Terveellinen ruokavalio - löydä elämäsi ruokavalio Aiellojen avulla
Elämäsi ruokavalio by Aiellot

Aiellojen ravintovalmennus sisältää 3 erilaista ruokavaliorunkoa. Sopii naisille, jotka haluavat muuttaa omia ruokailutottumuksiaan terveellisemmäksi.

39,90 €
Osta

Haluatko saada uutta inspiraatiota ruokavalioosi tai muistutella mieliin, mikä olikaan se terveellinen ruokavalio?

Vai haluatko kenties kiinteyttää kroppaasi tai löytää lihaksen kasvatusta tukevan ruokavalion?

Aiellon siskosten monipuolinen ja mielekäs ravintovalmennus on täällä!

Elämäsi ruokavalio -ravintovalmennus sisältää:

 • Kolme erilaista ruokavaliorunkoa, jossa on 3 erilaista henkilöprofiilia
 • Ruokavaliosta löytyy myös kasvisvaihtoehtoja sekä ohjeita, kuinka kasata kasvisruokavalion annokset
 • Kuvalliset ateriaesimerkit
 • Yleisiä ohjeita ruokavalioon ja parempiin valintoihin
 • Vinkkejä food preppaamiseen ja maukkaaseen ruokaan
 • Chat-ominaisuuden: voit olla suoraan yhteydessä valmentajiisi
 • Bonusmateriaalina nopean ja tehokkaan treenin
Elämäsi ruokavalio by Aiellot
Kesto 6 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 39,90 €


aloittelija
Edistyneet
keskitaso
Lifestyle naiset
Naiset
Ravitsemus

39,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Ruokavaliosta ei tarvitse ottaa stressiä, tehdään siitä mielekästä.

Elämäsi ruokavaliot by Aiellot S&S

Tämän valmennuksen avulla löydät arkeesi tasapainoisen, monipuolisen ja terveellisen ruokavalion, josta saat energiaa ja hyvinvointia vaikka loppuelämäksesi!

Koetko, että ainoa keino laihtua ja pysyä kunnossa on luopua kaikesta herkullisesta ja aloittaa tiukka dieetti? Ahdistaako sinua jo ajatuskin liian tiukasta tai vaikeasti toteutettavasta ruokavaliosta, joka aiheuttaa vain lisää stressiä? Pohditko, syötkö liikaa tai liian vähän?

Tämä valmennus on monipuolinen ja mielekäs ravintovalmennus, jonka avulla opit syömään säännöllisesti, monipuolisesti sekä riittävästi. Ruokavaliosta ei tarvitse tässä valmennuksessa ottaa stressiä, vaan ruokailusta ja siihen panostamisesta tehdään valmennuksen avulla mielekästä!

Oikeanlainen ravinto on avainasemassa energiseen ja monipuoliseen arkeen. Kun ruokavalio on kunnossa, energiatasosi nousevat, jaksat tehdä töitä tehokkaammin, treenisi kulkevat, mielesi on virkeämpi ja voit kokonaisuudessaan paremmin. Monipuolisuus näkyy ruokavalion kautta myös elämän muissakin osa-alueissa: henkinen hyvinvointi vaikuttaa myös ulkoiseen hyvinvointiin ja toisinpäin!

“Halusimme luoda tämän valmennuksen, koska tämä on "helpon kynnyksen" valmennus, jossa ei vaadita 100% tarkkaa toteutusta. Kyse on elämäntapa ruokavaliovalmennuksesta, mitä voi käyttää apuna ja tukena vaikka koko loppu elämän. Opetellaan ravinnon merkitys jaksamiseen ja energisempään arkeen. Ottaen huomioon myös erilaiset arjet, työt ja henkilöprofiilit. Syömisestä ei kannata ottaa stressiä, tehdään siitä simppeliä mutta silti mielekästä. Monipuolista, värikästä ja säännöllistä ruokaa, herkkuja unohtamatta! Kokonaisuus ratkaisee ja kaikkea ei tarvitse itseltä kieltää. Opetellaan myös valitsemaan arjessa niitä parempia vaihtoehtoja ja karsitaan ylimääräisistä. Tarkoituksena, että valmennettava oppii ja oivaltaa valmennuksen aikana oman hyvinvointinsa tärkeyden ja sen, kuinka se huokuu sisäisenä hyvinvointina myös ulospäin. Monipuolinen ja laadukkaista raaka-aineksista koostuva ruokavalio saa olosi tuntemaan kevyeksi, freesiksi ja samalla myös todella energiseksi. Ilman sen suurempaa hikiliikuntaa, pelkällä ruokavaliollakin voi saada myös muutosta aikaan!”

