Voimaannuttava hyvinvointikokemus viikossa!

HELL WEEK by Aino Papinniemi

Voimaannuttava hyvinvointihaaste - vain viikossa!

19,95 € 39,90 €
Osta

HELL WEEK on nyt täällä - uskallatko ottaa haasteen vastaan?

Jos sinulla on koskaan ollut haasteita ajan kanssa tai "pitäisi" -listasi on pitkä, HELL WEEK voi olla sopiva valmennus sinulle. Vie itsetuntemuksesi uudelle tasolle vain yhdessä viikossa!

HELL WEEK -verkkovalmennus lyhyesti

 • Haaste, joka kestää vain viikon verran
 • 10 selkeää tehtävää joka päivälle
 • Joka päivä vaihtuva treeni, jonka voit tehdä nopeasti ilman välineitä
 • Paljon tietoa kehosta, ravinnosta, mielestä ja levosta
 • Viikon aikana opit itsestäsi paljon uutta
 • Sopii hyvin kiireisellekin
HELL WEEK by Aino Papinniemi
Kesto 2 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 19,95 €


Tämä tuote on loppuunmyyty.

aloittelija
Hyvinvointi
Kotitreeni
Lifestyle miehet
Lifestyle naiset
Miehet
Naiset
Stressi ja arjen kuormitus

19,95 € 39,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Lisää itsetuntemusta käytännönläheisillä tehtävillä - vain viikossa!

HELL WEEK by Aino Papinniemi

Onko sinulla haasteita oman ajanhallinnan kanssa? Elät esimerkiksi ruuhkavuosia tai työsi on kiireistä? Oma kykenevyyden tunne epäilyttää? Mielessäsi on hirveä lista "pitäisi"-asioita, joista koet huonoa omaatuntoa?

HELL WEEK-verkkovalmennuksen päätavoite on lisätä itsetuntemusta käytännönläheisillä tehtävillä - vain viikossa!

Valmennuksen aikana tulet saamaan kokemuksen kykenevyydestä ja pystyvyydestä eli valmennus lisää itsevarmuutta omassa hyvinvoinnissasi. Löydät konkreettisia ratkaisuja ajan ja arjen hallintaan. Saavutat riittävän tietotaidon, jotta osaat kohdentaa "pitäisi"-listaasi. Opit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perusteet kokeilemalla tehtäviä käytännössä. Parhaimmillaan koet suorituskyvyn, onnellisuuden, jaksamisen ja mielen kirkkauden lisääntyvän.

HELL WEEK on alunperin rakennettu yrityksien tarpeisiin. Moni yritys on kaivannut palvelua, joka edistäisi työntekijöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ryhmähenkeä samanaikaisesti - hauskan kautta. HELL WEEK:ia onkin testattu muun muassa kirjanpitäjillä, designereilla, yrittäjillä, lakimiehillä, johtotason tekijöillä ja monilla muilla ammattilaisilla hyvin palauttein! Nyt, ensimmäistä kertaa HELL WEEK on myös sinun saatavillasi.

Valmennus on laadittu sopimaan kiireisille, joten kiire ei todellakaan ole syy olla lähtemättä mukaan tähän valmennukseen! HELL WEEK-valmennusta voi miettiä käytännönläheisenä viikon kestävänä hyvinvointiluentona, jonka aikana saa hyvän peruskäsityksen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin elementeistä.

Mitä tämä valmennus antaa sinulle?

 • Opit itsestäsi paljon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta
 • Saat kirkkaan kuvan siitä, missä olet jo hyvä ja mikä vaatii vielä työtä eli mihin keskittää efortteja valmennuksen jälkeen
 • Saat voimakkaan onnistumisen ja kykenevyyden tunteen, joka lisää itsetuntoa ja uskoa itseesi
 • Saat hauskan kokemuksen, jonka voi jakaa myös ystävien kanssa
 • Saat uusia oivalluksia kehosta, mielestä, ravinnosta ja levosta
 • Saat lisää energiaa, jaksamista ja suorituskykyä

HELL WEEK on voimaannuttava hyvinvointikokemus, mitä ei kannata missata. Tule mukaan ja vahvistu henkisesti ja fyysisesti!

Osta nyt!

SOPIIKO VALMENNUS MINULLE?

 • Sinulla on kiire, mutta haluaisit tehdä oman hyvinvointisi eteen enemmän
 • Sinulla on pitkä "pitäisi" -lista täynnä hyvinvointiin liittyviä asioita
 • Haluat oppia lisää levosta, kehosta, mielestä ja ravinnosta
 • Haluat kokonaisvaltaisen hyvinvointikokemuksen, jonka avulla lisäät itsetuntemustasi
 • Pidät haasteista
 • Haluat treenejä, jotka voi tehdä vaikka kotona
 • Olet kyllästynyt pitkiin valmennuksiin, etkä halua sitoutua moneksi viikoksi

VALMENNUKSEN ESITTELY

HELL WEEK -verkkovalmennus sisältää 2 päivää preppausta ennen haastetta, jolloin opit säännöt HELL WEEK:ia varten . Sen jälkeen startataan 7 päivää kestävä HELL WEEK! Tämän jälkeen vielä pohditaan, miten viikko meni ja analysoidaan lopputulemaa.

