BADASS

Läpäise Pelastusopiston pääsykoe ja kuntotestit ja saavuta eliittikunto

Tavoitteena läpäistä Pelastusopiston pääsykoe ja kuntotestit vai treenata itsesi muuten vain eliittikuntoon? Tämä valmennus ja sen sisältämä toiminnallinen harjoittelu on avain tavoitteeseesi!

64,50 € 129,00 €
Osta
Säästä
50%
BADASS by Tommy Oksa
BADASS by Tommy Oksa
BADASS by Tommy Oksa

Tavoitteena eliittikunto tai läpäistä Pelastusopiston pääsykoe ja liikuntatestit?
 

Onko tavoitteenasi eliittikunto, jonka avulla selviät lähes mistä tahansa liikunnallisesta haasteesta? Tai onko tavoitteenasi läpäistä Pelastusopiston pääsykoe ja liikuntatestit?

Olipa tavoitteenasi Pelastusopiston pääsykoe ja liikuntatestit tai muuten vain atleettinen ja tehokas kroppa, BADASS by Tommy Oksa -verkkovalmennus on tähän oikea valinta!

Mikäli epäröit että onko valmennus sinulle liian rankka niin lue kuvaus loppuun ja saat myös tähän kysymykseen vastauksen.
 

BADASS -verkkovalmennus lyhyesti:
 • Kesto: 8 viikkoa

 • Päätavoite: Eliittikunto ja atleettinen kroppa, jonka avulla mm. Pelastusopiston pääsykoe ja kuntotestit ovat läpäistävissä!

 • Lupaus: Parempi peruskunto sekä lihaskunto ja atleettisempi kroppa joiden avulla esimerkiksi Pelastusopiston pääsykoe ja kuntotestit ovat läpäistävissä!

 • Ruokavalio lyhyesti: Kolme erilaista ravinto-ohjelmaa (esim. 2200 kcal ruokavalio tai jopa 3500 kcal ruokavalio) sekä ohjeet tarkempaan kalorien laskemiseen

 • Treeniohjelmat lyhyesti:  Salitreeniohjelma, jossa 4 treeniä viikossa, juoksuohjelma koko kahdeksan viikon ajaksi, jossa 2 treeniä viikossa sekä uintiohjelma kerran viikossa, joka on korvattavissa esimerkiksi soutulaitteella! Lisäksi mukana myös erillinen leuanveto-ohjelma sekä MetCon -treeni kerran viikossa salitreenin päätteeksi

 • Lisäksi: Motivointivideoita, mittaamista ja seurantaa sekä selkeät ohjeet treeniohjelman suorittamiseen

Haluatko maksaa valmennuksen liikuntaeduilla?

Klikkaa TÄSTÄ

BADASS by Tommy Oksa
Kesto 8 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 64,50 €
Tarjous päättyy 27.11.2022 klo 23:59

Arla Protein kampanja Edistyneet Jälleenmyynti juoksu Kehonrakennus keskitaso kestävyys kiinteytyminen kuntosali Lihaskuntoharjoittelu Miehet Naiset Parhaiten arvioidut Sport & Hobbies Urheilu
64,50 € 129,00 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Kampanjahinta 64,50€ voimassa


Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Hanki eliittikunto ja läpäise pelastusopiston pääsykoe ja liikuntatestit!

BADASS 

Peruskunnon kohottaminen ja parempi lihaskunto!

BADASS by Tommy Oksa

Tämän verkkovalmennuksen salitreeniohjelma, juoksuohjelma sekä HIIT -treenit johtavat sinut todelliseen eliittikuntoon, joista kaverisi ja kollegasi ainoastaan unelmoivat!

Gladiaattorikisan voittaja Tommy Oksa, joka on myös palomies sekä fysioterapeutti, on laatinut sinulle yhdessä ammattilaisten kanssa kokonaisuuden, jossa mennään kovaa eikä vain meinata! 

Tämän valmennuksen suunnittelua ohjasi yksi tavoite ja se oli peruskunnon kohottaminen sekä fyysisesti kovan kunnon hankkiminen ilman jarruja tai liian pehmoisia arvoja. Treeniohjelma joka vaatii kovapäistä asennetta ja nälkää, sitä Badass -asennetta millä tavoitteet saavutetaan! Valmennuksen nimi kertoo jo itsessään mistä on kyse!