Aiellojen verkkovalmennukset ovat saaneet paljon kiitosta ja niiden kautta on nähty mielettömiä elämäntapamuutoksia sekä upeita onnistumisia monilla elämän osa-alueilla. Näiden tyttöjen tiimissä on voimaa! Hyvinvointi on kokonaisvaltaista ja kun voit hyvin sisäisesti, se näkyy myös ulkoisesti. Tärkeintä on itse oppia ja oivaltaa valmennuksen avulla niitä tavoiteltuja ja toivottuja asioita. Sofia ja Sonja haluavat auttaa myös sinua löytämään treenaamisen ilon, tasapainoisen ja mielekkään arjen ja energisen elämänasenteen!

Tarkoituksena on, että jokainen valmennettava löytää valmennuksen keston aikana ne itselle mieluisat ja parhaiten sopivat ruoka-ainekset ja ruokailutottumukset, niin että kyseinen ruokavalio kulkisi mukana tästä eteenpäin aina. Ruokavaliorungon tarkempaan noudattamiseen voi palata koska tahansa tai sitä voi soveltaa elämäntapa ruokavaliona läpi elämän.

Rakasta arkeasi ja nauti ruuastasi!

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 
 • Valmennus sopii kaikille, sillä siinä on mukana erilaiset henkilöprofiilit ja heidän tarpeitaan vastaavat ruokavaliot
 • Haluat kiinteyttää vartaloasi tai pudottaa hieman painoa
 • Tarkoituksenasi on noudattaa lihaksen kasvatusta tukevaa ruokavaliota
 • Kaipaat apua säännölliseen ja monipuoliseen ruokavalioon
 • Mietit, kuinka saada terveellinen ruokavalio elämäntavaksi ja osaksi päivittäistä arkea
 • Haluat, että ruokavalion toteuttaminen on stressitöntä, simppeliä ja mielekästä
 • Haluat saada uutta inspiraatiota ruokavalioosi
 • Sopii myös kasvisruokavaliota noudattavalle
 • Haluat oppia ja oivaltaa valitsemaan ne paremmat vaihtoehdot

Valmennuksen esittely

Elämäsi ruokavalio -verkkovalmennus kestää kuusi viikkoa. Valmennus sisältää kolme erilaista ruokavaliorunkoa, jossa on 3 erilaista henkilöprofiilia:

 • toimistotyöntekijä
 • hoitoalan henkilö
 • urheileva ihminen

Näissä eri variaatioissa on otettu huomioon päivittäinen kulutus, esimerkiksi hyötyliikunnan ja elämäntyylin kautta. Muutokset ruokavalioissa on tehty hiilihydraatti-, proteiini- ja rasvamääriin. Jokaisessa vaihtoehdossa on siis erilaiset kalorimäärät ja makrojakaumat. Ravinto-ohjelmat sisältävät myös kasvisvaihtoehtoja sekä ohjeita siihen, kuinka kasata kasvisruokavalion annokset järkevästi.

Valmennuksessa saat kuvalliset ateriaesimerkit jokaisen ruokavaliorungon viidestä eri ateriasta! Kuvien tarkoituksena on havainnollistaa määriä ja samalla saat reseptejä ja vinkkejä. Opit ymmärtämään, että samoista raaka-aineksista saat kasattua hyvinkin erilaisia aterioita. Lisäksi saat vinkkejä ja ohjeita esimerkiksi food preppaukseen, maustamiseen ja parempien valintojen tekemiseen.

Vaikka valmennus onkin ravintopainotteinen, saat bonusmateriaalina nopean ja tehokkaan pikatreenin, jonka voi tehdä joko kotona ihan sellaisenaan tai esimerkiksi kuntosalilla apuvälineitä käyttäen.

Haluan kokeilla!

