Akatemia - By Tero Puustinen

Tervetuloa AKATEMIA By Tero Puustinen verkkokauppaan!

Verkkokaupasta löydät treeniohjelmia aloitustasosta aina kovempaankin kuntoiluun. Tutustu eri vaihtoehtoihin, ja valitse juuri sinulle sopivin ohjelma!  

Treeniohjelmat on jaoteltu tavoitteiden ja oman kokemustason mukaisesti. Sukupuolijaottelut treeniohjelmissa viittaavat siihen, mihin lihasryhmiin harjoituksessa keskitytään – äijähenkisistä treeniohjelmista ei kuitenkaan ole kyse, vaan yleisen hyvinvoinnin ja jaksamisen lisäämisestä! 

KOTIKUNTO 

Kahden viikon ILMAINEN starttiohjelma, jolla pääset helposti kuntoilun vauhtiin kotioloissa. Samalla tutustut SYKE Tribe -sovellukseen, jonka avulla opastan kuntoiluasi ajasta tai paikasta riippumatta. KOTIKUNTO 8-viikon ohjelmassa (29€) pääset viemään kuntosi vieläkin korkeammalle tasolle! Luvassa kestävyysharjoituksia, vatsalihashaaste, lihashuoltoa ja kahden viikon välein vaihtuvia kiertoharjoittelutreenejä.

MUOTO  

Suunnattu niille, jotka haluavat kuntoilussaan keskittyä erityisesti muotojen muovaamiseen. Harjoitukset ovat lihaskuntoa ja sykettä kuormittavia, joita tehdessä ei varmasti tule tylsä! 

MAHTI 

Ohjelmassa keskitytään lihaskunnon kehittämiseen, unohtamatta kuitenkaan kestävyyskuntoa.

Oman tason valinta 

Valitse Startti -tason valmennus, jos haluat aloittaa tavoitteellisen harjoittelun ja haluat siihen selkeän punaisen langan lihaskuntoharjoittelun, levon, ravinnon ja palautumiseen suhteen. Kannattaa myös tutustua ilmaiseen KOTIKUNTO –ohjelmaani, jonka avulla voit aloittaa peruskunnon rakentamisen jo ennakkoon kotioloissa. 

Valitse Keskitaso -tason valmennus, jos haluat viedä harjoittelusi uudelle tasolle. Harjoittelumäärä on jo Startti -tasoa enemmän ja sopii kokeneemmalle harjoittelijalle.  

Valitse Edistynyt -tason valmennus, jos olet jo tottunut säännölliseen harjoitteluun, mutta haluaisit saada vieläkin enemmän kokonaisvaltaisesti itsestäsi irti.