Valmennuksen rungon ja harjoitusohjelmien suunnittelussa on käytetty hyväksi myös pelastusopiston pääsykokeita. Halusimme mahdollistaa tällä valmennuksella, että valmennuksen käytyäsi pelastusopiston pääsykoe ja kuntotestit ovat läpäistävissä! Kyseisten kuntotestien läpäiseminen vaatii niin voimaa kuin kestävyyttäkin ja näitä ominaisuuksia tulet tällä ohjelmalla saamaan!

Joten miten on?

 • Haluatko vihdoin aloittaa uuden sivun elämässäsi ja kehittää voimaa sekä kestävyyttä ja saavuttaa atleettisen kropan?
 • Haluatko, että joku motivoi ja potkii sinua parempaan kuntoon?
 • Haluatko oppia miten peruskunnon kohottaminen onnistuu monipuolisten treenien avulla?
 • Haluatko lisää lihasmassaa tai kiinteämmän kropan?
 • Haluatko oppia miten saada enemmän leukoja?
 • Onko tavoitteenasi läpäistä pelastusopiston pääsykoe tai liikuntatestit?

Mikäli vastasit kyllä, niin nyt on hyvä aika alkaa tehdä töitä unelmien kunnon ja kropan eteen!

Voimaa, kestävyyttä ja asennetta! BADASS by Tommy Oksa on suunniteltu ennen kaikkea kovaan treenaamiseen. Valmennuksen tavoitteena on saavuttaa monipuolinen ja tehokas kunto, joka tulee näkymään niin aerobisen kunnon kuin lihastenkin kasvuna. Lisäksi saat selkeän ruokavaliorungon sekä ohjeet myös tarkempaan laskentaan (heille jotka haluavat viedä valmennuksen astetta pidemmälle).

Valmennus ei olla optimaalinen aloitteleville kuntoijoille, vaikka valmennus onkin säädettävissä omaan kuntotasoon sopivaksi. Aloittelijoille suositellaan harkitsemaan BADASS Beginners tai BADASS Female -valmennuksia. 

BADASS -valmennuksen aikana kuntosi kasvaa seuraavalle tasolle, samalla kun kroppasi muokkaantuu. Tulet myös todennäköisesti näyttämään atleettisemmalta kuin tavalliset salihirmut.

Mikä parasta, niin tässä valmennuksessa tulet huomaamaan, että treenaamisen ei tarvitse olla monimutkaista ollakseen tehokasta - tuloksia voi saada hyvinkin yksinkertaisilla treeneillä, ilman turhia kikkailuja! Tehdään niitä oikeita asioita ja oikein syklitettynä.

BADASS by Tommy tulee viemään sinut pois mukavuusalueeltasi ja asettaa kroppasi äärirajoille. Lopputulos on kuitenkin huikea, sillä kehosi kiinteytyy, lihasmassasi kasvaa, rasva sulaa ja suorituskykysi sekä tehokkuutesi lisääntyvät.

HIIT-treenit avartavat ajatusmaailmasi ja ajatus kovista treeneistä muuttuu positiivisemmaksi. Juoksemisesta tulee uusi ystäväsi. Opit valmistamaan terveellisen aterian vaivattomasti ja elämästäsi tulee mielekkäämpää kun huomaat kehossasi treeniohjelmasta aiheutuvat muutokset. Mennään siis treenien ja onnistumisten tuomaa euforiaa kohden.

Energia arjessa lisääntyy, kun kropastasi tulee entistä suorituskykyisempi. Huomaat kehityksesi, joka motivoi sinua ylittämään itsesi kerta toisensa jälkeen. Treenaat tavoitteellisesti, tehokkaasti ja yksinkertaisesti.

Huom! Sinun ei tarvitse pyrkiä Pelastusopistoon tai olla palomies, jotta voit aloittaa tämän valmennuksen. Riittää, että omaat halun treenata kovempaa tai (ja) näyttää paremmalta! Valmennus mahdollistaa lähtötason mukaisen harjoittelun eli vaikka aloittelijoille tämä ei ole optimaalisin, niin heikommallakin kunnolla voit haasteen vetää läpi mukauttamalla treenejä. You can do this!

Lähde Tommyn mukaan kohti elämäsi kuntoa - tämä valmennus vaatii sitoutumista, mutta tulokset ovat sen mukaisia!

Tämän valmennuksen toiminnallinen harjoittelu auttaa sinut tavoitteesi saavuttaa eliittikunto tai läpäistä pelastusopiston pääsykoe ja liikuntatestit!