KOKEMUKSIA

 • Parasta valmennuksessa on ollut yksinkertaiset, selkeät ohjeet, ihanat ja aina valmiina auttamaan olleet valmentajat, yleisesti se, että on saanut kiinni taas elämästä ja asioista ihan eri tavalla. Jaksaa paremmin, on oivaltanut monia asioita, osaa syödä oikein ja tarpeeksi usein. Ymmärtää, millaisia määriä kannattaa syödä ja mistä saa proteiinia jne. Energiaa riittäisi vaikka muille jakaa!

 • Sain tästä hyvän pohjan minkä mukaan lähden syömään jatkossakin ja tästä tulee elämäni ruokavalio!

 • Valmennuksesta jäi erittäin hyvä ja positiivinen fiilis. Olin ensin suoraan sanottuna vähän spektinen että onko totta että tämä on ELÄMÄSI ruokavalio mutta nyt voin ehdottomasti suositella tätä valmennusta ystävilleni ja tutuilleni, jotka haluaisivat oppia syömään terveellisesti ja monipuolisesti. Opin itse syömän hyvin ja monipuolisesti, josta saan hurjasti energiaa tehdä asioita joita rakasta.

 • Puoli kiloa viikossa aika tasaisesti tippui paino. En kuitenkaan kokenut rääkkäykseksi tätä, mutta antanut Ruokatottumuksiin ryhtiä.

 • Painoni alkoi taas tippua pienen tauon jälkeen ja opin kuinka paljon minun tulisi syödä sekä ajatusmaailmani muuttui ruokailujen ja herkkujen suhteen.

 • Saavutin montakin asiaa. Ensinnäkin opin ateriarytmin eli 5 ateriaa päivässä. Olen kärsinyt ärtyvän suolen oireyhtymästä jo vuosia ja nyt vihdoin sain paljon parannusta vatsan osalta aikaan. Tilanne oli jo aika masentava ja turhautti, etten tiennyt miten syödä ja millaisia määriä yms. Mutta tämä valmennus opetti sen — tarkkaa, mutta silti rentoa suhtautumista syömiseen ja siihen mitä syö. Tällä sai todella hyvän perusrungon arkeen ja varsinkin ärtyvän suolen oireyhtymässä on hyvä pitää samoja ruoka-aineita (näkee vaikutuksia) ja sitten voi varovasti kokeilla muita. Tämä ruokavalio auttoi NIIIIN monella osa-alueella, etten voi olla tarpeeksi kiitollinen tästä. Painoakin putosi vähän ja samalla tein kehonpainotreenejä ja tulokset koko ajan viikko viikolta paranivat :) tunsin itseni todella energiseksi ja jotenkin iloiseksi! Huomasi todella, miten tärkeää on oikeasti syödä ja syödä puhtaammin.

 • Paino putosi muutamia kiloja, selkeästi olen aiemmin syönyt liian vähän ja nyt säännöllinen rytmi ja tarpeeksi ruokaa on auttanut nesteen lähtemiseen.

 • Minulla ei ole ollut eläessäni ikinä tietoa siitä, paljonko päivän aikana olisi hyvä syödä, millaisia annoskokoja, ja millaisen makrojakauman mukaan päivän annokset tulisi koostaa. Tämän valmennuksen jälkeen todellakin tiedän. Painoni lähti myös putoamaan, ja innostuin ruuanlaitosta enemmän kuin ikinä aikaisemmin. On ollut myös ihanaa huomata, kuinka jaksaa päivän aikana niin paljon paremmin, kun syö säänöllisesti 5 ateriaa päivässä.

 • Koen, että sain valmennuksesta erinomaiset avaimet terveelliseen elämäntapaan. Koen myös, että sain loistavasti tukea unelmani (lihaskuntotreenaamiseen liittyen) tueksi ruokavalion puolelta. Opin hahmottamaan oikeita määriä ja ymmärtämään esimerkiksi, miten runsaasti tulee syödä mikäli liikkuu paljon. Opin hahmottamaan myös makrojakaumia, josta olen erittäin tyytyväinen.

