Verkkovalmennus raskausajan liikuntaan
Baby on board 3

Verkkovalmennus raskausajan viimeiselle kolmannekselle! Vahvista kehoa ja valmistaudu synnytykseen! Treeniohjelmat ja ruokavalio!

69,90 €
Osta

Tämä verkkovalmennus sopii raskauden viimeisellä kolmanneksella oleville!

Baby on board -verkkovalmennukset tukevat liikunnan ja treenaamisen jatkamista läpi raskauden, mikä tukee myös synnytykseen valmistautumista ja siitä palautumista. 

Salla Rikkilän ja Jasmin Alin valmennukset sisältävät

 • Raskausaikaan suunnitellut treeniohjelmat kotiin ja salille (erilaiset kaikissa valmennukissa)
 • Liikuntasuunnitelman
 • Kattavan ohjeistuksen lantionpohjalihasten harjoitteluun
 • Ohjeet raskauden aikaiseen ravitsemukseen
 • Esimerkkiruokavalion vaihtoehtoineen
 • Reseptejä
 • Ohjeistuksia ja vinkkejä äidin ja vauvan hyvinvointiin
 • Vinkkejä raskauspahoinvointiin
Baby on board 3
Kesto 6 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 69,90 €


Äidit
aloittelija
Edistyneet
keskitaso
Kotitreeni
Lihaskuntoharjoittelu
Naiset
Raskausaika

69,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

 

Valmennuksen tavoitteena on tukea äidin ja vauvan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti hyvän ravitsemuksen, riittävän levon ja liikunnan avulla.

 

BABY ON BOARD 3

Raskaus voi olla hyvä motivaattori elämäntapamuutoksen tekemiseen! Kun äiti voi hyvin, myös lapsi voi hyvin!

 

Tämä valmennus sopii raskauden viimeisellä kolmanneksella oleville!

Liikunnan harrastaminen on todella hyödyllistä raskauden aikana. Erityisen tärkeää on pitää hyvää huolta kehon tukilihaksista, sillä kroppa joutuu uudenlaisen kuormituksen alle raskauden aikana. Tämän verkkovalmennuksen treenien avulla voidaan välttää ja ja samalla myös lievittää erilaisia mahdollisia raskauden aikaisia kiputiloja ja tukea myös hyvän toimintakyvyn säilymistä arjessa.

Valmennus tukee myös hyvien ruokavalintojen tekemistä arjessa - kuitenkin ilman, että syömisestä tarvitsee ottaa turhaa stressiä tai noudattaa pilkun tarkkaa ruokavaliota. Fiksulla ravitsemuksella voidaan tukea omaa jaksamista, vauvan kasvua ja kehitystä sekä mahdollisesti välttyä myös esimerkiksi raskausajan diabetekseltä. Kun ruokailun perusteet ovat kunnossa, voit myös välttyä ns. liikojen raskauskilojen kertymiseltä.

Treenit ovat simppeleitä, mutta sopivan tehokkaita. Treenien tehoa voi säätää oman kuntotason ja jaksamisen mukaan. Jokaisessa valmennuksessa on treenit sekä kotiin että salille ja treenejä voi myös sekoitella. Eli jos haluat treenata joinakin päivinä salilla ja joinakin kotona, se onnistuu kyllä! Valmennus sisältää ohjeet myös lantionpohjan treeneihin, hyvän ryhdin tukemiseen ja kehonhuoltoon.

Valmennuksessa saat myös paljon vinkkejä terveelliseen ravitsemukseen, esimerkiksi raskausaikaan sopivan ruokavalioesimerkin vaihtoehtoineen, paljon vinkkejä terveellisiin välipaloihin sekä myös koko perheelle sopivia reseptejä!

 

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 
 • Olet raskaana viimeisellä kolmanneksella
 • Haluat voida hyvin raskausaikana
 • Haluat liikkua ja treenata turvallisesti raskausaikana
 • Haluat vinkkejä raskausajan hyvinvointiin
 • Voit olla liikuntaa aloitteleva tai jo aktiiviliikkuja

 

Valmennuksen esittely

 

Tämä valmennus on tarkoitettu raskauden viimeisellä kolmanneksella oleville! Mikäli olet vielä ensimmäisellä kolmanneksella, siirry Baby on board 1 -verkkovalmennukseen. Jos olet toisella kolmanneksella, tutustu Baby on board 2 -verkkovalmennukseen!