Osta nyt!

SOPIIKO VALMENNUS MINULLE?

 • Haluatko oppia miten peruskunnon kohottaminen onnistuu monipuolisten treenien avulla?
 • Haluatko lisää lihasmassaa tai kiinteämmän kropan?
 • Haluatko oppia miten saada enemmän leukoja?
 • Haluat kehittää perusvoimaa

  Tavoitteenasi on läpäistä pelastusopiston pääsykoe ja liikuntatestit

 • Haluat treenata normaalia kovemmin
 • Treenaat jo kuntosalilla, mutta haluat tehokkaamman fysiikan
 • Haluat kuntosalitreeneihin vaihtelua
 • Haluat kovemman BADASS-asenteen
 • Haluat kasvattaa lihasmassaa, mutta näyttää atleetilta
 • Haluat kasvattaa juoksu/ uintikuntoa sekä kehittyä leuanvedossa
 • Haluat jonkinlaisen punaisen langan syömiseen ja treenaamiseen
 • Haluat eliittikunnon


 •  

BADASS ESITTELY

Tehokas treeniohjelma, jonka pohjana toimii juoksutreenit, penkkipunnerrus, leuanveto, kyykky ja HIIT -treenit!

BADASS by Tommy Oksa -verkkovalmennus kestää 2 kuukautta. Ensimmäisen kuukauden tavoitteena on peruskunnon kohottaminen sekä treeniohjelmaan totuttelu. Toisen kuukauden aikana lisätään vauhtia juoksutreenien ja uintitreenin suhteen: peruskunnon kohottaminen muuttuu vauhtikestävyydeksi, jolloin alkaa tehokas kuukauden treenaaminen kohti parempaa cooper-tulosta sekä 200m uintitulosta.

Valmennuksen treeniohjelmat eivät siis sisällä vain kuntosalitreenejä, vaan pääset haastamaan itseäsi myös muilla osa-alueilla. Valmennuksen treenit on rakennettu nousujohteisiksi, jolloin saat tarpeeksi ärsykkeitä jatkuvasti ja kehitys on taattua. Valmennuksessa tulevat HIIT -treenit, erilaiset juoksutreenit sekä uintitreenit takaavat kehityksesi!

Monipuolisten treenien avulla motivaatio liikkua ei tunnu pakkopullalta, sillä et ehdi kyllästyä - tulosta sen sijaan tulee senkin edestä! Valmennus sisältää myös lähtötasotestit, joiden avulla pääset itse näkemään kehityksesi ja ohjelman toimivuuden.

BADASS - For the tough!
 

Tämän valmennuksen aikana saat vinkkejä mm. näihin aiheisiin:

 • Miten saada atleettinen, toiminnallinen, vahva sekä kestävä kroppa

 • Miten helppoa peruskunnon kohottaminen on oikealla ohjelmoinnilla

 • Miten saada enemmän leukoja

 • Miten saavuttaa kroppa, jonka avulla pelastusopiston pääsykoe ja kuntotestit ovat läpäistävissä

MONIPUOLINEN TREENIOHJELMA

Verkkovalmennuksen sisältämä salitreeniohjelma sisältää 4 treeniä viikossa. Erillinen juoksuohjelma koko kahdeksan viikon aikana tukee peruskunnon kohottamista, jonka vuoksi juoksutreenejä tulee 2 treeniä viikossa. Valmennuksen uintiohjelma varmistaa, että 200m uintitestistä selvitään kirkkain tuloksin, jolloin myös uintia treenataan kerran viikossa. Uintitreeni on kuitenkin myös korvattavissa esimerkiksi soutulaitteella! Lisäksi mukana on myös erillinen leuanveto-ohjelma sekä HIIT -treenit kerran viikossa salitreenin päätteeksi

USEIN KYSYTTYÄ:

Onko valmennus liian rankka "tavalliselle" liikkujalle?

Valmennuksen runkoa voi mukauttaa ja valmennus sisältää tähän myös ohjeet. Mikäli uiminen ei ole sinulle mahdollista tai mielekästä niin voit vaihtaa sen soutulaitteeseen tai jopa lenkkeilyyn. Myös leuanvetotreenit voi jättää välistä mikäli leuanveto ei ole sinulle mieleinen tavoite tai haluat keventää valmennuksen kokonaisvolyymia.

