Tervetuloa ostoksille!

Tutustu valmennuksiin ja nappaa omasi mukaan!
Valmennuksissa toimii alustana monipuolinen Syke-sovellus. Pääset tutustumaan toimintaani laajemmin täältä: http://www.fitstop.fi - Anna-Liisa Ruusunen, FitStop

GO Juoksukoulut

GO 5km - Fiksu startti on suunnattu aloitteleville juoksijoille, GO 10km - Next level jo hieman juoksutaustaa omaaville. Fiksu, nousujohteinen eteneminen, oheistreenien, ravitsemuksen sekä levon ja palautumisen merkitys sekä ilman muuta hauskan pito ja jokaisen oman itsensä näköisen etenemispolun luominen, nämä kaikki on otettu valmennuksissa huomioon. Juoksukoulut ovat keränneet loistavaa palautetta, lue tuotteiden kautta lisää! Tulossa pian myös toivottu Matka jatkuu -valmennus kaikille, joilla tavoitteena juoksumatkojen pidennykset tai vaikkapa puolimaraton / maraton.

Firstbeat hyvinvointianalyysi -mittaukset 

Tässä myös yksi tuotenosto, jota minulta saa tilattua. Satoja Firstbeat hyvinvointianalyysimittauksia tehneenä, voin todeta, että tässä on ehdottomasti yksi parhaista työkaluistani, niin valmentajan kuin asiakkaan näkökulmasta. Mittauksesta saatava tieto antaa tärkeää tietoa stressin ja palautumisen tasapainosta, unen määrästä ja laadusta sekä liikunnan terveysvaikutuksista. Mittauksella on pitkä ja vankka tieteellinen perusta. Tutustu mittaukseen paremmin täältä: http://www.fitstop.fi/firstbeatGO Juoksukoulu 5km - Fiksu startti 59,90€

GO 5km - Fiksu startti Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Go 5km on tarkoitettu aloittelevalle juoksijalle, sinulle, joka haluat oppia perustiedot juoksuharjoittelusta, edistyä nousujohteisesti ja turvallisesti sekä parantaa kuntoasi. Haluat pitää hauskaa ja nauttia treenaamisesta ulkona! Mitä valmennus sisältää? nousujohteinen 8 viikon juoksuohjelma valmentajan videotervehdyksiä ja -ohjeistuksia monipuolisia ja innostavia treenejä, fiksusti edeten juoksua tukevat liikkuvuus- ja lihaskunto-ohjelmat tietoa liikuntaa tukevasta ravitsemuksesta tietoa syke-ohjatusta harjoittelusta Tähän valmennukseen osallistuakseen riittää, että taustalla on jonkin verran kuntoilua, olet perusterve ja omistat juoksulenkkarit. Hyvät, omaan jalkaan sopivat juoksukengät ovat tärkeä varuste. Niin, ja se tärkein tietenkin – halut oppia juoksemaan!  Juoksuvalmennuksen aluksi pääset asettamaan itsellesi tavoitteen, sillä on hyvä pysähtyä ensin pohtimaan mitä ja miksi haluaa tavoitella. Se auttaa myös oikeanlaisen motivaation syttymiseen. Tavoite voi toki olla 5km juoksukunto, mikä ohjelman avulla on mahdollista, mutta tavoite voi olla hyvin aivan jotain muutakin! Se voi olla vaikka terveyden edistäminen, tavoite oppia uusia asioita ja uusi laji tai vaikkapa vain saada nauttia ulkotreenauksesta, omasta ajasta tai ystävien kanssa juoksemisesta. Nauttia maisemista samalla omaa hyvinvointiaan ja kuntoaan parantaen.  Pääasia on, että pitää hauskaa, oppii ja saa kokea onnistumisen tunteita! Nauttii matkasta! Kiinnostuitko? Nappaa oma kahdeksan viikon juoksusvalmennuksesi heti mukaan! Palautteita GO Juoksukoulujen viikottaisista fiiliskyselyistä: "Nyt viikolla huomasin pari asiaa: kävely on ollut ihan aliarvostettu mun osalta aiemmin. Toiseksi tuo tapa, että kävellään ja juostaan vuorotellen antaa ainakin mulle tosi hyvän fiiliksen. Juoksu täytyy vaan osata vetää tarpeeksi rauhallisesti." "Hyvä fiilis! Oon ottanu oman ’mielekkyyden’ mukaan, jokainen treeni siis tehty mutta vähän oon lyhentäny matkaa tai aikaa. Tosi kivaa tää on ja ohjeet on ihan super helpot noudattaa! Oon jopa saanut jo Oman rutiinin Esitreeniin!!" ” Hyvin mennyt tähän asti ja pysynyt terveenä sekä ilman rasitusvaivoja. Hyvällä fiiliksellä vielä viimeiset kaksi viikkoa.” ” On ollut motivoivaa kun jaksaa juosta koko ajan paremmin. Juoksulenkit auttavat hyvin myös psyykkiseen jaksamiseen.” ”Olo on paljon parempi kuin ennen juoksukoulua.” Nyt on sinun vuorosi, ei muuta kuin klikkaa itsesi sisään valmennukseen! Valmennus starttaa ostosuoritusta seuraavana maanantaina. Jos jäi kysyttävää, ota heti yhteys, niin vastaan mielelläni kysymyksiisi. fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966.
59,90 €