Valmennus sisältää kuvia, videoita, tekstiä ja tehtäviä. Saat paljon konkreettista tietoa mielestä, kehosta, ravinnosta ja levosta. Esimerkiksi luvassa on pitkä hyvien ravintoaineiden lista, 7 erilaista treeniä kotiin, vinkkejä uneen ja hengitysharjoituksiin. 

Tehtävät ovat laadittu siten, että ne ovat toteutettavissa ilman pohjaosaamista. HELL WEEK:in yksi tärkeimpiä tehtäviä on tarjota onnistumisentunteita ja pystyvyyttä. Itsetuntemuksen lisääminen konkreettisien tehtävien avulla auttaa kohdentamaan omaa hyvinvointiin tähtäävää toimintaa. Tarkoitus on, että viikon jälkeen oma "pitäisi"-lista on saatu jonkinlaiseen hallintaan ja lyhennettyä oleelliseen.

HELL WEEK on haaste, joka herättää ja antaa uskoa omaan tekemiseen.

Haluan kokeilla!

VALMENTAJAN ESITTELY

Aino Papinniemi on yrittäjä, valmentaja, taiteilija ja HELL WEEK:in kehittäjä. Hän on toiminut personal trainerina ja mielen valmentajana viimeiset viisi vuotta ja todennut, että monella on ajatus siitä, että oma aika, osaaminen, jaksaminen tai muut resurssit eivät riitä kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnista huolehtimiseen. Siksi Aino halusi kehittää jotain hyvin konkreettista, herättävää ja nopeaa, minkä avulla ihmiset ympäri Suomen saisivat lisättyä omaa itsetuntemusta kehon, mielen, ravinnon ja levon ympärillä. Näin syntyi HELL WEEK ja Aino on siitä erityisen ylpeä.

Valmentaminen on Ainolle kutsumusammatti. Hän on työssään innovatiivinen, kuunteleva ja samalla myös tekemään haastava ja vaativa. Aino pitää erityisesti siitä, että hänen asiakkaansa onnistuvat tehtävissään ja saavat onnistumisen tunteita työssä, ihmissuhteissa ja omassa hyvinvoinnissa. HELL WEEK kokonaisuutena kuvastaa hyvin Ainon valmennusfilosofiaa ja sitä, minkälainen hän on valmentajana.

Ainon koulutus ja taustat

- Oma yritys vuodesta 2015 (Aino Papinniemi TMI, nykyään Aatelma Oy)

- Lisensöity personal trainer HEO 2015

- Liikuntalääketieteen perusopinnot 2015

- Terveystieteiden perusopinnot 2015

- Spartan bodyweight coach 2015

- Mind coach -certified trainer 2017

- Digital wellbeing coach 2020

- Mukana kehittämässä monia verkkovalmennuksia, kuten kansainvälistä Ursus -valmennusta, Tikiksen valmennuksia ja paljon muuta

- Sisällöntuottajana kirjoittaen, videoiden ja muuten taiteillen vuodesta 2008 eri medioille

VALMENNUS LYHYESTI

 • 10 selkeää tehtävää joka päivälle
 • Haaste, joka kestää vain viikon verran
 • Joka päivä vaihtuva treeni, jonka voit tehdä nopeasti ilman välineitä
 • Paljon tietoa kehosta, ravinnosta, mielestä ja levosta
 • Viikon aikana opit itsestäsi paljon uutta
 • Sopii hyvin kiireisellekin

HELL WEEK Q&A

Paljonko HELL WEEK vie minulta aikaa?

HELL WEEK on suunniteltu siten, että myös kiireinenkin osallistuja saa siitä paljon irti. Se kuinka paljon juuri sinulta menee tehtävien suorittamiseen aikaa, riippuu lähtötasostasi ja siitä, minkälaisia tottumuksia sinulla on ennestään. Esimerkiksi itse treeniin on varattu aikaa päivästä vain 15 min, hengitysharjoitukseen 2 min ja unta pitäisi saada vähintään 7,5 h joka yö. Jos olet tottunut nukkumaan vain 6 h, on 1,5h lisä kenties haastavan tuntuinen ja niin edelleen. Mutta ei HELL WEEK olisi HELL WEEK, ellei se vähän myös haastaisi, eikö vain?