Valmennus on vaativa ja suosittelemme että sinulla olisi kohtalainen pohjakunto mikäli lähdet tähän ohjelmaan. Mikäli lähtötasosi on heikohko niin vaadimme että sitoudut itse rajaamaan treenien intensiteettiä omaan kuntoosi sopivaksi. Tulet saamaan tähän myös ohjeita. Suosittelemme tutustumaan myös BADASS Beginners -versioon sekä BADASS Female -versioon.
 

Miten paljon pitää olla kuntosali/liikuntataustaa, jotta pärjään valmennuksessa?

Mikäli ymmärrät kuntosaliharjoittelun perusteet ja hallitset suurimman osan perusliikkeitä (penkki, kyykky, maastaveto, ylä- ja talja) sekä olet joskus elämässäsi juossut lenkin niin valmennus sopii kyllä sinulle! Ole siis huoleti - valmennus ei ole teknisesti liian vaikea ja jokainen aloittaa oman kuntotasonsa mukaisesti! Jonkinlainen fyysisen kunnon pohja olisi kuitenkin hyvä olla. 

Sisältääkö ohjelmointi vaikeita liikkeitä kuten muscleappeja, rinnallevetoa tai tempausta?

Ohjelmointi on hyvin yksinkertainen, eikä sisällä näin monimutkaisia liikkeitä. Hyvällä kyykkytekniikalla pärjää erittäin pitkälle! Valmennuksessa pohjana toimii perusliikkeet, kuten penkkipunnerrus, leuanveto sekä kyykky!

Soveltuuko valmennus myös naisille?

Ehdottomasti! Valmennus sopii erinomaisesti miehille ja naisille. Suositus on kuitenkin, että liikunta on jo osa elämäntapaasi!

Millainen valmennuksen viikko-ohjelma on?

Ma: Kevyt lenkki 45min + kuntosali n. 30-40min

Ti: kuntosali n. 45-60min

Ke: kuntosali n. 60min

To: Leuanvetotreeni (koti/kuntosali) n. 10-15min + venyttely 30min

Pe: kuntosali + metcon n. 30min 

La: uinti + leuat (n.1h) - kevennyksiä viimeisillä viikoilla

Su: Kevyt lenkki 60min (HIIT viikot 5-7)

Haluan kokeilla!

Tavoitteena eliittikunto tai läpäistä pelastusopiston pääsykoe ja kuntotestit?

Valmentajasi

Tommy Oksa

Tommy Oksa on 29-vuotias entinen fysioterapeutti, nykyinen palomies. Hän on harrastanut taistelulajeja koko nuoruutensa, josta hän siirtyi amerikkalaisen jalkapallon pariin. Samalla Tommy on käynyt kuntosalilla 14-vuotiaasta asti. Jenkkifutiksen jälkeen Tommy siirtyi crossfitin puolelle, sillä hän halusi toiminnallisemman kunnon. Hän on toiminut kuntosalilla liikunnanohjaajana ja valmentanut crossfit-salilla lähes 3 vuotta. Nykyään Tommy on siirtynyt takaisin kuntosalin puolelle ja taskussa onkin nyt laajasti kokemusta liikkumisen eri osa-alueista ja Tommyn oma treenaaminen koostuukin jatkuvasti haasteiden tavoittamisesta sekä itseni haastamisesta.

Tommy on voittanut Gladiaattorit 2019 tv-ohjelman, jossa hänen monipuolinen kuntonsa pääsi koetukselle. Entisenä fysioterapeuttina vammojen ennaltaehkäisy ja progressiivisuus treeneissä on Tommylle tärkeää. Liikunnan on myös oltava mielekästä, mutta haastavaa. Koulutuksensa lisäksi Tommy on ottanut selvää erilaisista treenimuodoista ja on tullut siihen lopputulokseen, että monesti tehdään liian “hienoja ja vaikeita” liikkeitä ja ohjelmia unohtaen treenaamisen peruspilarit. Hänen mielestään yksinkertaisuus on kaunista, mutta treenaamisen ei tarvitse olla mautonta, jotta se olisi yksinkertaista.

Tommy on luonteeltaan “doer” eli kyseessä on tekijämies. Hän on energisempi kuin keskiverto valmentaja ja lupaa saada sinut näkemään asiat ehkä hieman eri valossa. Lisäksi Tommy tykkää motivoida ihmisiä. Vaikka pelastaja on hänen ammattinsa, auttaminen ulottuu muuhunkin kuin hänen leipätyöhönsä. Tommy tuo uutta verta ja hyvää meininkiä treenaamiseen. Hän uskaltaa väittää, että kokoisekseen hän omaa melko tehokkaan kokonaisuuden ja nyt jaan resurssit miten treenaan teidän käyttöön.