GO Juoksukoulu 10km - Next level 59,90€

GO 10km - Next level Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Go 10km on tarkoitettu jo juoksutaustaa omaavalle harrastajalle, sinulle, joka haluat kehittää ja monipuolistaa juoksutreenejäsi fiksusti, nousujohteisesti ja turvallisesti edistyen. Haluat oppia lisää juoksusta! Haluat pitää hauskaa ja nauttia treenaamisesta ulkona! Mitä valmennus sisältää? nousujohteinen 8 viikon juoksuohjelma valmentajan videotervehdyksiä ja -ohjeistuksia monipuolisia ja mukaansa tempaavia peruskestävyys-, intervalli- ja mäkitreenejä juoksua tukevat liikkuvuus- ja lihaskunto-ohjelmat paljon muuta vinkkiä juoksutreenausta koskien Tähän valmennukseen osallistuakseen riittää, että taustalla on noin 5km tai noin 30-40min yhtäjaksoisen peruskestävyyslenkin juoksukunto. Hyvät, omaan jalkaan sopivat juoksukengät ovat myös tärkeä varuste. Niin, ja se tärkein tietenkin – halu päästä seuraavalle tasolle omassa juoksuharrastuksessaan, turvallisesti, fiksusti ja hauskojen treenien saattelemana!  Juoksuvalmennuksen aluksi pääset asettamaan itsellesi myös tavoitteen, sillä on hyvä pysähtyä  pohtimaan mitä ja miksi haluaa tavoitella. Se auttaa myös motivaation rakentamisessa. Tavoite voi toki olla 10km juoksukunto, mikä ohjelman avulla on mahdollista toteuttaa, mutta tavoite voi olla hyvin aivan jotain muutakin! Se voi olla vaikka terveyden edistäminen, tavoite oppia uusia ja monipuolisempia juoksutreenejä, oppia paremmaksi juoksijaksi ja lisätä vauhtia ja pituutta omiin lenkkeihin. Tai tavoite voi olla vaikkapa vain saada nauttia ulkoilmasta, omasta ajasta tai yhteisestä ajasta ystävien kanssa. Ulkotreeneissä on mahtavaa, kun saa nauttia maisemista, samalla omaa kuntoaan parantaen. Pääasia on, että pitää hauskaa, oppii ja saa kokea onnistumisen tunteita! Nauttii matkasta! Kiinnostuitko? Lähde mukaan tähän innostavaan juoksuvalmennukseen ja nappaa oma kahdeksan viikon valmennuspakettisi samantien mukaan! Palautteita juoksukoulujen viikottaisista fiiliskyselyistä: "Kivasti mennyt ja hyvä motivaattori käydä lenkillä, vaikkei keli tai fiilis ensin antaisi myöden. Juoksun jälkeen kuitenkin aina ollut hyvä olo." "Edistystä on selvästi tapahtunut. Jalat eivät ole kipeytyneet ja juoksu kulkee. Välillä on joutunut vaihtelemaan päivän treenien sisältöä keskenään." "On ollut motivoivaa kun jaksaa juosta koko ajan paremmin. Juoksulenkit auttavat hyvin myös psyykkiseen jaksamiseen!" Tällä viikolla tuli mieleen, että tämä loppuu joskus. Apua, mitä mä sitten teen? :D Eli fiilis on hyvä!" "En edelleenkään olisi aluksi uskonut, että jaksaisin juosta näin hyvin, mutta taitaa se 10km sittenkin olla hyvinkin realistista toteuttaa."   Nyt on sinun vuorosi, ei muuta kuin klikkaa itsesi sisään valmennukseen!  Valmennus starttaa ostosuoritusta seuraavana maanantaina. Jos jäi kysyttävää, ota heti yhteys, niin vastaan mielelläni kysymyksiisi. fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966.
59,90 €