 • Tykkäsin todella paljon niistä reseptistä, mitä valmennus tarjosi. Tykkäsin myös valmennuksen selkeydestä ja syke-appin toimivuudesta valmennukseen. Tykkäsin pienistä viikon vinkeistä ja oli mahtavaa, miten valmentajiin pystyi ottaa yhteyttä sormia napsauttamalla. Erityisesti ihastelin, miten valmentajieni intohimo valmennusta kohtaan paistoi minulle esim. sosiaalisessa mediassa! Iso kiitos siis Sonja ja Sofia sekä Syke.

 • Kaikki valmennuksessa oli huippua! Tykkäsin vaihtoehdoista, oli tarpeeksi selkeä ja hommasta sai nopeasti kiinni. Apua sai myös aina tarvittaessa. Lisäksi välillä tulevat infot olivat hyödyllisiä. Helpotti elämäntaparemonttia ja antoi paljon eväitä jatkoon. Auttoi ymmärtämään todella paljon uusia asioita ja muutenkin sellaista rennon tarkkaa suhtautumista ruokailuun.

 • Oli ihanan rento ruokaohjelma. Ei tullut missään vaiheessa syyllistä oloa jos ei ihan onnistunut.

 • Sain todellakin ruokarytmistä kiinni ilman sen isompia "temppuja" ja nälkää ei tarvinnut potea. Ei myöskään huonoa omatuntoa ravintolaillallisesta tai kohtuudella herkuttelusta. Turvotus on hävinnyt kokonaan. Paino ei niinkään liikkunnut, mutta kroppa on kireämpi.

Valmentajien esittely

Aiellot S&S -brändin takana ovat valovoimaiset ja hyvinvointia rakastavat siskokset Sofia ja Sonja Aiello. Siskokset ovat hyvinvointialan yrittäjiä, hyvinvointivalmentajia, bikini fitness -urheilijoita ja lifestyle-vloggaajia. Kilpaurheilutaustaa molemmilta löytyy yli kymmenen vuoden takaa, joten urheilu ja hyvinvointi on aina ollut isona osana heidän arkeaan. Koulutukseltaan Sonja on personal trainer ja lähihoitaja. Sofia puolestaan opiskelee ammattikorkeakoulussa markkinointia ja viestintää sekä näiden lisäksi täydentää valmentajaosaamistaan myös pt-tutkinnolla. Siskokset ovat olleet hyvinvointivalmentajia kesästä 2018 lähtien ja heidän valmennuksissaan on ollut mukana jo tuhansia eri-ikäisiä naisia. Siskosten vahva brändi ja aito läsnäolo valmennettavia kohtaan on luonut ison yhteisön ja tiimin valmennusten ympärille.

Siskosten verkkovalmennukset ovat saaneet paljon kiitosta ja niiden kautta on nähty mielettömiä elämäntapamuutoksia sekä upeita onnistumisia monilla elämän osa-alueilla. Näiden tyttöjen tiimissä on voimaa! Hyvinvointi on kokonaisvaltaista ja kun voit hyvin sisäisesti, se näkyy myös ulkoisesti. Tärkeintä on itse oppia ja oivaltaa valmennuksen avulla niitä tavoiteltuja ja toivottuja asioita. Sofia ja Sonja haluavat auttaa myös sinua löytämään treenaamisen ilon, tasapainoisen ja mielekkään arjen ja energisen elämänasenteen!

Voit tutustua Aiellon siskoksiin esimerkiksi Youtubessa.

VALMENNUS LYHYESTI

 
 • Kolme erilaista ruokavaliorunkoa, jossa on 3 erilaista henkilöprofiilia
 • Ruokavaliosta löytyy myös kasvisvaihtoehtoja sekä ohjeita, kuinka kasata kasvisruokavalion annokset
 • Kuvalliset ateriaesimerkit
 • Yleisiä ohjeita ruokavalioon ja parempiin valintoihin
 • Vinkkejä food preppaamiseen ja maukkaaseen ruokaan
 • Chat-ominaisuus: voit olla suoraan yhteydessä valmentajiisi
 • Bonusmateriaalina nopea ja tehokas treeni

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Valmennuksessa käytettävät SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Ravinto-ohjelmia
 • Liitetiedostoja
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!Samankaltaisia tuotteita
Näytä kaikki valmennukset »@syketribe@syketribe