Herttoniemen Taekwondon verkkovalmennukset | Taekwondo Herttoniemi

Herttoniemen Taekwondon verkkovalmennukset

Herttoniemen Taekwondoseura

Herttoniemen Taekwondoseuralla on pitkät perinteet Helsingissä. Seuramme suurmestari Dae Jin Hwang (9. dan) toi taekwondon Suomeen vuonna 1979. Olemme toimineet Herttoniemessä 1980-luvun puolivälistä alkaen. Kuulumme Suomen Taekwondo Unioniin ja olemme Suomen Taekwondoliiton jäsen.

Harjoittelusta vastaava pääopettajamme In Kwon Hwang (7. dan) on harrastanut taekwondoa yli 30 vuoden ajan. Hän on toiminut kansainvälisenä liikesarjatuomarina MM- ja EM-kilpailuissa, valmentanut Suomen liikesarjamaajoukkuetta oman kilpailijauransa jälkeen ja ollut Suomen Taekwondoliiton hallituksen jäsenenä.

Seuramme ohjaajilla on useiden vuosien kokemus taekwondosta ja muusta liikunnasta. Panostamme harjoitusten ohjaamiseen ja valmentamiseen selkeiden harjoitusohjelmien mukaisesti. Haluamme, että jokainen harrastaja voi kehittyä lajissa oman ikäryhmän, vyöarvon ja tavoitteiden mukaisesti.

Mahdollistaaksemme turvallisen harjoittelun myös poikkeusaikoina tarjoamme jatkossa erilaisia kursseja ja valmennuksia salilla tapahtuvan harjoittelun lisäksi nyt myös verkossa. Lisäämme kursseja ja valmennuksia kysynnän ja tarpeen mukaan vähitellen. Jo nyt pääset kuitenkin mukaan tutustumaan lajin perusteisiin uuden verkkoalkeiskurssimme avulla, sillä se on pyritty toteuttamaan perinteisen alkeiskurssin sisällön mukaisesti. Mikäli sinulla on toiveita kurssien ja valmennusten aiheista kerro siitä meille rohkeasti laittamalla meiliä: taekwondo.herttoniemi@gmail.com

Taekwondo Hwang Herttoniemi – liikunnan riemua ja taekwondosta nauttimista!



Taekwondon alkeiskurssi
Taekwondon alkeiskurssi

0.0/5

(0 arvostelua)

Taekwondon verkkoalkeiskurssilla pääset tutustumaan lajin perusteisiin mukana seurattavien harjoitusvideoiden avulla. Videoilla seuramme omat ohjaajat opastavat



69,00 €