SYKE Triben digitaalinen joulukalenteri

24 digitaalista luukkua täynnä hyvinvointia - Maksuton <3

Kaikille meille jotka rakastamme arvontoja, arjen positiivisia yllätyksiä sekä alekoodeja. Hyvinvointia, arvontoja, alekoodeja ja lahjavinkkejä!

0,00 €
Add to cart

This product is sold out.

SYKE digitaalinen joulukalenteri 2021
SYKE digitaalinen joulukalenteri 2021
SYKE digitaalinen joulukalenteri 2021

Arjen yllätyksellisyyttä <3

Halusimme tehdä jotain ihan erilaista!

SYKE Tribe, eturivin valmentajat sekä hyvinvointi- ja lifestylebrändit tarjoavat sinulle elämyksellisen, innostavan ja täysin erilaisen aineettoman digitaalisen joulukalenterikokemuksen!

 • Täysin maksuton! 
 • Ei sido mihinkään maksullisiin tilauksiin
 • Jokaisena päivänä huikea arvonta 
 • Lahjaideoita ja alekoodeja
 • Hyvinvointivinkkejä, reseptejä ja paljon muuta!

Kaikille meille, jotka rakastamme arvontoja, yllätyksiä ja alekoodeja. Meistä lähes jokainen pitää myös joulukalentereista siinä missä tivolien onginnoista ja onnenpyöristä. Pientä jännitystä ja pieniä elämyksiä, jotka parhaimmillaan johtavat iloisiin yllätyksiin.

Maksuton digitaalinen joulukalenteri meille hyvinvoinnin metsästäjille <3

Arvonnoissa mm. Nike-repullinen Arlan tuotteita, puhdin mittauksia, vuoden valmennukset, treenivälineitä, lisäravinteita, aromasticksejä, kylpyläviikonloppua!

Lisäksi Mastercheff Noonan kokkausohjeita, Matleenan reseptejä, Sointu Orvokin asenneharjoittelua, Tinzen twerk-opetusta ja paljon paljon muuta!

Pientä jännitystä arkeen 

Ajatuksesta käytäntöön 

Jokunen viikko sitten saimme hullun ajatuksen. Meille on ollut aina tärkeää tarjota jotain uutta ja myös tutustuttaa asiakkaitamme uusien hyvinvointiin liittyvien aiheiden ja tuotteiden pariin. Miksi emme siis rakentaisi joulukalenteria tällä samalla ajatuksella?

24 luukkua SYKE -sovelluksessa, joiden takaa paljastuu arvontoja, alekoodeja ja lahjaideoita. Mikä olisi joulua parempi hetki tehdä tämä?

Tämän meille mahdollistavat mukaan lähteneet mahtavat yhteistyökumppanimme sekä SYKE Marketplacen valmentajat.

Meille hyvinvoinnin metsästäjille

Lähde nyt mukaan kokemaan jotain täysin uutta!

 • Arvontoja
 • Lahjavinkkejä
 • Alekoodeja
 • Hyvinvointivinkkejä sekä reseptejä

SYKE Tribe tarjoaa yhdessä kumppaneiden ja SYKE Marketplace valmentajien kanssa digitaalisen joulukalenterin, missä luukkujen takaa paljastuu arvontoja, etuja, alennuksia ja hyvinvointiin liittyviä lahjaideoita. 24 luukkua täynnä hyvinvointia.

Nyt kutsumme SINUT mukaan hyvinvoinnin joulukalenteriin! Digitaaliseen elämykseen, missä pääset kokemaan joka päivä pientä jännitystä sekä samalla tutustumaan laadukkaisiin hyvinvointibrändeihin ja palveluntarjoajiin.

Hinta 0€

Buy now!
Me SYKE Tribella tarjoamme digitaalisia onlinevalmennuksia SYKE Marketplacessa. Valmentajina meillä on Suomen tunnetuimpia nimiä kuten Pippa Laukka, Janni Hussi, Sonja Aiello, Sointu Borg, Tinze, Matleena Pulkkinen sekä monia muita. Tällä kertaa tarjoamme sinulle hieman erilaisen "valmennuskokemuksen"

Aineeton joulukalenteri juuri sinulle <3 Lots of LOVE!

SYKE digitaalinen joulukalenteri tarjoaa sinulle joulusiivouksen ja soittolistojen keskelle jännitystä erilaisten arvontojen, reseptien, lahjavinkkien, alekoodien ja treenien muodossa. Joulukalenteri on rakennettu yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa ja arvontojen sisältämät palkinnot ovat kuin suoraan Joulupukin pajalta! 

I want to try!
SYKE Tribe tarjoaa yhdessä kumppaneiden kanssa digitaalisen joulukalenterin, missä luukkujen takaa paljastuu arvontoja, etuja, alennuksia ja hyvinvointiin liittyviä lahjaideoita. 24 luukkua täynnä hyvinvointia.

Mukaan lähteminen ei sido sinua mihinkään maksullisiin jatkotilauksiin <3

Use these SYKE app features and many more

 • Tasks
 • Questionnaires
 • Images
 • Videos
 • Audios

Use these SYKE app features and many more

OHJEET JA KUVAUS MITEN KAIKKI TAPAHTUU:

1. Liity valmennukseen

2. Liittymisen jälkeen saat linkin mistä pääset lataamaan SYKE sovelluksen sekä lisäksi vahvistuksen ostosta sähköpostiisi

3. Joulukalenteri aukeaa 1.12.2021, jolloin sisällöt tulevat luukku kerrallaan näkymään SYKE-sovellukseen sekä SYKE Triben selainversioon, jolla voit osallistua halutessasi myös tietokoneen kautta.

4. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia tai hankkia itsellesi jatkovalmennuksen SYKE Marketplacesta. 

Jump in!


@syketribe