki pyynnöt ja tietosuojaselostetta koskevat kysymykset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen paula@liikuntakumppani.fi

EVÄSTEET JA MUUT SEURANTATYÖKALUT

Liikuntakumppani yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä sekä muita verkkoseurantatekniikoita (englanniksi ”cookies”) tällä sivustolla sekä verkkokaupassaan ja käsittelee niiden avulla kerättyjä tietoja (mukaan lukien henkilötiedot ja muut evästetiedot) tässä tietosuojakäytännöissä kuvattuihin tarkoituksiin. 
Evästeiden avulla voidaan kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja:
IP-osoite; Vierailun kellonaika; Käytetyt sivut ja niillä vietetty aika; Selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä; Mistä verkko-osoitteesta ja miltä palvelimelta on käyty palveluissamme, ja mihin verkko-osoitteeseen siirrytty sen jälkeen. 
Evästeiden käyttö mahdollistaa sinulle mm. seuraavia asioita:Palveluidemme ja siihen kuuluvien perustoiminallisuuksien (esimerkiksi kirjautumisen) sujuvan teknisen toiminnallisuuden. Palveluidemme käyttö on sinulle helpompaa. Voit käyttää yhteisöliitännäisiä palveluita osana palveluitamme, esimerkiksi jakaa sisältöämme sosiaalisessa mediassa. Sivusto muistaa kirjautumisesi sekä valintasi evästeiden ja uutiskirjeen tilaamiseen suhteen. Liikuntakumppani.fi -sivuston omat evästeet (first party cookies) Sivustojen tekninen toteutus vaatii tiettyjen evästeiden hyväksymistä, joten välttämättömiä evästeitä ei voi poistaa käytöstä ilman, että sivuston toiminta häiriintyy. Tälläisiä evästeitä käytetään esimerkiksi lomakkeiden täyttämiseen ja lähettämiseen. Voit poistaa nämä evästeet selaimesi asetuksista sivuston käytön jälkeen.  
Keräämme tällä sivustolla myös markkinointitarkoituksiin nimettömänä tietoa vierailijoidemme internetkäyttäytymisestä. Emme tallenna nimeäsi tai mitään sinuun suoraan yhdistettävissä olevia tietoja, vaan ainoastaan nimetöntä tietoa. Tiedot tallennetaan tekstitiedostoevästeinä tietokoneellesi. Tietojen avulla analysoimme asiakkaiden internetin käyttöä. Kerättyjä tietoja käytetään palvelumme kehittämiseen ja asiakkaidemme ostokokemuksen parantamiseen. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille.
Kolmansien osapuolten evästeet (third party cookies) Google Analytics -evästeet
Liikuntakumppanin sivuilla käytetään Google Analytics -palvelua, joka on Googlen verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä tekstitiedoissaan. Tämä eväste tallennetaan tietokoneellesi, mikä mahdollistaa sivuston käyttöanalyysin. Evästeen antama tieto sivuston käytöstä (vain IP-osoite, joka on tehty tunnistamattomaksi) lähetetään ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Niissä tapauksissa, joissa Google siirtää henkilötietoja EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle, on tietojen siirtämisen oikeusperuste EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -järjestely. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttöä, raportoimalla käyttötiheydestä ja internetin käyttöön liittyvistä palveluista. Voit lukea tarkemmin Google Analyticsin tietosuojapolitiikasta osoitteesta https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi. Voit estää evästeiden tallentumisen internetselaimesi asetuksilla. Tällöin et kuitenkaan voi käyttää sivustomme kaikkia toimintoja. Jos käytät sivustoa, Google saa kerätä tietoja edellä kuvatulla tavalla ja edellä mainittuihin tarkoituksiin. Mikäli et halua jakaa tietoa sivuston käytöstä Google Analytics –palvelulle, voit myös ladata erillisen lisäosan selaimeesi. Lisäosa on ladattavissa Googlen sivuilla.
Suostumus evästeiden käyttämiseen Vieraillessasi ensimmäistä kertaa verkkosivuillamme, annamme sinulle mahdollisuuden hyväksyä tai hylätä erityyppisten evästeiden asettamisen. Voimme jo tätä ennen asettaa sellaisia omia evästeitämme, jotka ovat välttämättömiä verkkosivujen toiminnan kannalta. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi evästeiden tallentamiseen sivuston alareunasta “Hallinnoi evästeitä” -valikosta. Voit myös poistaa laitteellesi jo tallennetut evästeet selaimesi asetuksista.
Muutokset
Saatamme ajoittain tehdä päivityksiä evästeiden käyttöämme koskeviin käytäntöihimme. Suosittelemme, että vierailet tällä sivulla säännöllisesti, jotta saat tuoreimman tiedon Liikuntakumppanin sivustolla ja verkkokaupassa käytettävistä evästeistä.

Hyppää mukaan!
<