Pitääkö minun osata jotain jo ennestään?

Ei todellakaan! Kaikki tarvittava osaaminen ja tieto tulee valmennuksen aikana, eikä sinun tarvitse olla kokenut kokkaaja, liikkuja tai mielen mestari. Voit miettiä HELL WEEK:ia viikon kestävänä hyvinvoinnin peruskurssina, joka on samalla myös haaste hyväkuntoisillekin.

Olen aktiivinen liikkuja - hyötyisinkö mitenkään HELL WEEK:sta?

Uskallan väittää, että kyllä! HELL WEEK ei keskity vain treeniin, vaan sen aikana opit paljon myös levosta, mielestä ja ravinnosta. Moni jo kovaa treenaava on löytänyt arkeensa ihan uusia ulottuvuuksia esimerkiksi kehonhuollon, askelmäärän tai mielen harjoituksien avulla. HELL WEEK:in aikana voit tehdä myös omia treenejäsi, joten treenien taso ja lopullinen määrä skaalautuu sinun oman tasosi mukaan.

Voinko osallistua valmennukseen, vaikka minulla on loukkaantuminen/sairaus/ erikoistilanne x?

Koska kyseessä on yleinen valmennus verkossa, ei HELL WEEK välttämättä ole rakennettu juuri sinun tarpeillesi. Jos sinulla on esimerkiksi liikuntarajoitteita, on osa viikon tehtävistä tällöin haastavia toteuttaa. Toisaalta, HELL WEEK:in aikana opit paljon myös mielestä, ravinnosta ja levosta, joten vaikka esimerkiksi liikunta jäisikin vähemmälle, saat paljon käytännönläheistä oppia, jota varmasti voit hyödyntää. Vastuu on sinulla itselläsi, joten valikoi tarkkaan, koska haluat valmennuksen aloittaa! Jos emmit valmennuksen soveltuvuutta juuri sinulle, ota yhteyttä valmentajaan: aino@aatelma.com

Haluaisin tehdä HELL WEEK:in porukassa, soveltuuko viikko siihen?

”The more the merrier”, kuten sananlasku menee. HELL WEEK on alunperin suunniteltu yrityksille, eli ryhmässä tehtäväksi haasteeksi. Jos saat kaverit tai perheesi mukaan, on onnistumismahdollisuutesi korkeammat, kuin yksin tehdessä!

Minkälaisia treenit ovat?

Treenit ovat joka päivä vaihtuvia noin 15 min kotitreenejä ilman välineitä. Opit treenaamaan ylävartaloa, alavartaloa, keskivartaloa, ryhtiä, huoltoa ja koko kroppaa nopeilla ja tehokkailla liikkeillä. Jos harrastat liikuntaa jo ennestään, voit jatkaa oman lajisi harrastamista normaalisti viikon aikana joko valmiiden treenien kaverina tai tilalla. Sääntönä on, että joka päivä pitäisi treenata vähintään 15 min ajan!

Minkälainen on valmennuksen rakenne eli mitä on luvassa?

Kun ostat HELL WEEK:in saat itse valita, minä maanantaina se alkaa. Ensimmäisenä päivänä saat paljon infoa kehosta, mielestä, ravinnosta ja levosta sekä opit HELL WEEK:in säännöt. Toisena päivänä eli tiistaina pääset asettamaan tavoitteita, sekä kattavan hyvien ravintoaineiden listan, jonka kanssa kannattaa käydä kaupassa ennen haasteen alkamista. Keskiviikkona alkaa varsinainen HELL WEEK ja se jatkuu täydet 7 päivää seuraavan viikon tiistaille saakka. Toisena keskiviikkona pääset tekemään viikon tärkeintä tehtävää: viikon analysointia. Analysoinnin aikana kertaat kulunutta viikkoa ja mietit tehtyjen tehtävien perusteella, miten sinun olisi hyvä jatkaa HELL WEEK:in jälkeen.

Mikä on HELL WEEK:in tarkoitus tai pointti?

HELL WEEK on haaste, jonka aikana lisäät itsetuntemusta, opit paljon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perusteista ja mietit, miten sinun kannattaa jatkaa haasteen jälkeen. Kun tiedät viikon päätteeksi, että mikä osa-alue sinun oli vaikeaa saada toimimaan, on sinun paljon helpompaa miettiä järkevää toimintasuunnitelmaa oman hyvinvoinnin kehittämiseksi. Moni hukuttaa itsensä ”pitäisi” -asioilla, mutta HELL WEEK:in tehtävä on karistella siltä listalta turhat jutut pois ja auttaa sinua keskittymään oleelliseen. 

Valmennuksessa käytettävät SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Liitetiedostoja
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta

Kampanjahinta 19,95€ voimassa


Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Hyppää mukaan!


@syketribe