Tämä verkkovalmennus sisältää kattavat ohjeet raskausajan liikuntaan ja treeneihin: sekä kotiin että salille. Kuva- ja video-opasteet auttavat suorittamaan treenit oikeaoppisesti. Saat verkkovalmennuksessa kattavat ohjeet sekä lantionpohjatreeneihin että kehonhuoltoon. Lisäksi verkkovalmennus tarjoaa sinulle ohjeet ja vinkit peruskuntoharjoitteluun raskauden aikana.

Myöskään ruokapuolta ei ole tässä verkkovalmennuksessa unohdettu! Valmennuksesta saat kattavat ohjeet äidin ja vauvan hyvinvointia tukevaan ravitsemukseen raskauden aikana, esimerkiksi erilaisia ravitsemusvinkkejä sekä reseptejä. Lisäksi mukana on myös muita odottajalle hyödyllisiä hyvinvointivinkkejä!

Jokainen Baby on board -valmennuskokonaisuus kestää kerrallaan 6 viikkoa. Voit aloittaa valmennuksen missä tahansa raskauden vaiheessa. Valitse vain valmennus sen raskauskolmanneksen mukaan, jolla olet menossa! Treenit ovat erilaiset jokaisella raskauskolmanneksella.

 

Haluan kokeilla!

Valmentajien esittely

 

Salla Rikkilä ja Jasmin Ali ovat äitiysliikuntaan kouluttautuneita pitkän linjan personal trainereita. He ovat suorittaneet Äitiysliikunta-akatemiassa äitiysliikunnan ohjaamisen peruskoulutuksen lisäksi myös vatsalihasten erkauma -peruskoulutuksen. Ja toki he ovat myös itse äitejä! Heillä molemmilla on kokemusta raskausajan harjoittelusta ja raskausajan jälkeisestä palautumisesta niin omakohtaisesti kuin myös opintojen ja valmennustyön kautta. He ymmärtävät hyvin sen, mitä haasteita raskausajan liikkumisessa voi olla ja miten niistä voi päästä myös eteenpäin. He ovat empaattisia ja kannustavia valmentajia ja tarjoavat tukea, tsemppausta sekä vertaistukea valmennuksen Facebook-ryhmässä sekä omissa somekanavissaan. He haluavat, että jokainen äiti voi nauttia raskausajasta ja liikunnasta omista lähtökohdistaan käsin, ilman ylimääräistä stressiä!

Sallan ja Jasminin tavoitteena on lisätä äitien ja perheiden hyvinvointia sekä innostaa äidit liikkumaan ja pitämään huolta myös omasta hyvinvoinnistaan - tämä on tärkeää jo raskausaikana! Heidän mielestään naisten tulee pitää yhtä sekä kannustaa ja tsempata toisiaan. Siksi he haluavat valmentaa ja tehdä töitä yhdessä: heillä on aina hauskaa yhdessä ja he toivottavat myös sinut, tulevan äidin, viihtymään heidän matkassaan!

 

VALMENNUS LYHYESTI

 
 • 6 viikkoa kestävä valmennus (jokaiselle raskausajan kolmannekselle oma valmennus)
 • Voit aloittaa valmennuksen sen raskauskolmanneksen mukaan, jolla olet menossa
 • Treenit ovat erilaiset kaikissa kolmessa valmennuksessa
 • Treenejä sekä kotiin että salille kuva- ja video-opastein
 • Lantionpohjatreenejä
 • Kehonhuolto-ohjeet
 • Ravitsemusvinkkejä tukemaan äidin ja vauvan hyvinvointia
 • Reseptejä
 • Muita odottajalle hyödyllisiä hyvinvointivinkkejä

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

 

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Valmennuksessa käytettävät SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Ravinto-ohjelmia
 • Liitetiedostoja

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!Samankaltaisia tuotteita
Näytä kaikki valmennukset »@syketribe