Voit tutustua Tommyyn Instagramissa @tommyramiro.

Katso myös muut BADASS-valmennukset:

BADASS Beginners

BADASS Female

Verkkovalmennuksen sisältö tarkemmin:

 • Kesto: 8 viikkoa

 • Päätavoite: Eliittikunto ja atleettinen kroppa, jonka avulla mm. Pelastusopiston pääsykoe ja kuntotestit ovat läpäistävissä!

 • Lupaus: Parempi peruskunto sekä lihaskunto ja atleettisempi kroppa joiden avulla esimerkiksi Pelastusopiston pääsykoe ja kuntotestit ovat läpäistävissä!

 • Ruokavalio lyhyesti: Kolme erilaista ravinto-ohjelmaa (esim. 2200 kcal ruokavalio tai jopa 3500 kcal ruokavalio) sekä ohjeet tarkempaan kalorien laskemiseen

 • Treeniohjelmat lyhyesti:  Salitreeniohjelma, jossa 4 treeniä viikossa, juoksuohjelma koko kahdeksan viikon ajaksi, jossa 2 treeniä viikossa sekä uintiohjelma kerran viikossa, joka on korvattavissa esimerkiksi soutulaitteella! Lisäksi mukana myös erillinen leuanveto-ohjelma sekä MetCon -treeni kerran viikossa salitreenin päätteeksi

 • Lisäksi: Motivointivideoita, mittaamista ja seurantaa sekä selkeät ohjeet treeniohjelman suorittamiseen

KOKEMUKSIA JA PALAUTTEITA

 • Hyvin suunniteltu valmennus!! Helppo pysyä motivoituneena!!
 • Todella selkeät ohjeet ruokavaliossa ja reeneissä. Reenit sopivan mittaisia.
 • Löytynyt rytmi treenata joka päivä, vaikka ennakko-odotus oli että impossible ;)
 • Selkeet ohjeet + nopeat vastaukset kysymyksiin!
 • Olen päässyt mukaan urheiluun kunnolla ja salilla käyntiin. Parasta on myös se, että tästä ohjelmasta löytyy videot miten liikkeet tehdään sekä ruokavalio.
 • Valmennuksen avulla sain uudenlaista motivaatiota ja boostia omiin treeneihin + cooper-tulos parantui!
 • Saavutin valmennuksessa uusia liikkeitä mitä en ole koskaan tehnyt. Tavoitteeni on mennä pelastusopistoon ja testejä en ole viellä päässyt läpi ennen tätä, mutta tällä hetkellä pääsen kaikki muut paitsi penkkipunneruksen ja se on tämän valmennuksen ansioita. En ole koskaan käynyt lenkillä, mutta tämän valmennuksen ansiosta olen alkanut käymään.
 • Todella hyvät treeniohjelmat. Oma kunto parani, sain näkyviä tuloksia, voima kasvoi.

Lue lisää kokemuksia ja palautteita TÄÄLTÄ!

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Ravinto-ohjelmia
 • Tulosten seuraamista
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta     Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

OHJEET JA TEKNISIÄ TIETOJA

1. Osta valmennus.

2. Saat ostamisen jälkeen linkin mistä pääset lataamaan SYKE sovelluksen sekä vahvistuksen ja kuitin onnistuneesta ostosta sähköpostiisi.

3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä, jolloin sisällöt tulevat näkymään SYKE-sovellukseen sekä SYKE Triben selainversioon, jolla voit osallistua tietokoneen kautta.

Pääasiallisesti kaikki tehtävät ja sisällöt on kalenteroitettu sinulle valmiiksi ja syklitetty aukeamaan asteittain.

4. Kun valmennus alkaa ja niin materiaalit tulevat saataville. Lähtökohtaisesti kaikki materiaali on ennakkoon kuvattua eli sinä saat valita mihin aikaan teet mitäkin. 

5. Voit myös tulostaa tulostettavat materiaalit Sykkeen verkkoportaalista.

6. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2kk valmennuksen päätyttyä ja kun valmennus on päättynyt niin pääset arvioimaan valmennuksen.

7. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen koska kuten me tiedämme niin matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat.

Hyppää mukaan!


@syketribe